CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
tonek
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

blazer ono aj na viacerych serveroch maju ban-y, viaceré klany s nimi nechcú hrať, je to uplne nahovno...ide stále o to isté : chcú sa ukázať aký sú dobrí, prípadne sa zapísať do /top15. S týmto nič nespravíš. Tie riešenia čo si napísal(lagy, mieritko atď...) mu značne znepríjemní hranie nie však znemožní(aj ked snaha sa ceni :D ). Keby hrali tak ako ja(niečo tu smrdí 8) ) že pre srandu a nie pre /rank , pre to aby nekazili ostatným hráčom dobrý pocit z hry, tak by bol uplne inde cele tento non-steam server...Ono chcelo by to(aj ked je to do neba volajuca somarina ja viem :oops: ) zrušit rankovací systém, potom by nemali motiváciu cheatovať, rsp. po pár chvíľach by ich to prešlo... :)
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

No tak to vie pekne zneprijemnit zivot...
Neviem ci existuje aj pre 1.6tku take nieco no pre source existuje patch menom http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?t=49081]eSTEAMATiON, robi asi to, ze kazdej nonsteam lamke vygeneruje ID, na zaklade jeho HW, a tak ho staci zabanovat na "STEAM ID", ale dostane sa tam iba vtedy ak by zmenil nieco zo svojho HW. Neviem, skuste pohladat :)

Blazer: to sa vazne da ? :D to som ani nevedel...to ako cez konzolu mu mozes menit nastavenia configu ? :) haluz..na mna by to asi nezabralo, kedze vsetky podstatne nastavenia mam v my_autoexec.cfg :)

No tak prajem stastny lov...
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

morfeusko napísal:mastros// Dobre je to pekna teoria..ale ma jeden vazny nedostatok..ak ja dakoho zabijem nechtiac mozem mu pisat aj 20 krat 'sry' ked som zivi on to aj tak vidiet nebude takze sa to minie ucinku...
Ked je on mrtvy, vidi vsetko, co sa do chatu pise, ci uz je odosielatel mrtvy alebo zivy, nie?
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Nie. Ked si mrtvy, vidis iba to co pisu mrtvi, ked zijes, tak len to co pisu zivi.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Tak potom ostava len pockat na tych prvych desat sekund nadchadzajuceho kola.
Robim to tak, dnes to bol Big Maco, ktoremu som dal Forgive.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Ved aj ta chapem...ak je to dakto inteligentny tak neni co riesit...aj ja davam vacsinou forgive ale to zalezi do toho ako ta zabije (umyslene alebo nie alebo aku mam naladu :) )...
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Nemal by byt tento server pre hracov z hojka? Pomaly tam uz nikoho nevidim iba same "turboklany" a deti... Potoms a kopia staznosti s TK, cheatmi a podobne... nedalo by sa nejak zamedzit pristup deti an tento server?
teraz je an serveri z hojka az jeden clovek a to Filipito... mozno este taky dvaja, co amju iny nick :?

// ja som rad... ale nasere ked tam dojde nejake 12 rocne decko a zacne robit chu****
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Podla mna uz moc vymyslate...budme radi zato co mame...
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

keby sa dal na server password obmedzilo by sa to :D a pw by bolo na hojkovi :D iked aj to si mozu najst
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ako suhlasim so shamwayom, tiež som tam dnes bol(btw. ja tam nehram pod tou prezyvkou aku mam na hojku ale to nič nemeni na veci) a možno jeden tam bol z hojka...ako povedal ClicK fakt by sa mohlo dat pass na forum a len ti čo su tu regnuty a maju, povedzme, nad 50 prispevkov si ho možu pozret...každy tyžden by sa heslo menilo a bolo by po problemoch
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

To by bolo možno rozumné len potom či by tam niekto chodil..ale si myslím že už taký človek s priemernym IQ by si pass vedel nájsť tak ten by sa pripojil..deti a lamy by sa možno vysrali nato a išli by inam...ťažko povedať :wink:
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

a potom by bol server vacsinu dna prazdny...podla mna to je blbost
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Ja mam na CS serveri nick lekvarklatim :D to len tak aby ste vedeli že som váš súdruh.. :D a aj mne by sa páčil server na pass keby sa to dalo uskutočniť tak by to bolo super :)

edit: už mám nick *ToPl* -=M@rt1n=- :)
johnykilla
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnykilla »

Skvely napad dat pass. Server bude vacsinu dna zivat prazdnotou a podla vsetkeho uz nezazijeme 10 vs. 10... Great idea!

//ak to niekoho zaujima tak v hre som nakazza, nakazznicek :), namrazza, a kadejake ine verzie :)
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Nedalo by sa niečo spraviť s trestami, myslím za 3TK ban, napríklad keď sa nehrá live? Tam po sebe všetci pálime, niekoho zabijem a ban na 20 minut... že by sa to aktivovalo až keď je live.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Co takto po sebe nepalit vobec?
Mam to najradsej. Ked do mna palia, idem im to pred RR vratit, nech ma aj zastrelia a pri LIVE ich vystrelim do nebies.
Vie ma to pekne nasrat.

No a to PW na server... slo by to, ale len v pripade, ze by mal kazdy uzivatel a zaroven hrac svoje heslo, ktore pouziva aj na login na forum. To vsak nie je mozne alebo sa mylim?
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

To je nerealne..Mozno by sa to dalo, no heslo by ypytalo az po pripojeni sa na server, no to by muselo byt nejak prepojene z DB na fore a tak..takze to nieje az tak nerealne, da sa to zrealizovat no chcelo by to mooooooooc roboty...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

To by bola blbosť a ani by sa to nedalo spraviť..musite sa zmieriť s tym že je to public..cheateri sú a vždy budú tak isto aj deti,blockeri,lamy,noobovia,lolovia atď :lol:
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ale s tym PW by sa to dalo...heslo by bolo na fore, zobrazit by sa dalo iba registrovanym a nemilo by sa povedzme kazde 3 dni.

Nevidim dovod neurobit to..je to sice pub no verim ze by to pomohlo..
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

dalsi citer fu.sk demo aj jeho IP 78.99.229.72(screen som nestihol lebo sa odpojil) :)....a este poprosim o hraca ajem bot...demo je asi o 5 stranok dozadu....a nic sa s nim nestalo...tak si to aspon pozrite ...dakujem
Prílohy
FU.rar
(707.28 KiB) 54 stiahnutí
Zamknuté