Dovolenka 2009
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
zuzkazuzka
VIP
Môže byť. Ja som len dala príklad jednej cestovky, s ktorou chodievam v lete na dovolenky. Dobré ceny, i keď z odletmi mimo sr sú aj cez lastminute.comhojko napísal:zuzkazuzka: Nie je vyhodnejsie sledovat last minute na vyhladavacoch, ktore zdruzuju viacero cestoviek??? Napriklad zajazdy.sk alebo alebo travel.sk
ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.djxtreme napísal:jasne,da sa...my sme tak boli na dovolenke minuly rok a vsetko bolo dohodnute cez net...ja som to nezajednaval,ale moj svagor,tak sa ho spytam na kontakt a mozes kuknut...a dovolenka to bola super a lacna...akurat to bolo dost daleko,uplne na juhu Chorvatska,ale mozno ti to nevadi
-
djxtreme
Light Professional
myslim ze take nieco existuje,teda myslim si ze ten kontakt bol vtedy odtial...jasne,spytam sa ho a dam vedietturtlak69 napísal:ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.
-
zuzkazuzka
VIP
Asi tak nejako. Dosť som na nich po poslednej skúsenosti zanevrela. Letela som s nimi minulý týždeň Londýn-BA. Cestou sme len tak by the way zastrešili aj lety Londýn-Manchester a Manchester-BA. Tie lety boli pravdepodobne kvôli výpadkom vo flotile SkyEurope zrušené, a tak keďže na náš let bolo použité požičané (a o dosť väčšie) lietadlo Air Slovakia, pekne sme poodvážali cestujúcich kam bolo treba.Soviet napísal:neodporucam kupovat letenky vopred tento rok od SkyEuropeMaju trosku slusnejsie financne problemy..
Let, ktorý bežne trvá cca 2 hodiny teraz kvôli týmto neplánovaným výletom trval takmer štyri!
Keby sa to stalo behom dňa, tak ešte zavriem očko, lenže toto sa stalo vo veľmi neskorých večerných hodinách, kedy by som už najradšej spala vo svojej posteli.
-
vendo
Guru
Pilifo napísal:Bol už niekto v Grécku na Lefkade? Už v živote nechcem ísť na inú letnú dovolenku ako tam. Predtým som bol 3 - krát v Chorvátsku, ale more a príroda sa nedá porovnať. Pripájam aj pár fotiek - a áno, vyzerá to tam presne tak ako na fotke
-
seth82
Darca
No ja a rodina sme tam išli autom s tým, že sme prespali v Srbsku. Cesta tam je cca. 1800 km - je to dosť, ale oplatilo sa. Neviem, či slovenské cestovky ponúkajú zájazdy na Lefkadu, ale nejaké nemecké alebo české možno áno. Bohužiaľ sa tam dá dopraviť jedine autobusom. Letisko na ostrove nie je.vendo napísal:daj nejaky odkaz na cestovku/ceny lebo to tam fakt vyzera paradne
a do Grecka som uz davno chcel ist
-
djxtreme
Light Professional
pre vsetkych co hladaju lacnejsiu dovolenku do chorvatska odporucam http://www.adriatic.hr