Dievča je zadané , strašne po nej tužim
Dievča je zadané , strašne po nej tužim
Ahojte,
mam problem, velmi sa mi paci jedno dievca, a poznam jej kamaratku velmi dobre. Avsak to dievca je zadane a ma frajera. Nechcem nikomu rozbijat vztahy ani nic pod. Avsak velmi sa mi paci aj sme si pisali uz len potom neodpisovala a zrazu na fb vo vztahu. Poradte mi co mam robizt
mam problem, velmi sa mi paci jedno dievca, a poznam jej kamaratku velmi dobre. Avsak to dievca je zadane a ma frajera. Nechcem nikomu rozbijat vztahy ani nic pod. Avsak velmi sa mi paci aj sme si pisali uz len potom neodpisovala a zrazu na fb vo vztahu. Poradte mi co mam robizt
Re: Dievča je zadané , strašne po nej tužim
ruky prec, nelez do cizího zelí...
je vo vztahu, respektuj to...
je vo vztahu, respektuj to...
Kam to ten svet speje ... videl si ich už niekedy spolu? To že majú na zasranom FB vzťah neznamená, že spolu chodia. Facebook nie je realita!!sme si pisali uz len potom neodpisovala a zrazu na fb vo vztahu. Poradte mi co mam robizt
tak tak. uz inde som napisal, ze ci som vo vztahu ci nie na FB nikto nevidi a neplanujem to menit.
ale celkovo, ked je zadana, a vies si to overit aj inde ako zo socialnych sieti, tak sa na to velmi rychlo vyser. lebo ak je zadana, tak preto, ze s tym druhym je jej lepsie ako s tebou. no a neviem ci by si sa chcel nahrnut to vynuteneho vzahu z tvojej strany... take veci totiz nikdy dobrotu nerobili...
ale celkovo, ked je zadana, a vies si to overit aj inde ako zo socialnych sieti, tak sa na to velmi rychlo vyser. lebo ak je zadana, tak preto, ze s tym druhym je jej lepsie ako s tebou. no a neviem ci by si sa chcel nahrnut to vynuteneho vzahu z tvojej strany... take veci totiz nikdy dobrotu nerobili...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Obes sa, lebo je na FB vo vztahu. Usetris tym planetu od jedneho FB zavislaka.
-
Peter_Retep
VIP
aj ked je vo vztahu - vazeni zabudate na jednu celkom zasadnu vec...je v tom vztahu stastna?
Peter, mas pravdu. nie kazdy z nas bezi prec ked je do vztahu vtlacany. zabudol som na to a podla seba som sudil ju...
Silnejší pes j***. Takže choď do toho.
a) ak sa ľúbia, budeš za chudáka
b) ak nie - YOU WIN
a) ak sa ľúbia, budeš za chudáka
b) ak nie - YOU WIN
prirodzena intuicia mi vravi, ze ked je oficialne akoze zadana, daj si pauzu a snaz sa zamerat na inu, resp. aspon sa rozptyl s kamaratmi atd., aby si na to nemyslel. trochu pockaj, co sa z toho ich vztahu vykluje.. mozno je fakt uplne zalubena a ty by si sa len strapnil a zbytocne mrhal energiou a egom.. a mozno sa to este inak utrasie a da ti sancu. takze: trochu vyckaj a skus sa jej ozvat. uvidis, ci bude robit nejaky odstup alebo sa naopak spravat velmi otvorene kamaratsky (friend zone) - vtedy je to zle pre teba.. ked bude posobit trochu rozpacito a zmätene - sanca pre teba, mozes ju urobit naozaj stastnou (vid Peter_Retep) drzim palce! 
nikdy neleziem na pozemok niekoho iného, to je moja zásada...
-
qwerty-xyz
mam kamarata ktory je uchylny na to ze sa mu pacia zadane zenske, ked je nezadana tak ho to proste nehecuje, .... momentalne teraz ked pisem tuto spravu bali VYDATU zenu na diske, ... prave preto lebo ho hecuje ze je vydata. nieco som mu na to povedal, ale akosi sa to mina ucinkom.
--- Proste su ludia a ludia, ja na cudzi pozemok neleziem !!!! ale ako mozem pozorovat na kamosovi, niekto ma v tom normalne adrenalin, ze na ten cudzi pozemok sa chce silou mocou dostat.
--- Proste su ludia a ludia, ja na cudzi pozemok neleziem !!!! ale ako mozem pozorovat na kamosovi, niekto ma v tom normalne adrenalin, ze na ten cudzi pozemok sa chce silou mocou dostat.
-
axxis
Addict
kravinabegbeee napísal:Silnejší pes j***.
hlupa (teda mat s takym dievcatom sex na jendu noc a potom na nu zabudnut je z cesty, ale nevidim dovod preco branit svojmu vlastnemu vztahu koli niekomu inemu, times they are a changin)Filipito napísal:nikdy neleziem na pozemok niekoho iného, to je moja zásada...
Nemyslel som to doslovne, ale niektorí sa tu tvária svätuškársky. Ak nejakú ženu milujem, tak mi hádam za to stojí a nebudem sa zožierať niekde v kúte a čakať kým sa rozídu. Netvrdím, že vzťah treba rozbíjať, ale na vyjadrení citov nejakou vhodnou formou nevidím nič zlé.axxis napísal:kravina
U nás sa vraví že každý ***ák sa dá vytlačiť
ale tak ja by som dal od toho ruky preč zadaná a keby v tom vzťahu šťastná nebola tak by to možno aj sama ukončila poobzeraj sa po inej
aspoň tak by som to urobil ja ..
Ako vraví väčšina ruky preč ! predsa len keby si mu ju prebral, tak ako by si jej mohol veriť, že ju zase dakto tým istým spôsobom nepreberie tebe ? Keby sa to mne osobne podarilo asi by som jej už moc neveril
-
audiotrack
VIP
a kolko mas vlastne rokov? Lebo 'paci sa mi' na zaklade vyzoru a toho ze ste si chvilku pisali mi pride pubertalne. Ved ju nelubis, ona sa ti fakt len paci. Naco by ti bola? Len nech sa na nu cely den pozeras?
Má to aj pozitívne stránky... Poznaj svojho nepriateľa!majoOr napísal:Ako vraví väčšina ruky preč ! predsa len keby si mu ju prebral, tak ako by si jej mohol veriť, že ju zase dakto tým istým spôsobom nepreberie tebe ? Keby sa to mne osobne podarilo asi by som jej už moc neveril
Tak to hej
:D ale keď ti zato stojí radšej si počkať zakial sa s ním rozíde a potom dačo riešiť a medzi tým sa zamerať na inú babu aby sa na tú prvú nemyslel a keď budú obaja free tak potom dačo poriešiť.
Je úplne jedno, či niekoho ma alebo nie v prípade, že si pre ňu zaujímavý, rozumiete si a je tam potiencial budúceho vzťahu. V takých prípadoch (a bolo to už aj tu na fore) sa babena snaží svojho súčasného partnera tajiť pre potencialnym novým alebo ich vzťah zľahčuje.
V tomto prípade je to však naopak. Prestala si s tebou písať, na FB si vycapila, že je vo vzťahu. Bez ohľadu na to, či v skutočnosti je, alebo nie by to nespravila, keby si bol pre ňu atraktívny a chcela by s tebou flirtovať alebo si niečo začať.
Inak ešte k tým FB reakciam: Áno, facebook nie je realita, no napriek tomu nám (a to hlavne o dievčatach) vie docela dosť povedať. Je to prostriedok na komunikáciu a okrem chatu ako "verbálnej" komunikácie tam funguje aj isty druh "neverbálnej" komunikácie práve na tento spôsob, ako spomínam tu v príspevku.
Spomeňte si napr. na nedávny prípad, keby baba vo vzťahu na diaľku ukrývala fotky, komenty, status "vo vzťahu" pred nejakym chalanom s ktorym flirtovala a zbližovala sa, zatiaľ čo toho svojho mala doma.
Viem, o čom hovorím, videl som to v rôznych situáciach, raz dokonca zažil na vlastnej koži. Nech to znie akokoľvek hrozne, bohužil, FB JE do istej miery (a ta miera je u kažého iná) takym zrkadlom alebo lakmusovym papierikom na medziľudské vzťahy.
V tomto prípade je to však naopak. Prestala si s tebou písať, na FB si vycapila, že je vo vzťahu. Bez ohľadu na to, či v skutočnosti je, alebo nie by to nespravila, keby si bol pre ňu atraktívny a chcela by s tebou flirtovať alebo si niečo začať.
Inak ešte k tým FB reakciam: Áno, facebook nie je realita, no napriek tomu nám (a to hlavne o dievčatach) vie docela dosť povedať. Je to prostriedok na komunikáciu a okrem chatu ako "verbálnej" komunikácie tam funguje aj isty druh "neverbálnej" komunikácie práve na tento spôsob, ako spomínam tu v príspevku.
Spomeňte si napr. na nedávny prípad, keby baba vo vzťahu na diaľku ukrývala fotky, komenty, status "vo vzťahu" pred nejakym chalanom s ktorym flirtovala a zbližovala sa, zatiaľ čo toho svojho mala doma.
Viem, o čom hovorím, videl som to v rôznych situáciach, raz dokonca zažil na vlastnej koži. Nech to znie akokoľvek hrozne, bohužil, FB JE do istej miery (a ta miera je u kažého iná) takym zrkadlom alebo lakmusovym papierikom na medziľudské vzťahy.
no radšej dám na vaše rady a nebudem liezť niekomu do kapusty..