Dievca v kostole , ako nanu ? poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Hmm, ano o vztahu sa asi neda hovorit, ale prave take "vztahy" na zakladnej vznikali ovela lahsie ako neskor... ked su ludia starsi :wink:

tak ale siedmacka, kamo s tou si poradis... :lol:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

hornblower napísal:Sorry chlapi ale mam pocit, ze sa tu uz len muti voda a nic viac. Myslim, ze tu uz chyba jedna vec a to aby konecne do toho slapol chlapec.
Vies ale ide o to ze som daleko za Uralom , a tu toho moc nenarobim :) . Ale ked sa vratim domov idem do toho hned ked ju prvy krat uvidim , slubujem . A este k tej cene utechy . Kludne by mi stacilo keby sme dobry kamarati 8)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak a som spet . Som rad ze som opet doma a uz sa tesim ked budem mat prilezitost sa jej prihovorit :-) Dam vam vediet jak to dopadlo .
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

cakame
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Dnes by bola taka prilezitost zeby som mohol ist na faru ( ona tam bude nacvicovat ) akurat nemam dovod preco by som tam isiel , a ani neviem co by som tam robil, ale bolo mi povedane ze mozem . Mam ist ?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

to nemaju na fare kalceto,net alebo daku zamienku ist tam?
s kamosom si si prisiel zahrat kaceto,alebo ti doma padol net...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak som tam isiel ale prisiel som neskoro uz . Uz stala pred farou na chodniku aj sa kamoskou , uz boli na odchode ale jak som ja tam isiel tak ona ostala stat a ale 10 sekund sa na mna pozerala (bol to taky priamy pohlad ) . A oni sa potom rychlo pobrali a ja som tam ostal stat . Tak ale zajtra ju asi uvidim a skamratil som sa s jej spoluziakom .
jackb
Redeemer
Redeemer

BabySHAQ napísal:Tak som tam isiel ale prisiel som neskoro uz . Uz stala pred farou na chodniku aj sa kamoskou , uz boli na odchode ale jak som ja tam isiel tak ona ostala stat a ale 10 sekund sa na mna pozerala (bol to taky priamy pohlad ) . A oni sa potom rychlo pobrali a ja som tam ostal stat . Tak ale zajtra ju asi uvidim a skamratil som sa s jej spoluziakom .
nechem ti nicit iluzie a sweet dreams,ale existuje skupina bab, ktore sa prijemne a s usmevom pozeraju na "vsetkych a vsetko" a je to ich najbeznejsi typ neverbalnej komunikacie... sam som sa na tom par krat popalil
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:nechem ti nicit iluzie a sweet dreams,ale existuje skupina bab, ktore sa prijemne a s usmevom pozeraju na "vsetkych a vsetko" a je to ich najbeznejsi typ neverbalnej komunikacie... sam som sa na tom par krat popalil
Z tych neni , ale vies to bolo skor taky prekvapeny pohlad . necakala ze ja pojdem na faru asi tak . A co som pocul ona je chytre dievca .
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

asi som nejako prehladla kolko mas rokov, mozes to napisat este raz??
jackb
Redeemer
Redeemer

BabySHAQ napísal:Z tych neni , ale vies to bolo skor taky prekvapeny pohlad . necakala ze ja pojdem na faru asi tak . A co som pocul ona je chytre dievca .
ta uvidis zajtra... velmi by ti pomohol daky vas spolocny znamy... ten by vas zoznamil a potom by slo par stretnuti vyriesit "nahodami"-da jej podrzat napr. ciapku a zabudens na nu a budes mat prilezitost stretnut sa s nou,alebo nieco na tento styl... :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Valkíra napísal:asi som nejako prehladla kolko mas rokov, mozes to napisat este raz??
Ja mam 14 rokov , v aprili 15 }som deviatak{ a ona je siestacka , neviem kolko ma presne
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:ta uvidis zajtra... velmi by ti pomohol daky vas spolocny znamy... ten by vas zoznamil a potom by slo par stretnuti vyriesit "nahodami"-da jej podrzat napr. ciapku a zabudens na nu a budes mat prilezitost stretnut sa s nou,alebo nieco na tento styl... :wink:
No jeden spolocny znami by tu bol , jej spoluziak a moj taky no kamarat . Lenze problem je v tom ze jak som pocul tak aj prave jemu sa paci , cize on by nebol asi moc ochotny pomoct mi v tomto
jackb
Redeemer
Redeemer

BabySHAQ napísal:No jeden spolocny znami by tu bol , jej spoluziak a moj taky no kamarat . Lenze problem je v tom ze jak som pocul tak aj prave jemu sa paci , cize on by nebol asi moc ochotny pomoct mi v tomto
nechaj sa len zoznamit, s tym by nemal mat problem...
a pouzivaj uprav :wink:
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:nechaj sa len zoznamit, s tym by nemal mat problem...
a pouzivaj uprav :wink:
Ako mozem citovat dvoch naraz ? K veci : a co mu poviem naco ju chcem spoznat ? nemyslim ze mi zhltne ze ma az tak zaujala jej hra na gitaru .... ???
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

BabySHAQ napísal:Ako mozem citovat dvoch naraz ? K veci : a co mu poviem naco ju chcem spoznat ? nemyslim ze mi zhltne ze ma az tak zaujala jej hra na gitaru .... ???
das citaciu jedneho - CTRL+C - dozadu - citovat druheho, nakopirujes prveho a dopieses stanovisko :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

BabySHAQ napísal:Ako mozem citovat dvoch naraz ? K veci : a co mu poviem naco ju chcem spoznat ? nemyslim ze mi zhltne ze ma az tak zaujala jej hra na gitaru .... ???
to asi nie... chcelo by to nieco kreativnejsie...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

jackb napísal:to asi nie... chcelo by to nieco kreativnejsie...
No ja som moc kreativny neni , skus ty vymslet prosim
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Normalne mu povec ze by si sa s nou chcel zoznamit. Povies mu, ze posobi na teba ako fajn baba. Keby nechcel tak sa na neho vykasli a pockaj na spravny moment a "vrhni" sa na nu. Ver sam sebe na druhych sa vykasli aj tak ten typek nema sancu baby chcu zvacsa starsich /typujem, ze on ked je tiez siestak tak vyzera ako holobriadok/
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Tak dnes som bol v kostole . Bola aj ona cez omsu som si vsimol ze sa na mna par krat pozrela ( ja som sa nanu kukal celu omsu :P ) . No a jak sa ministranty prezliakali tak ona si prisla po gitaru ale mala ju navrchu na skrini tak ja rychlo som k nej dobehol a ze : Mam ti zvesit tu gitaru ? A ona ze mozes , tak som ju zvesil podal jej ju a ona ze diki moc a ja ze nemas zac :-) chcel som ju dobehnut este ale jaksi som ju nenasiel . Potom este jeden kamarat mi isiel ukazat v ktorom presne panelaku byva . Takze nic moc som nedocielil . Co radite ako dalej ?
Napísať odpoveď