DEAD SPACE - tesim sa...
-
brendnpeto
Medium Expert
-
brendnpeto
Medium Expert
-
brendnpeto
Medium Expert
To vobec neviem, lebo na miesto vsetkych pismeniek mam hviezdicky, takze ked nieco stlacam, tak len hádam, co to asi je... Tak som rad, ze si to spustim a zase vypnemKoCi napísal:uz je to par mesiacov co som to nehral, ale ked sa sputi prva obrazovka "autorun" tak tam to zvykne EA mavat. Ak je ovsem dany jazyk nainstalovany.
Tak preto som chcel nejaku anglictinu, ktora sa tam z windovsu doinstaluje...
Mimochodom, ktora zbran je vasa oblubena v tejto hre? Ja som zatial len v piatej urovni mam spristupnene veci ako plamen, tlak, laser, pilu, tu siroku srandu ("provazova puska?") ale najviac beham s pulnou puskou, v podstate vsetky uzly idu do nej...
A ako je to s "bonusovymi" miestnostami na ktore treba uzol, co take v nich nachadzate? Ja som skusil raz a moc sa mi nevyplatilo..
//autoeditácia príspevku ( 05 Mar 2009, 1:22 )
A ovladanie vam nepride trosku lenive? Myslim tym ze mam drobne oneskorenie kurzora oproti mysi a trosku to otravuje
neviem ci to moze byt aj grafikou, ale kazdopadne to mam hratelne aj na 1024 no a oneskorenia sa nezbavim ani pri 640x480 
A ako je to s "bonusovymi" miestnostami na ktore treba uzol, co take v nich nachadzate? Ja som skusil raz a moc sa mi nevyplatilo..
A ovladanie vam nepride trosku lenive? Myslim tym ze mam drobne oneskorenie kurzora oproti mysi a trosku to otravuje
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
to oneskorenie sposobuje vsync, vypni si homi-chau napísal:Mimochodom, ktora zbran je vasa oblubena v tejto hre? Ja som zatial len v piatej urovni mam spristupnene veci ako plamen, tlak, laser, pilu, tu siroku srandu ("provazova puska?") ale najviac beham s pulnou puskou, v podstate vsetky uzly idu do nej...
A ovladanie vam nepride trosku lenive? Myslim tym ze mam drobne oneskorenie kurzora oproti mysi a trosku to otravujeneviem ci to moze byt aj grafikou, ale kazdopadne to mam hratelne aj na 1024 no a oneskorenia sa nezbavim ani pri 640x480
na co sluzi ta vertikalna synchronizacia?mi-chau napísal:ak je vsync vertikalna synchronizacia, tak som to vypol a velmi to nepomohlo
btw mam problem,som v tej casti kde som na paneli vypol gravitaciu a musel som jednu bateriu vlozit naspat do steny a pohybovat sa mozem iba po tej stene,hlavou otoceny a neviem sa vratit spat do normalnej polohy...pls poradte
-
Daggertail
Light Professional
-
djxtreme
Light Professional
ludia neviete niekto poradit?...robim 5.misiu a vojdem do tej miestnosti s tym nesmrtelnym hovadom a potom su tam este traja nejaki,ale neviem co mam spravit...mam asi 10 nabojov,vystrielam ich a ked tak nejake pozbieram a aj tie vystrielam a som v prdeli...dvere su zamknute...co tam mam robit?...ide o to aby som ich urcity cas killoval alebo aby som niekolkokrat zabil toho velkeho nemsrtelneho? 
-
xH4wK
Ked si dobre pametam, tak v strede je taka komora kde ho musis dostatdjxtreme napísal:ludia neviete niekto poradit?...robim 5.misiu a vojdem do tej miestnosti s tym nesmrtelnym hovadom a potom su tam este traja nejaki,ale neviem co mam spravit...mam asi 10 nabojov,vystrielam ich a ked tak nejake pozbieram a aj tie vystrielam a som v prdeli...dvere su zamknute...co tam mam robit?...ide o to aby som ich urcity cas killoval alebo aby som niekolkokrat zabil toho velkeho nemsrtelneho?
-
xH4wK
V tejto hre plati zakon, ze vsade po okoli nachadzas najviac municie do zakonite najblbsej zbrane co mas. Dam ti radu. Bez do obchodu, predaj vsetky zbrane okrem tej "provazovej pusky" a niecoho ucinneho (ja napr. pulzna puska) a tieto zbrane si vylepsuj. Srandicky ako pila ci plamen vyuzijes strasne malo, su neuniverzalne.
Ozaj, a na toho kretena plati, ze mu staci odfaklit len nohy, ak mu odfajcis aj ruky, zacne sa hned obnovovat. Ked mu ruky nechas, mas nejaky cas navyse. A pouzivaj miny z provazovky.
Ozaj, a na toho kretena plati, ze mu staci odfaklit len nohy, ak mu odfajcis aj ruky, zacne sa hned obnovovat. Ked mu ruky nechas, mas nejaky cas navyse. A pouzivaj miny z provazovky.