Dievča je zadané , strašne po nej tužim
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dievča je zadané , strašne po nej tužim
sebecký vzťah? tak bud to funguje alebo nie, ak si normálny vo vzťahu a baba vie že ju miluješ a spravíš pre ňu čokoľvek na svete pri tom všetko si to váži tak neodíde k inému, no ked toto nefunguje tak samozrejme zdupká... sorry ale ked sa mi nejaké dievča páči a pod. tak sa preto snažím aby som ju mal... ide o moje šťastie nie o iných 
-
Grim
Darca
...a to si tu teraz budeme preberať navzájom baby? Do cudzieho hniezda nešťuchaj...
-
neo250
Star
prosím ťa, žiješ v 21 storočí... pozeraj sa na svet reálnymi očami... ide tu predsa o teba nie o nejaké tajtrlíka...!!! žiješ v džungli v ktorej treba vyhrávať a nie prehrávať alebo ísť tým ako ti to život pripraví... 
Keby ti niekto prebral babu, povedal by si si "však čo žijeme v 21. storočí"?
-
neo250
Star
keby mi niekto prebral babu, tak to riešim úplne inak, no nikdy sa nepozerám na túto stranu lebo robím všetko preto aby bola len so mnou... no ked sa nedá tak sa nedá... ked niekto zbesnie tak zbesnie... ona príde o niečo čo bude určite ľutovať... to je všjo 
-
hojko
Site Admin
Tu radis, aby isiel do toho a v inej teme si dnes napisal v teme o pomste pre neveru toto: http://www.hojko.com/post1792324.html#p1792324neo250 napísal:skôr by som povedal pravý opak! snaž sa o ňu, za to, že má vzťah to nič neznamená! ak sa ti páči, je ti sympatická tak zabojuj, je to tvoj život nie niekoho iného, ty si sám sebe rozkazuješ čo budeš robiť a s kým chceš byť šťastný =) ak budeš vidieť že to má zmysel tak nie je o čom, ked nie, tak sú aj inédržím palce
Z vlastnej skúsenosti ti vravím - kašli na ňu. Za tie problémy ti fakt nestojí.
Súhlasím s Tereoinom... Neoplatí sa to, radšej si nájdi inú.
-
neo250
Star
a? čo si tým chcel povedať, že si seriem do huby?hojko napísal:Tu radis, aby isiel do toho a v inej teme si dnes napisal v teme o pomste pre neveru toto: http://www.hojko.com/post1792324.html#p1792324
-
audiotrack
VIP
to že rozbiješ niekomu vzťah je skôr prehra ako výhra. Možno ju získaš, no budeš mať čierny puntík za to, že si rozvracač vzťahov, že nemáš dostatočné ego na to, aby si vedel čo sa patrí a podobne. To už záleží od tej ženy ako to vezmeneo250 napísal:prosím ťa, žiješ v 21 storočí... pozeraj sa na svet reálnymi očami... ide tu predsa o teba nie o nejaké tajtrlíka...!!! žiješ v džungli v ktorej treba vyhrávať a nie prehrávať alebo ísť tým ako ti to život pripraví...
-
neo250
Star
Prehra ked si získaš babu ktorá sa ti páči a do ktorej si sa teoreticky zamiloval? vieš čo píšeš? Dalej píšeš to tak ako by som mal na mysli, že by mal rozbiť vzťah každej zadanej baby alebo ja neviem, ide len o jednu! čierny puntík? za pol roka nebude vedieť ten týpek ako sa voláš, lebo si nájde nejakú inú, vy tu vypisujete veci akoby z rozprávky alebo ja neviem čo,že chlap ktorý sa zamiluje do nejakej baby bude s nou do konca života... 
-
audiotrack
VIP
"že chlap ktorý sa zamiluje do nejakej baby bude s nou do konca života"
veď práveže nie, ani ty s ňou nemusíš byť do konca života. Tak prečo pre niečo také kaziť fungujúci vzťah. Ak sa ti len páči a v podstate ju ani nepoznáš lebo spolu nechodíte iba je ti sympatická tak budeš kaziť fungujúci vzťah preto, aby ste spolu boli týždeň a potom zistíš že nie je pre teba dobrá? Veď to je choré. Ak chce, nech ho samá nechá a bojuje o teba. Ale nie ničiť vzťah
veď práveže nie, ani ty s ňou nemusíš byť do konca života. Tak prečo pre niečo také kaziť fungujúci vzťah. Ak sa ti len páči a v podstate ju ani nepoznáš lebo spolu nechodíte iba je ti sympatická tak budeš kaziť fungujúci vzťah preto, aby ste spolu boli týždeň a potom zistíš že nie je pre teba dobrá? Veď to je choré. Ak chce, nech ho samá nechá a bojuje o teba. Ale nie ničiť vzťah
-
neo250
Star
Prečo? odpoved je prostá, lebo ide o moje šťastie nie o iných! ja sa pozerám na seba a na svoju budúcnosť nie na ostatných! ak by to bola kamaratová priateľka nič nepoviem, cudzia? snažím sa po kým to má zmyselaudiotrack napísal:"Tak prečo pre niečo také kaziť fungujúci vzťah.
-
audiotrack
VIP
dobre, a keď sa dáte dokopy, tak to bude už tvoja priateľka. Potom to nie je len tvoje šťastie, ale vaše. Alebo je ti frajerka ukradnutá? A keď jej pokazíš vzťah čo jej mohol fungovať, a ešte ju aj raníš tým, že sa spolu rozídete, to je ti úplne jedno? Tvoj pohľad je veľmi krátkozraký. Ako môžeš hovoriť o svojom šťastí, keď vôbec nevieš či šťastný s ňou budeš. Tebe sa len páči a ideš pokaziť vzťah lebo ju chceš pre seba. Bez ohľadu na to, že si možno vôbec nebudete sedieť
A ked ti ju preberie niekto rovnakym spoobom, tak ako budes reagovat? Ide predsa o ich stastie.
-
neo250
Star
audiotrack ty si napísal "A keď jej pokazíš vzťah čo jej mohol fungovať," polož si inú otázku? čo ak ty rozbiješ vzťah a dopadne to tak, že ty budeš s nou šťastný do konca života, tebe to bude fungovať a ty vyhráš boj a ty ju budeš mať doma, s krásnymi dvoma ratolesťami... potom mi chceš tiež povedať, že je to prehra? Karta ma aj druhú stranu, na to sa ty hlavne pozri! 
Preco odpovedas len na jednu otazku a to tiez otazkou?
-
audiotrack
VIP
neo250: ich vzťah funguje. Váš nie, ani sa nepoznáte. Ktorý má väčšiu perspektívu? Ak je tam potenciál že spolu skončíte ako milujúca rodina, tak ho nechá a pôjde za tebou aj bez toho, aby si ten vzťah musel ničiť
No hádate sa tu či je správne zasahovať do vzťahu alebo nie. Ak už je človek taký, že nemieni do toho vzťahu zasahovať a k dotyčnej cíti o dosť viac ako len sympatie, má alebo nemá zmysel vyjadriť svoje city? Lebo často to človek v sebe dlhodobo udržať nevie a raz to proste musí ísť von. A druhá otázka, má alebo nemá zmysel čakať a dúfať, hlavne ak je ten vzťah taký že sa môže rozísť zajtra ale je možné že nikdy, alebo sa na to vyprdnúť, aj keď to bude znamenať prerušiť kontakt lebo len kamarátiť s ňou sa proste nedá...
Vyjadriť ich môžeš. Normálne, slovne, bez nátlaku.
Ale nečakaj na ňu. Daj si facku a hľadaj ďalšiu.
Ale nečakaj na ňu. Daj si facku a hľadaj ďalšiu.