DEAD SPACE - tesim sa...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

diky moc,idem to skusit :) ...btw ta hra je dost tazka,na to ze je to este len 5. misia :?
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Co je natom tazke. Ja som to presiel tusim 2-3x :-D
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

ťažké to není len sa treba vedieť dobre pohybovať lebo niekto kto ide pomaličky opatrne veľa nezájde treba sa veľa razí otáčať a podľa mňa není problém :wink:
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

zdravim , mam problem asi v 8 kapitole mi to zasekne cely pc , vtedy ked mam premiestnovat tie zlte gule von z lode , zasekne sa to hocikedy a hocikde a pomoze len restart notebooku , mam vistu 32 ,

mam este dalsiu otazocku , pri zapnutej vertikalnej synchronizacii mam vkuse 30 fps , hra ide super , ale pohyblivost mysky je o par stotin pomalsia , pri vypnutej vertikalnej je FPS cca 60 - 90 a myska ide super , takze ta vertikalna synchronizacia obmedzuje hru na 30 fps ? neide mi to ani dole ani hore
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

vertikalna synchronizacia synchronizuje snimkovanie s obnovovacou frekvenciou displeja. Ucel - aby sa nerozpadavali hrany napr pri otacani - ked je novovygenerovany snimok poslany v polovici obnovovania obrazu na LCD. Snad som to vysvetlil dostatocne laicky.

Ked budes mat 100Hz displej, dostatocne silnu VGA, tak aj FPS bude 100. Svojim sposobom ma zmysel, ale prave vdaka tomu dochadza k oneskoreniu obrazu - takze vo vacsine hier je VSync nepouzitelna.
samson010
Medium Expert
Medium Expert

hlavne mi ide o ten zasek v hre , hra ma dost chytila ale nemozem to prejst kedze mi to zasekne hocikde v hre , mozno mi pomoze ked zapnem vsynch , kym bola zapnuta islo to pohode , ale hadzat tie zlte gulicky alebo strielat obludy s takym oneskorenim je dost neprijemne ,
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som teda zmenu pri vypnuti ci zapnuti vsync nepocitil. Zvykol som si na oneskorenie a da sa to, len v poslednej dobe nemam cas to dohrat. Ani chut. Je to dost monotonne.
// vykaslal som sa na to v 9 chapteri, netusim ako dalko od konca som bol, ale bolo to stale to iste
samson010
Medium Expert
Medium Expert

ja citim len citlivost mysky , oneskorenie , mam NB 2.8 Core duo 2 , graficka 9800 GTX a 4 gb ram , pri vertikalnej synch to ma 30 fps , neklesa ani nestupa , je to asi ovlivnene tou synchronizaciuo aby neskakalo FPS a neskreslovalo to pri pohybe mysou ,
mna hlavne sere to zamrzanie , nemozem do dohrat , a patch nieje ziaden , asi mam sam takyto problem
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

ja som si to dnes nainstaloval a nechapem preco mam vkuse namierene a neda sa to "odmierit" :D + nefunguju tlacitka ako M,J,B, (predpokladam ze je to preto lebo je namierene) v nastaveniach som sa pozeral, vsetko je vpohode a nic som tam nemenil.. a si aj zmenim tlacidlo na mierenie tak to nefunguje.. je to normalne? alebo som sam.. :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak som si to nahral pri prilezitosti vydania Operation Flashpoint 2 :)
Zatial som sa za skoro 3 hodiny dostal do 4. kapitoly a bavi ma to, neviem ako to bude neskor, ale zatial som velmi spokojny. Recenzia na tiscali bola pozitivna, takze sa zatial tesim. Tiez som spokojny s tym, ze pri rozumnych detailoch mi to ide plynulo a vyzera to aj dost dobre, pretoze v poslednej dobe som mal stastie na hry, ktore vyzerali ako *** a este aj sekali.
KoCi
Darca
Darca

teraz s odstupom casu mi je luto, ze si hra nedokazala udrzat atmosferu ako v uvodnych minutach, ked jedinym vychodiskom bolo utekanie pred neznamom do neznama, kedy som si mohol vydychnut az vo vytahu, kde ma cakal este jeden sok. Je to jeden z najsilnejsich momentov tejto hry a chapem, ze by bolo tazke stupnovat takuto atmosferu do konca. Napriek tomu to patrilo k tomu lepsiemu co som mal moznost hrat.

.. a dvojka v nedohladne...
Gothar
Moderátor
Moderátor

No dnes som to uspesne dohral :)
KoCi: ja som utekal asi iba 2x na zaciatku, potom som mal uz stale dost municie. Hral som to na strednej obtiaznosti. Cely cas ma to bavilo, v poslednej kapitole sa uz boje presunuli aj von, takze to bolo trochu zaujimavejsie.
Rozhodne nelutujem, ze som to zahral, tato hra by mala byt prikladom pre vsetkych, ktori robia konverzie z konzol. Pocas hrania skoro ziadne loadingy, plynula grafika, tak by to malo vyzerat vzdy.
KoCi
Darca
Darca

tak ale musis uznat, ze pasaz na zaciatku, co si este nemal zbran, bola zo vsetkych azda najintenzivnejsia :) Aspon ja som ju prezival dost silno. Dalsi podobny pocit bezmocnosti som mal, ked som nemal kadial ujst tej regenerujucej sa potvore (musel som cakat kym sa otvoria dvere) a mal som prilis malo municie na postrielanie vsetkej tej havede co tam bola. Inak si myslim, ze strasne vela na hre urobila absencia hudu a 3rd person. Teraz po prejdeni, ked na rovnakej obtiaznosti zacnes odznova, tak ziskas nadupanu zbroj, a kopec uzlov - ale to uz je take hranie, ze ani nemas potrebu ukladat - nudaaa.
Gothar
Moderátor
Moderátor

No ta regenerujuca bola svina :) Ale mne to vzdy nejakym zazrakom vyslo tak, ze mi naboje dosli presne vo chvili, ked sa otvorili dvere. Cely cas som pouzival tu pistol a plazmovu pusku, raz som skusil laser ale bol pomaly. Cize s tymi zbranami som bol dost presny a mozno aj to urobilo dost vela. Tesil som sa na pocit bezmocnosti, ale ten sa velmi nedostavil (napriklad v Condemned to bolo lepsie), no dostal som aspon peknu grafiku a dobre suboje hlavne na konci, kde sa tych potvor vzdy vyrojilo velmi vela a chcelo to uz presnu musku na odstrelenie noh, aby sa ten napor aspon spomalil. Po dohrani som si to znova skusil len kvoli novemu obleku, ale to som vsetko len prebehoval a ani sa mi to nechcelo ist znova, kedze pribeh som poznal.
PS: pribeh mi pripadal celkom prepracovany na to, ze islo o 3rd person strielacku :)
skazatoN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa skazatoN »

Dead Space spolu s Bioshockom su snad najlepsie hry, ktore vysli za aspon poslednych 5 rokov . Len skoda ze Dead Space sa celkom bojim hrat lebo je to velka sokovka na moj vkus ale paci sa mi cely ten dej , len ten DS:extraction mohli urobit aj na pc :(
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

konecne som sa rozhodol zahrat si tuto hru aj ja a urcite nelutujem.

zatial som sice len v tretom levely ale ta atmosfera je super, pekna grafika a hlavne plynula ziadne dlhe loading.

aj na mojom uz nie prave najmodernejsom pc athlon 64 x2 3800+ , 2gb ram a hd3650 512mb to ide perfektne plynule v rozliseni 1024x768(mam len 17" monitor :? ) a vsetky detaily zapnute okrem tienov tie som vypol.

ja horory velmi mozem takze pre mna zatial obrovske prekvapenie proste parada... nechapem ako som to mohol tak dlho obchadzat.

a hlavne tie zvuky neuveritelne spracovane hram na 5.1 a zatial vzdy takto po nociach a neustale sa musim obzerat ci zamnou niekto nieco nieje :D a mam aj strach ist sa vycikat... :smt059 :hehe:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

To nič Lewis, ja som hru hral so zapnutými mp3-kami :D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Viete mi pomôcť.Kd hram DS a vyskoči na mňa nejaka potvora. Stláčam E a ono nič nefunguje.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mANSON a čo chceš tej potvore urobiť? Aktivovať ju? :D Či máš na mysli vtedy keď ťa chytí a začína Ťa papať? Mne to funguje úplne v poriadku...

Mimochodom som úplne spokojný skúpou zo steamu za 3 evry či koľko to bolo. Takúto hru som už dávno dávno dávno nehral : ) Úplne super je celá. Veľmi sa mi páči riešenie menu, invenára misií a všetkého čo sa v hre deje. Je to napínavé, chytľavé a má to svoju atmosféru. I keď musím povedať že ma to nejak extra nevyplašilo...
Trošku mi prekáža s akou ľahkosťou kope do všetkých predmetov /mrtvola mi furt zapletie mezi nohy.../ ale to je asi tak zatiaľ všetko keďže som len v 3tej kapitole : )
Páči sa mi naopak výborne riešený arzenál zbraní /každý zbraň má po stlačení tuším medzerníku funkciu navyše/ celkové upgradovanie, prichytávanie vecí a jednoznačne spomaľovanie objektov či proste všetkého na čo len ukážete. Tiež ukazovateľ života, nábojov atď... Veľmi veľmi prepracované :P
Kúpu rozhodne neľutujem a odporúčam každému.
Hneď som sa pustil do Medium obtiažnosti a nejaké extra medium to podľa mňa nie je. Možno bude niečo ťažšie o niečo ďalej, ale zatiaľ mám napr, života či nábojov prebytok : P

Odporúčam a zatiaľ to u mňa má 9,3/10 : )
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

áno mal som na mysli odtrhnúť ju od seba.
Napísať odpoveď