Dievca v kostole , ako nanu ? poradte
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
canopus
Addict
uz si aj niekom skusal tie frazy?barrish napísal:tak ano!; dr. BARRISH LASKA prichadza! BabySHAQ dnes je tvoj stastny den...
takze rada prva: kedze ju stretavas len v kostole tak ju tam aj oslov; fyzika nie? eh jaj; doporucujem pouzit tieto osvedcene frazy:
ahoj; nepotrebujes doladit struny kraska? (doporucujem s vychodniarskym prizvukom kedze kazdy vie ze vyhodnare su muzikalne nadani)
alebo tato na zacatie rozhovoru: spievas celkom dobre ale v stvrtom prasci ti uteka malicek
kedze zrejme chodis do kostola nebudes asi niejaky prznitel (aj ked vynimka potvrdzuje pravidlo; moj kamos chodil kazdu nedelu do kostola len preto, aby si mohol spokojne vyhonit);
takze mi prezrad z ktorych kostolnikov si ty;
inak v pripade ze sa odhodlas pozvat ju niekam ohol si vajcia aspon tyzden dopredu...
tak ked s nou nadviazes rozhovor pouzi svoj vrodeny sarm; odrecituj niejaku pasaz z biblie v ktorej sa prznia male deti a holka bude urcite na makko; ty cochvila na tvrdo![]()
takze ked sa dostanete k rande doporucujem pozvat ju na panaka a prisypat jej do napoja TVRDOLIN ; to by mohlo zaucinkovat do 10 minut a potom jej poriadne premastis vyfuk a vymiesis vianocku och
nepoznam iny sposob ako sa dostat k sexu skor; ale nech ti ani nenapadne dievcata prznit! /na to si este maly/
ok; som rad ze som pomohol
mnooooooo.... moze byt, ale zazil som aj iny pripad... volal som tak, samozrejme prva otazka odkial mam cislo, tak som sa normalne priznal a povedal prave meno. Pytala sa na co mi je, priznal som. Vytiahol som ju takto na kavu a... no, nejaku dobu sme spolu chodili a potom to prestalo klapat. Ale o to nejde, chcel som povedat ze nemusi dopadnut zas tak zle, ak jej zavola. To je prave to vzrusenie, napatie zo zvadzania, ze neviete ako to dopadne. Ja na jeho mieste by som do toho siel. Nema co stratit.eritrocit napísal:Určite jej nevolaj. Rozhovor sa zvrtne na tému odkiaľ si vzal jej číslo, a neprestane pokiaľ to z teba nevytiahne. A samozrejme si tomu človeku, ktorý ti ho dal sľúbil že ho neprezradíš. Nič nedosiahneš, len minieš kredit či paušál vysvetľovaním jednej sprostosti.
Presne toto si myslim aj ja . A este k tomu ked je mladsia , by sa mohla zlaknut . Inak este aj viem kde cca. byva , to by som nejak nemohol vyuzit ? Lebo ak to necham az na omsu tak este skoro 2 tyzdne musim cakat . Som totizto prec a vratim sa az v nedelu neskoro vecer , a myslim ze tak dlho ju nevidiet vy mi mohlo aj uskodit 
-
jin
VIP
Mozes to bydlisko vyuzit maximalne tak, ze ak ju budes chcet este videt, tak vies kde hladat, pripadne ju mozes pockat a akoze ides okolo a zadres ze: Jeej nejsi ty ta baba z kostola co hra na klavir?? A ona: Ale nie ja hram na gitaru. A ty: Jaaaj...a takto pokracujes v dialogu. Osobne si myslim ze tie dva tyzdne ta nezabiju, mozno prave naopak - prospeju tiBabySHAQ napísal:Presne toto si myslim aj ja . A este k tomu ked je mladsia , by sa mohla zlaknut . Inak este aj viem kde cca. byva , to by som nejak nemohol vyuzit ? Lebo ak to necham az na omsu tak este skoro 2 tyzdne musim cakat . Som totizto prec a vratim sa az v nedelu neskoro vecer , a myslim ze tak dlho ju nevidiet vy mi mohlo aj uskodit
-
hornblower
Light Professional
Ako vidim, tema ma uz 8 stran a ako citam, este si ju neoslovil.
No neviem, podla mna nemas co stratit, uz by som to neodkladal.
A oslovenie necham na teba, asi by som sa jej prihovoril po omsi, ze sa ti pacila jej hra na gitare. Atd. ked aj spieva.. tak aj spev.. alebo hlas. a tak. Opytaj sa jej ako dlha hra... atd.
No neviem, podla mna nemas co stratit, uz by som to neodkladal.
A oslovenie necham na teba, asi by som sa jej prihovoril po omsi, ze sa ti pacila jej hra na gitare. Atd. ked aj spieva.. tak aj spev.. alebo hlas. a tak. Opytaj sa jej ako dlha hra... atd.
Chalani diki za rady , no vies ono je to tak ja sa jej chcem prihovorit ale teraz som na druhej strane zemegule cize kujem plany (za pomoci vas ) Ale nebojte hned jak sa vratim domov sa jej co najskor prihovorim . Btw: Co si myslite by bolo lepsie , po omsi alebo ju niekde vystopovat napriklad pred domom a tak ?
To mas pravdu , len dufam ze pojdes sama domovETieNne napísal:Po Omsi to bude nenapadnejsie a prirodzenejsie, ako ju vystopovat pre jej dom, aby si ju nevyplasil... ze ju sledujes
Po Omsi bude taka uvolnena este, potom uz cestou domov sa ponori do svojich problemov
Povedz jej že si žid a len kôli nej chodíš do kostola, to kamo zabere a nech ťa učí o kresťanstve a tak.BabySHAQ napísal:To mas pravdu , len dufam ze pojdes sama domovale vlastne vies ked uz pojde pred kostol tak mam k nej pribehnut a povedat ze : Ahoj hras pekne na gitare ? to take cudne no nie ?
Preboha čo ja viem, normálny rozhovor, pozvi ju po kostole na kávu, neboj sa dat jej na javo náklonnost, iba to moc neprehánaj, ved ona je tiež človek tak s nou komunikuj ako človek a tým nič nepokazíš, ver mi.BabySHAQ napísal:OMG ale ja to myslim vazne , normalne porad ( a mna tam vidava uz rok ,a aj ministrujem , takze asi by mi to nezhltla }
-
hornblower
Light Professional
Sorry chlapi ale mam pocit, ze sa tu uz len muti voda a nic viac. Myslim, ze tu uz chyba jedna vec a to aby konecne do toho slapol chlapec. Pozri ak povie ano mas to ak povie nie aspon sa stanes opat slobodnym /cena utechy aspon budete kamosi/. Ja som to tak spravil a mam teraz kamosku, ktorej mozem povedat tie najtajnesie veci z kutika duse.
Rady typu povec, ze si zid to je uzasne, nakolko by sa to nikdy nestalo. Chlapi piste aspon rozumne.
Howk
Rady typu povec, ze si zid to je uzasne, nakolko by sa to nikdy nestalo. Chlapi piste aspon rozumne.
Howk
-
fikus-kukis
Guru wannabe
To hej, ale 12 rokov je kua malok6 napísal:zeny psychicky dozrievaju rychlejsie ako muzi, najme v obdobi pubertalnom a post pubertalnomvedecky dokazane
Prihovorit sa, niekam pozvat, pokecat, to hej, ale na chodenie to imho urcite nie je. Treba aspon do 15ky pockat aby to bolo ako normalne chodenie
Aj ked je rozdiel 2 roky, tak 14 a 12 sa mi na vztah vobec nezda...