Dožije sa planéta Zem dalšieho storočia??
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Frco som zvedavy co by si robil keby si sa narodil na mieste nejakeho prcka v sudane ... Rozhodne by si take nieco nenapisal 1. lebo by si nevedel co je PC 2.nevies ake to tam je ... poznam dost vela ludi co tam plni misiu ... ani jeden nelutuje ... nic za to nedostali ale su radi ze pomohli ... su radi ze tym detom vycarovali usmev na tvari ...
-
pancuska26
Expert
Reli.c myslim ,ze ano?
no zlate sak aj aj inak moze byt nie?... ehm a diky,ze si si vcera spomenul
...
a ty sam vies aky je body tak nehapem co sa nad tym pozastavujes
sak on je stale usmievavy a robi si srandicky a ak sa jeho nazor zmeni tak co?..ved nemaju vsetci stale take rozhodnutia,kt.by trvali vecne...Reli Reli
a ty sam vies aky je body tak nehapem co sa nad tym pozastavujes
-
Reli.C
Medium Star
pancuska26: no neviem čo si myslíš ty, mňa sa nepýtaj ja to neviem, ale ja si myslím že hej
. odôvodniť to ale neviem. ako som písal, myslím si to
.
/btw páči sa mi, ako si jeden druhého zastávate. zlaté fakt
a k tým narodeninám. uf
... prepáč. tak aspoň takto verejne. všetko najlepšie teda k ním. zdravie, šťastie, lásky od všetkých ktorých poznáš, peniažky
, a na celý rok hlavne pohodu, bez stresu 
/btw páči sa mi, ako si jeden druhého zastávate. zlaté fakt
a k tým narodeninám. uf
-
pancuska26
Expert
myslel si to tak a napisal si to inaksie..no co uz nie vsetci sa vieme vyjadrovatFrco napísal:nordkapp_pb: Posli mi pls nejaky link o tom clovekovi co ma tu banu, ak nejaky je popr. na wiki, to by mohlo byt zaujimave poctenicko.....
Ide o to ze som myslel presne jak si pisal - z tych 100 si polku necha Unesco a z tej polky polku tovaru zhabe miestny vladca/kral/general atdZacarovany kruh
edit/Reli.c hm diky trosku neskoro ale diky..
body25 Reli.c vy co to mate etraz za vztah hej??!!...klud panove
-
pancuska26
Expert
Toto majú najefektívnejšie premyslené Francúzi, kde aj už vyhoreté palivo dokážu ešte spracovať ako nízkoenergetické a vyžmýkať čo-to z toho..nordkapp_pb napísal:ked uz sa bavime o energiach tak imho najcistejsia energy je asi jadrova, za predpokaldu bezpecnej prevadzky a kvalitneho uskaldnenia vyhopreneho paliva, nie tym ruskm sposobom, hodit do mora ... ale ako sme si vsimli, tak pani z Greenpeace su taki premudreni ( najmä z Rakuskej divizie ), ze prostesutju proti takymto elektrarnam viac ako proti uholnym ... ale budiz, nazval by som to profesionalnou deformaciou ...
-
Armageddon
Light Star
... a čo keď sa nedožijete ? To sa až tak bojíte smrti ? By ste chceli radšej žiť na planéte kde aby si prežil musíš nejako bojovať, alebo sa kruto správať ? Pcha, keby sa ma ktosi v dnešnej dobe spýtal, či sa chcem narodiť, tak by som si to asi najskôr dobre rozmyslel....
Ja si skôr myslím že sa bojíte o vlastné životy, ako o ZEM...
Smrť je lepšia, ako život na doj..banej Zemi, ne ?
NO, ale inak si myslím , že o ďalšie storčie sa netreba báť, toho sa planéta dožije. Vy asi nie, ale planéta hej !!
END
Ja si skôr myslím že sa bojíte o vlastné životy, ako o ZEM...
Smrť je lepšia, ako život na doj..banej Zemi, ne ?
NO, ale inak si myslím , že o ďalšie storčie sa netreba báť, toho sa planéta dožije. Vy asi nie, ale planéta hej !!
END
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nooo tak hladal som cez gugla nieco, ale nic som nenasiel .. ako naslo dost clankov, ale najskor tam boli same, co pustila americka vlada a to bolo o apartheide a tak ...Frco napísal:nordkapp_pb: Posli mi pls nejaky link o tom clovekovi co ma tu banu, ak nejaky je popr. na wiki, to by mohlo byt zaujimave poctenicko.....
Ide o to ze som myslel presne jak si pisal - z tych 100 si polku necha Unesco a z tej polky polku tovaru zhabe miestny vladca/kral/general atdZacarovany kruh
... no ale na Discovery, alebo na Viasat - eplorer, to uz neviem som kedysi videl taky dokument o rovníkovej Afrike ( Uganda, Rwanda. Zair, Kongo atd ... ), kde boli aj nejake take zabery z tychto povrchovych tazisk ... V podstate to bolo par dier v zemi, kde hrabala pomaly cela najblizzsia dedina ... no a ked si zoberes, ze tam hrabe cela dedina tak nema kto obhospodarovat polia, takze tam kdesi budu mat logicky nieco ako obchod, co im zabezpeci zakladnu potravu ... a co je logickejsie ? ze bude ten obchod viest nejaky chudobny cernoch z osady? ... alebo im to bude predavat ten vlastnik bane ? .. podla mna to druhe ... btw.: vacsina tych bani uz aj tak patri Amikom, a ti aby sa nevravelo o nejakom porusovani ludskych prav, sa musia aspon ciastocne postarat
... heh este taka perlicka ... napr. v juhoafrickej republike je pekne vidno ako cernosi kyvu s tymi vlastnikmi bani ... ked je u nas leto, u nich je zima, takze moc akosi nepestuju, a tak pracuju v bani, ked je vsak u nas zima, u nich je leto a teda pracuju na poliach a na bane viac-menej kaslu ... a je zaujimave ze to normalne takato vcec zakyve aj s cenou zlata celosvetovo ( v zime cena zlata stupa ovela viac ako v lete ... samozrejmä, ze cenu zlata ovplyvnuje asi milion faktorov, ale aj pri sledovaniach sa ukazalo, ze za kludne obdobie bola v zime cena vyssia ako v lete ) ... ale to len tak OT pre zajimavost