Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Dokázali by ste podviesť frajera/frajerku?

Áno
52
22%
Nie
140
60%
Nerozmýšľal/a som nad tým
40
17%

Celkom hlasov: 232

jozinko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jozinko »

triple napísal:pochopíš ked budeš podvedený :cry:
Ani potom nepochopim, mozno odpustim ale nezabudnem a nepochopim..
Hoci verim/viem ze moja kocka ma nikdy nepodvedie
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Svoju lasku by somza ziadnych okolnosti nedokazal podviest. A viem ze ani ona mna. Mozem bezpecne povedat ze nas vztah je dost pevny, a takychto veci sa neobavam. :aasmile6:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

nikdy.. niesom ten typ cloveka.. a hlavne svoju lasku ktoru mam teraz by som nedokazal podviest za ziadnych okolnosti, lebo ju velmi lubim a nikdy ju nechcem stratit.. som stastny, ze ju mam.. :smt050 :aasmile6:
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Hmmm.. príde mi zaujímavé opýtať sa, či by som to dokázal... akoby to malo byť niečo o čo sa pokúšam..

Dal som nie, ale ide o to, aký vzťah si dvaja stanovíme. Normálny, alebo slobodný, alebo verný, alebo blablabla.. hlavne nech je úprimný... ak mám priateľku a sme spolu ako normálny pár, nevidím dôvod vyhľadávať pozornosť iných dievčat. Ak by to s mojou už dobre nevyzeralo, tak nebudem podvádzať ani nič podobné, ale veľmi rýchlo vyriešim svoj vzťah. Ak by zrazu prišlo nejaké iné dievča a "viem, že ona mi je súdenejšia (debilné slovo :P)" tak počkám, či ošiaľ neodíde, počkám, či neuvidím, že som s mojou šťastný a keď uvidím, že s mojou to už nemá zmysel, lebo je tu "ona" tak začnem riešiť situáciu... žiaden podvod ani nič..

A z vášne? Nie. Ak by také nastalo, tak o tom vie okamžite moja terajšia a k čomu by ma odsúdila, to by bolo na nej. Žiadne tajnosti ani nič podobné... Truth is Freedom
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nevera sa v tomto pripade mysli sex s niekym inym takze deturence nerieste tu bozkavanie sa v piatok s dakym pod vplyvom pivka ...mozno ste to vedeli ale zda sa mi ze v tom ma jasno len tomase a autor temy :lol:

apropo stratit vztah len kvoli bozkavaniu sa je dost na hlavu, detske a aj vtipne :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

extrem..
a ked je žena vydatá vek 37 a stretne mladého sympatického chalana vek 22 a s jej mužom to vyzerá tak že stále pracuje a nemá na nu čas.. je to živý tvor ktorý ešte sexuálne stále žije (atraktívna žena) .. no no toho svojho manžela podvedie - na toto čo povieš MimKorn?
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:extrem..
a ked je žena vydatá vek 37 a stretne mladého sympatického chalana vek 22 a s jej mužom to vyzerá tak že stále pracuje a nemá na nu čas.. je to živý tvor ktorý ešte sexuálne stále žije (atraktívna žena) .. no no toho svojho manžela podvedie - na toto čo povieš MimKorn?
No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...

Keď nemám input, nedostaneš zo mňa ani output...

Je dôležité vedieť v akom vzťahu sú tí dvaja, aký charakter je ona, aký charakter je ona, ako vzťah berú, či sú to konzervy, alebo voľno-myšlienkári, na akej dohode je ich manželstvo, či sú to kresťanský fanatici, alebo fanúšici New Age a podobne.

Všetky tieto rôzne faktory môžu ovplyvniť result veľim rapídne..

Ale ak by som bol ten chlap ja a tá žena by bola moja žena a ja by som o tom vedel, tak by mala po chlebe, pretože na šukanie tu má mňa a nie jeho :D.. ale vravíš že chlap furt maká... ta to je čo za haluuz? Že nemá čas na sex? :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

MimKoRn napísal:No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...

Keď nemám input, nedostaneš zo mňa ani output...

Je dôležité vedieť v akom vzťahu sú tí dvaja, aký charakter je ona, aký charakter je ona, ako vzťah berú, či sú to konzervy, alebo voľno-myšlienkári, na akej dohode je ich manželstvo, či sú to kresťanský fanatici, alebo fanúšici New Age a podobne.

Všetky tieto rôzne faktory môžu ovplyvniť result veľim rapídne..

Ale ak by som bol ten chlap ja a tá žena by bola moja žena a ja by som o tom vedel, tak by mala po chlebe, pretože na šukanie tu má mňa a nie jeho :D.. ale vravíš že chlap furt maká... ta to je čo za haluuz? Že nemá čas na sex? :D
no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinne :D

ad co sa tyka nevery skuste tento "pribeh" co si o tom myslite ?
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... dov-6.html
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

brainwirm napísal:no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinne :D

ad co sa tyka nevery skuste tento "pribeh" co si o tom myslite ?
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... dov-6.html
hej hej ja chápem, ale pre MŇA by to bola haluz, viem si ľahko predstaviť, že pre TOHO je to to, čo si povedal Mišo.. Ináč si bol v tom hornáde? Daj vedieť na ICQ

/edit čítal som si ten post bo ma presvedčil skenner (mindwirm). Je to veľmi pekné, v krátkosti to vystihuje čiastočne filozofiu, ktorej sa zastávam. (Rozhovory s Bohom od N.D.Walsch - základný kameň)
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

Ako som si prečítal ten prvý príspevok o tej babe, tak napíšem to čo nemám vo zvyku na tomto fóre. Taká šufľa si nezaslúži aby sme o nej diskutovali, len zbytočne zaťažujeme fórum. :x Ľutujem jej priateľa, že práve on musel nájsť takú ehm...Avšak na druhej strane, bolo by dobré keby sa o tom jej premýšlaní dozvedel, aby pochopil, že to nemá cenu, keď už teraz zazerá po druhých (pekný sem, pekný tam). Ten vzťah každopádne v budúcnosti nedopadne dobre, teda je to viac ako pravdepodobné. :smt048
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

urcite nie! nemam na to dovod, lubim ju... skor sa bojim o opak :?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

2Pacaveli napísal:urcite nie! nemam na to dovod, lubim ju... skor sa bojim o opak :?
nedôveruješ jej?
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

asi ho naozaj nelubi...ja by som svojho podviest nevedela a ani nechcela:)
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

urcite nie dokazat hej ale urobit nie
Napísať odpoveď