Dovolenka 2009

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

Kanarske ostrovy,Ibiza(tam sa aj zabavis,diskoteky+extaza+zeny,tato kombinacia to isti)
no a ani ta Dominikanska rep. by nemusela byt taka draha,co som pozeral v jednej cestovke v Poluse tak ju ponukali lacnejsie ako Egypt,alebo Turecko
alebo klasika Chorvatsko,Grecko
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Chystám sa do Egypta - Hurghada, hotel Caribbean world...odlietame 8.5.2009. Už sa neviem dočkať 8)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Chystám sa do Srbska. Pozrieť Novi Sad a celkove Vojvodinu, absolvovať najväčší festival na balkáne EXIT, pozrieť Belehrad a potom sa uvidí na čo zostanú prašule. Buď zvrtneme na západ na pár dní do Chorvátska alebo to otočíme na východ a vrátime sa domov cez Rumunsko.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

hojko napísal:zuzkazuzka: Nie je vyhodnejsie sledovat last minute na vyhladavacoch, ktore zdruzuju viacero cestoviek??? Napriklad zajazdy.sk alebo alebo travel.sk ;)
Môže byť. Ja som len dala príklad jednej cestovky, s ktorou chodievam v lete na dovolenky. Dobré ceny, i keď z odletmi mimo sr sú aj cez lastminute.com
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

djxtreme napísal:jasne,da sa...my sme tak boli na dovolenke minuly rok a vsetko bolo dohodnute cez net...ja som to nezajednaval,ale moj svagor,tak sa ho spytam na kontakt a mozes kuknut...a dovolenka to bola super a lacna...akurat to bolo dost daleko,uplne na juhu Chorvatska,ale mozno ti to nevadi :)
ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

turtlak69 napísal:ak bude nejaky kontakt, kludne napis SS. idealne by bolo, keby sa ludia vlastniaci nejake apartmany / domy v chorvatsku zdruzovali na nejakej stranke. neverim tomu, ze nieco take este nie je.
myslim ze take nieco existuje,teda myslim si ze ten kontakt bol vtedy odtial...jasne,spytam sa ho a dam vediet :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

neodporucam kupovat letenky vopred tento rok od SkyEurope :) Maju trosku slusnejsie financne problemy..
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Soviet napísal:neodporucam kupovat letenky vopred tento rok od SkyEurope :) Maju trosku slusnejsie financne problemy..
Asi tak nejako. Dosť som na nich po poslednej skúsenosti zanevrela. Letela som s nimi minulý týždeň Londýn-BA. Cestou sme len tak by the way zastrešili aj lety Londýn-Manchester a Manchester-BA. Tie lety boli pravdepodobne kvôli výpadkom vo flotile SkyEurope zrušené, a tak keďže na náš let bolo použité požičané (a o dosť väčšie) lietadlo Air Slovakia, pekne sme poodvážali cestujúcich kam bolo treba.
Let, ktorý bežne trvá cca 2 hodiny teraz kvôli týmto neplánovaným výletom trval takmer štyri!
Keby sa to stalo behom dňa, tak ešte zavriem očko, lenže toto sa stalo vo veľmi neskorých večerných hodinách, kedy by som už najradšej spala vo svojej posteli.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zz nechcem byt zly, ale vzhladom na to, v akom su stave bud rada ze si nedostala nazad svoje peniaze a cau parky.
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

neviete niekto,kde by som zohnal nieco lacne cez net do Chorvatska? :?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Bol už niekto v Grécku na Lefkade? Už v živote nechcem ísť na inú letnú dovolenku ako tam. Predtým som bol 3 - krát v Chorvátsku, ale more a príroda sa nedá porovnať. Pripájam aj pár fotiek - a áno, vyzerá to tam presne tak ako na fotke :)
Prílohy
6689.jpeg
Lefkada_055.JPG
KatsikiHigh.jpg
Lefkada_242.JPG
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Pilifo napísal:Bol už niekto v Grécku na Lefkade? Už v živote nechcem ísť na inú letnú dovolenku ako tam. Predtým som bol 3 - krát v Chorvátsku, ale more a príroda sa nedá porovnať. Pripájam aj pár fotiek - a áno, vyzerá to tam presne tak ako na fotke :)
:shock: daj nejaky odkaz na cestovku/ceny lebo to tam fakt vyzera paradne :) a do Grecka som uz davno chcel ist
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

chcel by som vypadnut v aprili do Pariza, uvidime, ale ak to nevyjde, tak asi spadnem do Costa Blanca alebo niekam do spanielska Last Minute a koncom septembra niekam do tropov, sychelly, madeira, alebo nieco podobne na 11 noci...to sa este vyberie :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

vendo napísal::shock: daj nejaky odkaz na cestovku/ceny lebo to tam fakt vyzera paradne :) a do Grecka som uz davno chcel ist
No ja a rodina sme tam išli autom s tým, že sme prespali v Srbsku. Cesta tam je cca. 1800 km - je to dosť, ale oplatilo sa. Neviem, či slovenské cestovky ponúkajú zájazdy na Lefkadu, ale nejaké nemecké alebo české možno áno. Bohužiaľ sa tam dá dopraviť jedine autobusom. Letisko na ostrove nie je.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak jun sa ide na Slovensko :D a urcite Praha a dalej sa uvidi ;) proste stara dobra EUropa...
A v septembri je to 50/50 na mesiac v Tokiu Japan alebo juhovychodna azia, nejake to Thajsko, Kambodza, Laos, Vietnam atd.... este je cas sa rozhodnut ;)
Ana Maria
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Ana Maria »

Najdi si ubytovani v soukromi a na cestu zkus najit spolucestujici autem. Tak se podelite o naklady. Pro studenta je to jedna z moznosti jak stravit fajn dovolenou
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

neviete poradit niekto nieco lacne do Chorvatska pre dvoch?...najlepsie Split,Sibenik,Omis,Makarska...aby cesta mohla byt dialkovym busom a zo Ziliny chodia iba do tychto 4 miest v Dalmacii :?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

taky povianocny darcek: Grecko- Olympska riviera, akurat neviem presne co je to za mesto, uz si to nepamatam.
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

Tento rok neviem kde pojdeme ale ja by som siel tam kde sme boli minuly rok - Taliansko - Lignano... v pohodke to tam je akurat to more spinave :(
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pre vsetkych co hladaju lacnejsiu dovolenku do chorvatska odporucam http://www.adriatic.hr :)
Napísať odpoveď