Dovolenka 2010 až 2025

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovolenka 2010 až 2014

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak ako pise seth s tym hotelom. Ono dlha pauza medzi letmi je dobra v tom pripade, ked si chce pozriet aj mesto v ktorom prestupujes. Teda za 14hod sa toho da celkom dost obehat a potom uz len sup na lietadlo .Inak o doplacani za hotel neviem. Teda u Turkishu to tak nieje a to som volal na ich "profi" infolinku priamo do Istanbulu (des a hruza) 2x . Len je problem najst taky let, kde sa to da uplatnit. Nakolko si pekne vykryvaju dane lety.

Inak hojkova stranka je ak sa nemylim pelikan.sk
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ked sa bavite o letoch, davam do pozornosti google fligh, mozno este niekto nevidel:
http://style.hnonline.sk/digital-132/go ... g.facebook
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hmm, dík za ten Pelikán, napokon mi teraz Skyscanner našiel lepšie ceny ako on a ten Google Flight tiež, dokonca so širšími možnosťami...Takže dík aj za to, môžem to v najbližšej dobe využívať...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pelikan je fajn, ked hladam ceny odtialto z Europy niekde. Ked som hladal lety v ramci Australie (na Gold Coast, Airlie Beach a Alice Springs, tak rozhodne cez Skyscanner.
rr900
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa rr900 »

Jednoducho sa spýtam: viete o nejakej dovolenke do Chorvátska, alebo hocikam, kam netreba pas ? Za dobrú cenu a aspoň polpenzia...

...tých ponúk je neskutočne veľa, preto sa pýtam, či ste nenašli niečo zaujímavé. Díky.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kolko je dobra cena?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Viete o nejakých plážach pri baltskom mori? Niekedy v júny som bol v Lebe. Akurát som trafil keď tam boli horúčavy. No more nebolo úplne na kúpanie. Teraz som pozeral na online kameru v Lebe a ľudia sa tam veselo kúpu. Voda tam má 22-23 stupňov, čo nie je nejak strašné. Chcem sa spýtať či neviete ešte o nejakých iných plážach kde by som sa mohol ísť pozrieť?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Nahodou niekto nejake skusenosti so Sardiniou? Ryanair tam lieta za celkom fajn cenu(september) a celkom sa mi to tam paci(na zaklade doterajsieho prieskumu :D ). Ma niekto nejake skusenosti? Nejaky fajn hotel, B&B alebo apartman, 2 osoby. Alebo radsej Sicilia? Co myslite?
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

sardinia je asi tento rok "in" nakolko uz dvaja znami tam boli. Podla ich commentov a fotiek max spokojnost :wink:
avsak konkretne hotel a podobne neviem.
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

Kapverdske ostrovy, uplna parada. Kto sa nechce varit v 37stupnoch a ma rad ostrovne podnebie, nie je co vahat :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lukas9206 napísal:Viete o nejakých plážach pri baltskom mori? Niekedy v júny som bol v Lebe. Akurát som trafil keď tam boli horúčavy. No more nebolo úplne na kúpanie. Teraz som pozeral na online kameru v Lebe a ľudia sa tam veselo kúpu. Voda tam má 22-23 stupňov, čo nie je nejak strašné. Chcem sa spýtať či neviete ešte o nejakých iných plážach kde by som sa mohol ísť pozrieť?
Hromada rezortov v Nemecku, jak vychod tak zapad, namatkou Rujana, Sylt...
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Preco sa niekto tlaci na Siciliu alebo Sardiniu, ked tam na jedlo minie strasne vela? Alebo bude kupovat jedlo v obchode, bude spat v B&B izbe s dalsimi piatimi ludi, toto ma byt dovolenka?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

test napísal:Preco sa niekto tlaci na Siciliu alebo Sardiniu, ked tam na jedlo minie strasne vela? Alebo bude kupovat jedlo v obchode, bude spat v B&B izbe s dalsimi piatimi ludi, toto ma byt dovolenka?
A preco by tam niekto nesiel ked tam chce ist?
A ci ma peniaze na jedlo alebo mu nevadi si uvarit sam, neni to jeho vec?
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Prave preto som sa pytal na skusenosti s tymito ostrovmi... Btw. preco by som mal spat v izbe s dalsimi piatimi ludmi? To celkom nechapem.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

IMHO Sicília je viac atraktívna, je tam toho dosť, čo človek môže vidieť. Bol som tam dva roky dozadu a veľmi sa mi tam páčilo, máš tam k dispozícii Etnu, výlety na ňu, je tam Catania, Cala Dogana, Palermo, Syrakúzy, Tindari, Modica (tam sa mi páčilo asi najviac) - proste je tam čo robiť a je tam čo vidieť. Vlakom sa dá dostať prakticky do všetkých dôležitých oblastí, ostatné veci pokryje autobus alebo auto.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mam vybrate ubytko z booking.com, letenky cez Wizzair(Bulharsko). Existuje nejaka slovenska cestovka, ktora by mi z tohto spravila "zajazd" ako keby ho mala v ponuke? Tj. objednala hotel, kupila letenky atd. a nasledne mi to predala. Nepytajte sa naco to potrebujem riesit takto debilne, sam viem ze je to uplna blbost no potreboval by som vediet ci take nieco nahodou niekto neponuka...
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zavolaj rovno do cestovky, napr Invia je agregator
Gulli
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Gulli »

no teoreticky ti k tomu chyba uz len transfer http://www.holidaytaxis.com/en a s tymito som mal 2x velmi dobru skusenost.
Ci ide ti tam o delegata ?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Použili ste niekedy booking.com? Ako to funguje? Platí sa hneď keď si na stránke rezervujem hotel, alebo až keď do hotelu prídem? Keď už budem mať hotel rezervovaný, a prídem tam, ako budú vedieť že je rezervácia moja? Nikdy som to nerobil, tak sa chcem aspoň takto informovať.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Použil som booking.com, keď som šiel do Viedne. Registroval som sa tam, vybral si hotel, zarezervoval. Mal som možnosť aj storno rezervácie do cca 3 dni pred termínom (už nepamätám presne). Neplatil som vopred nič, len mi prišli maily o rezervácii. Po príchode do hotela som na recepcii povedal, že tu mám rezerváciu, recepčný sa ma opýtal na meno a podľa mena ju našiel. Potom sme už len riešili či chcem aj raňajky a ďalšie informácie, následne som vyplatil ubytovanie kartou dostal som číslo izby a kartu a bol som ubytovaný. :)

Myslel som si, že mi bude treba číslo rezervačky z booking.com ale netrebalo, no aj tak nič za to nedáš ak si ho niekde napíšeš či vytlačíš celý ten mail. No podľa mňa záleží aj od podmienok hotela, niektoré si môžu stanoviť zálohu, iné platbu vopred. No zdá sa mi, že je to napísané aj na booking.com, keď už si robíš rezervačku. Môj skromný názor.
Napísať odpoveď