A ake pravo ti dovoluje strielat niekomu do nohy na spawne? Taketo bany su uplne pravom, takze neviem o commoosha napísal:Ten ATAC je uplne pass dpc. Som dal vcera TA. Zapocitalo mi. Dal som dnes nechtiac jeden TK, uz som mal 3/3, ban. Dneska som len glockom hitol do nohy jedneho na spawne, 3/5 zasa ban. Urobte s tym nieco, nech to banuje, ale pravom...
CS 1.6 Server hojko.com
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto uz sa fakt neda s tou demenciou nekerych ludi tak ideme oproti sebe asi omilom domna streli ja mu to vratim jak normalne a ideme dalej ale on ne on zacne znovu domna sutit a tak sa mi uz stalo dva krat za poslednu pol hodinku!!!!
Inak uz tu bolo viac navrhov na to ze nech date ten plugin ze ked strielate do vlastnych ze to ubere zivot vam.... tak preco tam nedate?:)
Inak uz tu bolo viac navrhov na to ze nech date ten plugin ze ked strielate do vlastnych ze to ubere zivot vam.... tak preco tam nedate?:)
-
moosha
Darca
Niekto je tu lenivy, ale pssst!Beybo napísal:Tak toto uz sa fakt neda s tou demenciou nekerych ludi tak ideme oproti sebe asi omilom domna streli ja mu to vratim jak normalne a ideme dalej ale on ne on zacne znovu domna sutit a tak sa mi uz stalo dva krat za poslednu pol hodinku!!!!
No offense H
-
blazer
Professional
Beybo vies ako sa tomu vyhnut? Nevracaj mu to. Skus, zarucene uspejes, uz do teba dalej sutit nebude. Ziadna lenivost to nieje, proste je to blbost robit s tym nieco. Neulahcime si tu hru este viac? Nehodim sem do prilohy aimbota? Mne FF vobec nevadi. Dnes som uhral docela pekne skore na duste2 Becko, kde som dal 8 ci 9 ludi sam (jj machrujem tu
)a pribehol moj a dal do mna zasobnik, nepomahalo blikanie, pisanie, ani nic. A no a co... vobec mi to nerobi nervy. Kazdy zacinal. Mirror damage este ako tak schvalujem, to dokaze aj plugin ATAC, ktory tam dokonca je, len tato funkcia je vypnuta. Nemam rad taketo zasahy do enginu hry. A uz vela vela krat sa tu hojko vyjadril, ze FF vypnute nebude. Tak to uz nerieste.
-
PAIN
Light Professional
heh a teba zmohla vianocna atmosfera ? abo si stelesneny jezisko ?.....no mna tiez malokedy v cs nieco naserie ale ked jeden nemenovany hrac v 3. po sebe iducich kolach a este aj na tom istom mieste da domna riadnu davku tak mam dostblazer napísal:a pribehol moj a dal do mna zasobnik, nepomahalo blikanie, pisanie, ani nic. A no a co... vobec mi to nerobi nervy.
-
tonek
Darca
hojko to može byť aj opačne(osobne to nevracam len niekedy, podla nalady ale vačšinou to necham tak):
1.) mohlo to byt naschval umyselne
2.) je to len hra ale niekto moze hrat aj na rank(a je tam dosti takych)
3.) jasne omylom klikol tri krat presne na mna
4.) som na tolko inteligentny ze uznavam zakon: oko za oko zub za zub.
je to len druha stranka pohladu, osobne sa však stotožnujem s tvojim nazorom, maš pravdu ja to tak tiež berem je to len hra...
1.) mohlo to byt naschval umyselne
2.) je to len hra ale niekto moze hrat aj na rank(a je tam dosti takych)
3.) jasne omylom klikol tri krat presne na mna
4.) som na tolko inteligentny ze uznavam zakon: oko za oko zub za zub.
je to len druha stranka pohladu, osobne sa však stotožnujem s tvojim nazorom, maš pravdu ja to tak tiež berem je to len hra...
Ale najvacsia prca je, zreferujem, co sa mi stalo nedavne na inferne, ked idem s Deagleom do chodby od plantoviska (neviem, ktore je A a ktore B), som pripraveny tam stretnut soka, zmysly naostrene, pripraveny spravit aj fullout.
Aha, medzi dverami je cosi CIERNE a zrejme to na mna zautoci. Malo to 25 hp. 1 rana, reflexna, nestihol som ani farbu mena (modra - CT, cervena - T) zaregistrovat a Patho je mrtvy.
Ihned som sa mu ospravedlnil. Aj tak mi dal trest za TK, no to som bol uz mrtvy, tak sa trest minul ucinku.
Preto Vas ziadam o nejaku etiketu. Ked sa stane, ze Vas mrdne vlastny, mali ste malo hp a ospravedlni sa Vam do 10 sek. od zaciatku dalsieho kola, odpustte mu, stlacte tu jednotku. Ak neprejavi zaujem napisat aspon tie tri posrane pismenka (sry), potrestajte ho.
Ak ste mali malo hp a vlastny Vas dal HEckom, odpustte mu. Urcite to nebolo umyselne. Stane sa. Nie vzdy sa hod podari.
Ak ste skuseni a nie blbe lamy, vezmete si to k srdcu.
Aha, medzi dverami je cosi CIERNE a zrejme to na mna zautoci. Malo to 25 hp. 1 rana, reflexna, nestihol som ani farbu mena (modra - CT, cervena - T) zaregistrovat a Patho je mrtvy.
Ihned som sa mu ospravedlnil. Aj tak mi dal trest za TK, no to som bol uz mrtvy, tak sa trest minul ucinku.
Preto Vas ziadam o nejaku etiketu. Ked sa stane, ze Vas mrdne vlastny, mali ste malo hp a ospravedlni sa Vam do 10 sek. od zaciatku dalsieho kola, odpustte mu, stlacte tu jednotku. Ak neprejavi zaujem napisat aspon tie tri posrane pismenka (sry), potrestajte ho.
Ak ste mali malo hp a vlastny Vas dal HEckom, odpustte mu. Urcite to nebolo umyselne. Stane sa. Nie vzdy sa hod podari.
Ak ste skuseni a nie blbe lamy, vezmete si to k srdcu.
Tu je ďalší s WH, pozeral som to aj cez WH to demo a je vidiet že toho čo bežal na moste vydeľ ale nehal tak, potom jedného sundal a presne vedel kam ide ďalší....
Je to iba na začiatku len som zabudol stopnúť demo
- Prílohy
-
- killer.zip
- (1.26 MiB) 76 stiahnutí
-
blazer
Professional
Ano, dik za report, chalan ma urcite WH, ono cely exon "klan" su cheateri a deti co to nevedia hrat, presne styl hry, sadnem si za krabicu a mierim na kazdeho cez stenu. Lenze maju dynamicke IPcky. Alebo to je jeden clovek s viac nickmi mozno, ale neda sa ho/ich zabanovat, tak ked ho uvidim na servery, skusim sa mu pohrat s nastavenim cs trosku (lagy mu spravim, nabindujem vsade kill, vypnem mu cross), viac spravit asi nemozem. Hold je to len nonsteam a je to strasne, ze ani na vianoce si nedaju pokojfilip102 napísal:Tu je ďalší s WH, pozeral som to aj cez WH to demo a je vidiet že toho čo bežal na moste vydeľ ale nehal tak, potom jedného sundal a presne vedel kam ide ďalší....