Ani potom nepochopim, mozno odpustim ale nezabudnem a nepochopim..triple napísal:pochopíš ked budeš podvedený
Hoci verim/viem ze moja kocka ma nikdy nepodvedie
No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...triple napísal:extrem..
a ked je žena vydatá vek 37 a stretne mladého sympatického chalana vek 22 a s jej mužom to vyzerá tak že stále pracuje a nemá na nu čas.. je to živý tvor ktorý ešte sexuálne stále žije (atraktívna žena) .. no no toho svojho manžela podvedie - na toto čo povieš MimKorn?
no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinneMimKoRn napísal:No poviem na to asi toľko, že ako cvičenie na strane 48 príklad 4 nemá dostatok informácií v zadaní...
Keď nemám input, nedostaneš zo mňa ani output...
Je dôležité vedieť v akom vzťahu sú tí dvaja, aký charakter je ona, aký charakter je ona, ako vzťah berú, či sú to konzervy, alebo voľno-myšlienkári, na akej dohode je ich manželstvo, či sú to kresťanský fanatici, alebo fanúšici New Age a podobne.
Všetky tieto rôzne faktory môžu ovplyvniť result veľim rapídne..
Ale ak by som bol ten chlap ja a tá žena by bola moja žena a ja by som o tom vedel, tak by mala po chlebe, pretože na šukanie tu má mňa a nie jeho.. ale vravíš že chlap furt maká... ta to je čo za haluuz? Že nemá čas na sex?
hej hej ja chápem, ale pre MŇA by to bola haluz, viem si ľahko predstaviť, že pre TOHO je to to, čo si povedal Mišo.. Ináč si bol v tom hornáde? Daj vedieť na ICQbrainwirm napísal:no tomu sa nehovori haluz ale vorkoholizmus... a pre takych ludi je pojem sex nepodstatny.. a ket to na nich dojde tak raej sa vyhonia v robote nazachode to je rychle a ucinne
ad co sa tyka nevery skuste tento "pribeh" co si o tom myslite ?
http://baricak.blog.sme.sk/c/158311/Vel ... dov-6.html