Kanarske ostrovy,Ibiza(tam sa aj zabavis,diskoteky+extaza+zeny,tato kombinacia to isti)
no a ani ta Dominikanska rep. by nemusela byt taka draha,co som pozeral v jednej cestovke v Poluse tak ju ponukali lacnejsie ako Egypt,alebo Turecko
alebo klasika Chorvatsko,Grecko
Chystám sa do Srbska. Pozrieť Novi Sad a celkove Vojvodinu, absolvovať najväčší festival na balkáne EXIT, pozrieť Belehrad a potom sa uvidí na čo zostanú prašule. Buď zvrtneme na západ na pár dní do Chorvátska alebo to otočíme na východ a vrátime sa domov cez Rumunsko.
hojko napísal:zuzkazuzka: Nie je vyhodnejsie sledovat last minute na vyhladavacoch, ktore zdruzuju viacero cestoviek??? Napriklad zajazdy.sk alebo alebo travel.sk
Môže byť. Ja som len dala príklad jednej cestovky, s ktorou chodievam v lete na dovolenky. Dobré ceny, i keď z odletmi mimo sr sú aj cez lastminute.com
djxtreme napísal:jasne,da sa...my sme tak boli na dovolenke minuly rok a vsetko bolo dohodnute cez net...ja som to nezajednaval,ale moj svagor,tak sa ho spytam na kontakt a mozes kuknut...a dovolenka to bola super a lacna...akurat to bolo dost daleko,uplne na juhu Chorvatska,ale mozno ti to nevadi
ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.
turtlak69 napísal:ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.
myslim ze take nieco existuje,teda myslim si ze ten kontakt bol vtedy odtial...jasne,spytam sa ho a dam vediet
Soviet napísal:neodporucam kupovat letenky vopred tento rok od SkyEurope Maju trosku slusnejsie financne problemy..
Asi tak nejako. Dosť som na nich po poslednej skúsenosti zanevrela. Letela som s nimi minulý týždeň Londýn-BA. Cestou sme len tak by the way zastrešili aj lety Londýn-Manchester a Manchester-BA. Tie lety boli pravdepodobne kvôli výpadkom vo flotile SkyEurope zrušené, a tak keďže na náš let bolo použité požičané (a o dosť väčšie) lietadlo Air Slovakia, pekne sme poodvážali cestujúcich kam bolo treba.
Let, ktorý bežne trvá cca 2 hodiny teraz kvôli týmto neplánovaným výletom trval takmer štyri!
Keby sa to stalo behom dňa, tak ešte zavriem očko, lenže toto sa stalo vo veľmi neskorých večerných hodinách, kedy by som už najradšej spala vo svojej posteli.
Bol už niekto v Grécku na Lefkade? Už v živote nechcem ísť na inú letnú dovolenku ako tam. Predtým som bol 3 - krát v Chorvátsku, ale more a príroda sa nedá porovnať. Pripájam aj pár fotiek - a áno, vyzerá to tam presne tak ako na fotke
Pilifo napísal:Bol už niekto v Grécku na Lefkade? Už v živote nechcem ísť na inú letnú dovolenku ako tam. Predtým som bol 3 - krát v Chorvátsku, ale more a príroda sa nedá porovnať. Pripájam aj pár fotiek - a áno, vyzerá to tam presne tak ako na fotke
daj nejaky odkaz na cestovku/ceny lebo to tam fakt vyzera paradne a do Grecka som uz davno chcel ist
chcel by som vypadnut v aprili do Pariza, uvidime, ale ak to nevyjde, tak asi spadnem do Costa Blanca alebo niekam do spanielska Last Minute a koncom septembra niekam do tropov, sychelly, madeira, alebo nieco podobne na 11 noci...to sa este vyberie
vendo napísal: daj nejaky odkaz na cestovku/ceny lebo to tam fakt vyzera paradne a do Grecka som uz davno chcel ist
No ja a rodina sme tam išli autom s tým, že sme prespali v Srbsku. Cesta tam je cca. 1800 km - je to dosť, ale oplatilo sa. Neviem, či slovenské cestovky ponúkajú zájazdy na Lefkadu, ale nejaké nemecké alebo české možno áno. Bohužiaľ sa tam dá dopraviť jedine autobusom. Letisko na ostrove nie je.
tak jun sa ide na Slovensko a urcite Praha a dalej sa uvidi proste stara dobra EUropa...
A v septembri je to 50/50 na mesiac v Tokiu Japan alebo juhovychodna azia, nejake to Thajsko, Kambodza, Laos, Vietnam atd.... este je cas sa rozhodnut
Najdi si ubytovani v soukromi a na cestu zkus najit spolucestujici autem. Tak se podelite o naklady. Pro studenta je to jedna z moznosti jak stravit fajn dovolenou
neviete poradit niekto nieco lacne do Chorvatska pre dvoch?...najlepsie Split,Sibenik,Omis,Makarska...aby cesta mohla byt dialkovym busom a zo Ziliny chodia iba do tychto 4 miest v Dalmacii