a to spravis tak ze mu odstrelis hony a zmrazis ho za tymi tryskami.KoCi napísal:testovanim trysiek musis zlikvidovat toho akoze nesmrtelneho, aby si mohol pokracovat dalej.
DEAD SPACE - tesim sa...
-
xH4wK
-
zdenko.xxxx
Light Star
-
Rosssoneri
Medium Expert
Dik
Diky moc uz som to presiel cele perfektna gameska nevete bude aj 2? bol by som velmi radKoCi napísal:testovanim trysiek musis zlikvidovat toho akoze nesmrtelneho, aby si mohol pokracovat dalej.
tomu kur - uz len fakt, ze hra bola nad ocakavania tvorcov uspesna (aj ked hraci cakali viac) a ze je to hra od EA, je zarukou, ze sa znacka bude prepierat, kym bude nosit peniaze. Ale radsej nech na dvojke pracuju 3-4 roky, ako by mali vyplut bezduche pokracovanie, kde bude vsetko rovnake, okrem dvojky v nazve 
-
lekoklatik
VIP
-
Old Dirty Bastard
Guru
ano, hra priamo nadväzuje na ten "animak"lekoklatik napísal:Videl som ten animák Dead Space. Má to niečo spoločné s touto hrou?
Animák sa mi páčil
//ta zachranna lod, ktoru vidiš na konci filmu je vlastne lod, ktoru vidiš na začiatku hry a v ktorej sa nachadzaš
//cely film vysvetluje to, čo sa vlastne na Ishimure pred tvojim prichodom udialo
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj presne ako pisal Old Dirty Bastard... animak som si kukol pred hranim a som rad, dobre ma to uviedlo do deja a nebol som mimo ze co sa tam vlastne stalo...krezba nebola volako uzasna ale niektore sceny boli dobre stvarnene
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 12:43 )
[Po hre a animovanom filme na DVD tu máme už aj komiks k nesmierne prajnej tematike Dead Space. Prvé číslo komiksu je už online a je zadarmo. Nájdete ho tu a umožní vám hlbšie ponoriť sa do krvavého sveta vesmírnej stanice.]
[Sector]
//autoeditácia príspevku ( 06 Jan 2009, 12:43 )
[Po hre a animovanom filme na DVD tu máme už aj komiks k nesmierne prajnej tematike Dead Space. Prvé číslo komiksu je už online a je zadarmo. Nájdete ho tu a umožní vám hlbšie ponoriť sa do krvavého sveta vesmírnej stanice.]
[Sector]
-
whitecOder
Zablokovaný
-
webmasterr
Medium Professional
-
brendnpeto
Medium Expert
ENG alebo CZ
Caute, ešte k tejto hre neni Čeština, alebo aspon Agličtina, lebo pri tých hviezdičkách to hrať ma nebavý