DEAD SPACE - tesim sa...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

ja som to hral normálne s angličtinou :wink:
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa brendnpeto »

Opak napísal:ja som to hral normálne s angličtinou :wink:
A odkial si stiahol tu anglictinu? Nemaš link na ňu?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hry od EA maju lokalizaciu s moznostou zapnutia/vypnutia.. tak sa len popozeraj v hernych nastaveniach.
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

KoCi napísal:hry od EA maju lokalizaciu s moznostou zapnutia/vypnutia.. tak sa len popozeraj v hernych nastaveniach.
Aha a kde by to malo byť? Viem - v hernych nastaveniach, ale kde presne?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

uz je to par mesiacov co som to nehral, ale ked sa sputi prva obrazovka "autorun" tak tam to zvykne EA mavat. Ak je ovsem dany jazyk nainstalovany.
brendnpeto
Medium Expert
Medium Expert

KoCi napísal:uz je to par mesiacov co som to nehral, ale ked sa sputi prva obrazovka "autorun" tak tam to zvykne EA mavat. Ak je ovsem dany jazyk nainstalovany.
To vobec neviem, lebo na miesto vsetkych pismeniek mam hviezdicky, takze ked nieco stlacam, tak len hádam, co to asi je... Tak som rad, ze si to spustim a zase vypnem :/
Tak preto som chcel nejaku anglictinu, ktora sa tam z windovsu doinstaluje...
Opak
Addict
Addict

Poslal som ti SS :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mimochodom, ktora zbran je vasa oblubena v tejto hre? Ja som zatial len v piatej urovni mam spristupnene veci ako plamen, tlak, laser, pilu, tu siroku srandu ("provazova puska?") ale najviac beham s pulnou puskou, v podstate vsetky uzly idu do nej...

A ako je to s "bonusovymi" miestnostami na ktore treba uzol, co take v nich nachadzate? Ja som skusil raz a moc sa mi nevyplatilo..

//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 1:22 )
A ovladanie vam nepride trosku lenive? Myslim tym ze mam drobne oneskorenie kurzora oproti mysi a trosku to otravuje :? neviem ci to moze byt aj grafikou, ale kazdopadne to mam hratelne aj na 1024 no a oneskorenia sa nezbavim ani pri 640x480 :?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

mi-chau napísal:Mimochodom, ktora zbran je vasa oblubena v tejto hre? Ja som zatial len v piatej urovni mam spristupnene veci ako plamen, tlak, laser, pilu, tu siroku srandu ("provazova puska?") ale najviac beham s pulnou puskou, v podstate vsetky uzly idu do nej...

A ako je to s "bonusovymi" miestnostami na ktore treba uzol, co take v nich nachadzate? Ja som skusil raz a moc sa mi nevyplatilo..

//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 1:22 )
A ovladanie vam nepride trosku lenive? Myslim tym ze mam drobne oneskorenie kurzora oproti mysi a trosku to otravuje :? neviem ci to moze byt aj grafikou, ale kazdopadne to mam hratelne aj na 1024 no a oneskorenia sa nezbavim ani pri 640x480 :?
to oneskorenie sposobuje vsync, vypni si ho :wink:
mi-chau
Darca
Darca

ak je vsync vertikalna synchronizacia, tak som to vypol a velmi to nepomohlo :?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

mi-chau napísal:ak je vsync vertikalna synchronizacia, tak som to vypol a velmi to nepomohlo :?
na co sluzi ta vertikalna synchronizacia?
btw mam problem,som v tej casti kde som na paneli vypol gravitaciu a musel som jednu bateriu vlozit naspat do steny a pohybovat sa mozem iba po tej stene,hlavou otoceny a neviem sa vratit spat do normalnej polohy...pls poradte
mi-chau
Darca
Darca

Takze okrem tych par zbrani tam uz nebude nic ine?
(plazmova rezacka, line gun, plamenomet, pila, pulzny samopal, tlakova zbran, laser)?
Nevie niekto kolko je druhov oblekov? A ked kupim novy, uzly zo stareho asi neprenesiem do noveho, vsak?
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

mi-chau napísal:Takze okrem tych par zbrani tam uz nebude nic ine?
(plazmova rezacka, line gun, plamenomet, pila, pulzny samopal, tlakova zbran, laser)?
Nevie niekto kolko je druhov oblekov? A ked kupim novy, uzly zo stareho asi neprenesiem do noveho, vsak?
5 oblekov, posledny stoji tusim 60 000 :D
Opak
Addict
Addict

tych oblekov je 6 :wink:
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

ludia neviete niekto poradit?...robim 5.misiu a vojdem do tej miestnosti s tym nesmrtelnym hovadom a potom su tam este traja nejaki,ale neviem co mam spravit...mam asi 10 nabojov,vystrielam ich a ked tak nejake pozbieram a aj tie vystrielam a som v prdeli...dvere su zamknute...co tam mam robit?...ide o to aby som ich urcity cas killoval alebo aby som niekolkokrat zabil toho velkeho nemsrtelneho? :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

djxtreme napísal:ludia neviete niekto poradit?...robim 5.misiu a vojdem do tej miestnosti s tym nesmrtelnym hovadom a potom su tam este traja nejaki,ale neviem co mam spravit...mam asi 10 nabojov,vystrielam ich a ked tak nejake pozbieram a aj tie vystrielam a som v prdeli...dvere su zamknute...co tam mam robit?...ide o to aby som ich urcity cas killoval alebo aby som niekolkokrat zabil toho velkeho nemsrtelneho? :?
Ked si dobre pametam, tak v strede je taka komora kde ho musis dostat
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:Ked si dobre pametam, tak v strede je taka komora kde ho musis dostat
v strede?...ved tam nic nie je...to je nejake laboratorium abo take cosi :?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

djxtreme napísal:v strede?...ved tam nic nie je...to je nejake laboratorium abo take cosi :?
aha, tak to musis vyzabijat vsetkych okrem toho nezmrtelneho a mali by sa otvorit dvere, neviem ja som to hral uz davnejsie
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

H@wk napísal:aha, tak to musis vyzabijat vsetkych okrem toho nezmrtelneho a mali by sa otvorit dvere, neviem ja som to hral uz davnejsie
uff,to bude sranda s tymi mojimi 10 nabojmi :?
mi-chau
Darca
Darca

V tejto hre plati zakon, ze vsade po okoli nachadzas najviac municie do zakonite najblbsej zbrane co mas. Dam ti radu. Bez do obchodu, predaj vsetky zbrane okrem tej "provazovej pusky" a niecoho ucinneho (ja napr. pulzna puska) a tieto zbrane si vylepsuj. Srandicky ako pila ci plamen vyuzijes strasne malo, su neuniverzalne.

Ozaj, a na toho kretena plati, ze mu staci odfaklit len nohy, ak mu odfajcis aj ruky, zacne sa hned obnovovat. Ked mu ruky nechas, mas nejaky cas navyse. A pouzivaj miny z provazovky.
Napísať odpoveď