Dievča je zadané , strašne po nej tužim
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dievča je zadané , strašne po nej tužim
Nech je zadaná len akože, alebo naozaj, nestaraj sa do toho a zabudni na ňu. Lebo ak nechá to len "akože", alebo naozaj kvôli Tebe, buď si 1000% istý že Ti spraví to isté a to vtedy, keď to budeš najmenej čakať.
Nikdy sa nedávajte dokopy s niekým, kto má ako tak funkčný vzťah a je ochotný nechať toho druhého len preto, že mu Vy vyhovujete viac, spraví Vám s odstupom času to isté.
Nikdy sa nedávajte dokopy s niekým, kto má ako tak funkčný vzťah a je ochotný nechať toho druhého len preto, že mu Vy vyhovujete viac, spraví Vám s odstupom času to isté.
Viem si predstaviť ako sa cítiš a hlavne čo cítiš.. je strašné, keď sa ti páči niekto, kto je zadaný.. ale ako tu píše väčšina, dala by som od nej ruky preč.. osobne by som niekomu nemohla, či nechcela rozbiť vzťah, hlavne z toho dôvodu, aby sa mi to raz nevrátilo..
Ivka_87 napísal:Viem si predstaviť ako sa cítiš a hlavne čo cítiš.. je strašné, keď sa ti páči niekto, kto je zadaný.. ale ako tu píše väčšina, dala by som od nej ruky preč.. osobne by som niekomu nemohla, či nechcela rozbiť vzťah, hlavne z toho dôvodu, aby sa mi to raz nevrátilo..
ved práve uvedomil som si to
Gruapo - verím, že to takto malo byť
ona zrejme vie o tvojej náklonnosti a ozve sa, keby mala záujem, aj keby mala vzťah a nefungovalo by im to..
možno za rohom ťa čaká ešte lepšia kočka a práve pre to nevyšlo toto
hlavne sa snaž myslieť pozitívne.
možno za rohom ťa čaká ešte lepšia kočka a práve pre to nevyšlo toto
boze
Toto je fakt strasne bud vies ako ju zbalit a chod do toho alebo kasli na to
Ale predpokladam ze ked pises na forum tak to asi nevies.
Btw. podlizovanie jej a kupovanie darcekov != balenie. Skor by som sa s nou skamaratil a dal jej vediet ze to je vsetko ze nic viac ako kamaratstvo od nej nechces. Potom to uz pojde samo ona ta bude chciet lebo ta nemoze mat a bla bla. PROBLEM SOLVED
Vela chalanov si mysli ze cim su k babe milsi tym viac ho chce ale to neni uplne pravda
GL HF
Nechcem zakladať novú tému a nakoľko je moja otázka takmer indentická dám ju sem.
Moja najlepšia kamarátka je vo vzťahu už 1,5 roka a stále sa mi ponosuje, že ju ten vzťah nebaví, že to nemá budúcnosť a obaja to udržiavajú pri živote umelo. Ja som mal už dávnejšie o ňu zálusk, ale to je momentálne nepodstatné. Bolo by podľa vás nemorálne po nej nejakým spôsobom vyštartovať ? Ona sa ma aj pýtala či sa ma sním rozísť, inokedy mi zase spomínala, že by si to vedela so mnou predstaviť (bola pripitá to musím priznať). Len dodám vek (ja-20, ona 18)
Moja najlepšia kamarátka je vo vzťahu už 1,5 roka a stále sa mi ponosuje, že ju ten vzťah nebaví, že to nemá budúcnosť a obaja to udržiavajú pri živote umelo. Ja som mal už dávnejšie o ňu zálusk, ale to je momentálne nepodstatné. Bolo by podľa vás nemorálne po nej nejakým spôsobom vyštartovať ? Ona sa ma aj pýtala či sa ma sním rozísť, inokedy mi zase spomínala, že by si to vedela so mnou predstaviť (bola pripitá to musím priznať). Len dodám vek (ja-20, ona 18)
-
vonjose
Expert
Tipujem že ťa zruší s friendzone. Ja by som do toho však na tvojom mieste určite išiel, za pokus to stojí.
-
javatar
Hardcore addict
A mas co stratit? Aj tak ju nevydrzis mat len cisto ako kamaratku - zbal ju a ak to nepojde tak sa otriast a sup sup za inou 
To je z mudrej knihy o baleni zien,z teen filmu alebo to koluje po krcmach? Je to absurdne a plati to tak pri malinkom zlomku zien, ak vobec.playerSC napísal:Skor by som sa s nou skamaratil a dal jej vediet ze to je vsetko ze nic viac ako kamaratstvo od nej nechces. Potom to uz pojde samo ona ta bude chciet lebo ta nemoze mat a bla bla. PROBLEM SOLVED
Moj nazor je,ze ruky prec od zadanych.Preco nicit niekomu vztah a motat sa im do zivota, ved predsa nerob inym to co nechces aby ini robili tebe.
Skor by som povedal vlastna skusenost a pokial viem neplati to len u mna 
O tom silno pochybujem a ak by aj ano,tak mi to pride len na uplatnenie pri 14rocnych dievcatkach a nie pri vyzretejsich dievcatach a zenach.
-
Janette
Expert
Osobne si vazim ludi, ktori pochopia slova, ze je niekto zadany ...
... nuz ale v tomto pripade, nevidim dovod, preco po nej neist. Kedze sama povedala, ze ju to nebavi... resp. oboch ich to nebavi.
... nuz ale v tomto pripade, nevidim dovod, preco po nej neist. Kedze sama povedala, ze ju to nebavi... resp. oboch ich to nebavi.
Gulli som na tom veľmi podobne ako ty. Dokonca aj vek sedí. Mám strašne rád jednu babu. Som s ňou vždy keď sa dá. Píšeme si vždy ke´d sme online. Vyhovuje mi po všetkých stránkach. Problém je, že má 9 mesiacov frajera. Pravidelne mi píše, ako sa hádajú, že ju to nebaví a podobne, ale že ho ľúbi. Viem aj z jeho strany, že už viac krát mal chuť sa s ňou rozísť. Lenže poznám takéto tipy vzťahov, kde sa furt hádajú a udobrujú, také trvajú najdlhšie. Dlho som kvôli tomu depkoval, až ma donútila jej povedať, čo k nej cítim. Nič mi na to nepovedala a na čas sa odmlčala. Ale zase je všetko ako to bolo a moje vyznanie citov nikdy neokomentovala. Teraz neviem, čo si mám myslieť. Určite nikdy nebudem nikomu rozbíjať vzťah, ale väčne čakať na niečo čo nikdy prísť sa nedá....
No ja si myslím že k zadaným dievčatám sa neoplatí správať "milo"...(v podstate byť jej najlepší kamarát, keď sa poháda s priateľom, ide za vami a pod.) Teda ak si myslíte že tým niečo v budúcnosti dosiahnete.. Nepoznám prípad kedy by sa tak udialo, lebo ona vás potom stále bude pokladať za "kamaráta".. Jednoducho to tak nevnímajú ako my.
To je tiež pravda. Raz mi pukli nervy vytkol som jej, že som len jej "teplý kamarát", ak chápete čo tým myslím. Ako sa hovorí, milí chlapci skončia sami v sprche...
Tak tak... ja mám tiež teraz jednú hrozne peknú kamarátku, ale samozrejme že zadanú.. a vyzerá to tak, že im to klape.. Zo začiatku som sa snažil byť milý a pod. veci ale uvedomil som si že to nemá zmysel a len zbytočne po nej budem túžiť a aj tak nič nebude, radšej sa sústredím na iné holky, ako strácať čas s ňou.. Teda nie že by som bol teraz k nej hnusný alebo čo, len je to už iné.
-
neo250
Star
skôr by som povedal pravý opak! snaž sa o ňu, za to, že má vzťah to nič neznamená! ak sa ti páči, je ti sympatická tak zabojuj, je to tvoj život nie niekoho iného, ty si sám sebe rozkazuješ čo budeš robiť a s kým chceš byť šťastný =) ak budeš vidieť že to má zmysel tak nie je o čom, ked nie, tak sú aj inéCheZteR napísal:ruky prec, nelez do cizího zelí...
je vo vztahu, respektuj to...
super sebecký prístup...tebe by sa páčilo keby ti niekto rozbije vzťah?
-
Grim
Darca
...presne tak, rozbíjanie vzťahu je najväčšia sviniareň aká existuje...