Asi znižena cena niesom si istyVladimír napísal:čo znamená reduced?
e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
reduced=redukovaný(znížený) 
Tak dnes mi prisla dalsia zasielka (23 ks),opet vsetko v poriadku.Len zasielka bola z pravej strany dost poskodena (z vrchu az trosku otvorena) a neposlali mi hrncek ako darcek
prislo to za 5 dni.
Takze dalsie kolo objednavania zo SD. myslim ze minule kolo boli ludia aj hojka .
Nedela 25.3 uzatvaram objednavky
posta z UK sa rozrata
provizia + balne je 2eura na polozku pri prevode vopred
provizia + balne je 3eura na polozky pri dobierke
-----+ posta SK posielam druhou triedou s dobierkou to byva cca 3,30--
---------------------------------------Pondelok rano objednavam---utorok rano vam posielam link na sledovanie balika .
-------------------------------------
karmista aspon sa podpis ty frajer 
posta z UK sa rozrata
---------------------------------------Pondelok rano objednavam---utorok rano vam posielam link na sledovanie balika .
Vladimír napísal:čo znamená reduced?
Kód: Vybrať všetko
http://translate.google.sk/?hl=sk&tab=wT#auto|sk|reducedRe: e-shop: www.sportsdirect.com
Rozdelenie 15 librového poštovného + poštovné na Slovensku chápem. Pochopil by som aj to, keby si si prihodil nejaké to euro za ochotu to všetko vybavovať. Ale brať si samostatne províziu (ktovie koľko eur, ale schválne to napíš, nech ľudia vedia) a ešte k tomu navyše ďalšie 2 alebo 3 tri eurá za KAŽDÚ vec? Takže vlastne keď si niekto objedná napr. 6 vecí, zaplatí časť poštovného z UK, zaplatí ti províziu niekoľko eur, ďalšie 3-4 eurá dá za balík, čo pošleš a ešte navyše 12 až 18 eur ako balné (samozrejme sa to odvíja od počtu vecí)? Wait a second.1987123 napísal:Takze dalsie kolo objednavania zo SD. myslim ze minule kolo boli ludia aj hojka .
posta z UK sa rozrata
karmista aspon sa podpis ty frajer
Mno. Počuj, nebudeš ty nejaký zamaskovaný politik, ktorý má toto ako bokovku? Lebo tam radi ryžujú na druhých ľuďoch. Ale tak na druhú stranu, nečudoval by som sa, ak by sa našiel nejaký trubadúr, ktorý by okrem objednanej veci/vecí zaplatil ešte navyše aj 15-20eur za provízie a za zabalenie každej veci zvlášť
Samozrejme ja nemám o tvoje all inclusive služby záujem
posta z UK sa rozrata
-------------------------------------------------------------------------
Tak toto je skutočne "výhodné". Ako hovado.
Ja som teraz objednal 94 vecí. To mi chceš povedať, že ak by som šiel cez teba, tak si odo mňa vypýtaš rozrátané poštovné z UK + svoju províziu + 188 Eur balné ???????
Už pri pár položkách je to somarina.
posta z UK sa rozrata
-------------------------------------------------------------------------
Tak toto je skutočne "výhodné". Ako hovado.
Ja som teraz objednal 94 vecí. To mi chceš povedať, že ak by som šiel cez teba, tak si odo mňa vypýtaš rozrátané poštovné z UK + svoju províziu + 188 Eur balné ???????
Už pri pár položkách je to somarina.
94 veci ??? to ti prijali ? 
tak myslim ze ked niekto objedna 94veci asi nemusi kupovat cez niekoho .... pri par veciach sa to oplati urcite lepsie ...
Na inzertnych weboch napr minibazar atd sa pohybuje kurz 1,60...
----------
v kazdej objednavke sa najde niekto aj z hojka kto si objedna par veci a nema k tomu blbe pripomienky
Neviem co vas to rozculuje, ked sa vam to zda vysoka cena , tak to nekomentujte .nie kazdy ma moznost platit kartou alebo odvahu objednavat veci z UK...
Za nakupujuceho riesime aj reklamacie...
Pokial je balik zaslany ,je zakaznik informovany smskou ..
Pokial je poloziek viac , odpocitavame bud postovne z UK alebo postu slovensku alebo obe ...
Kto obj. pravidelne ma to za 1euro na polozku pri prevode vopred ...
-------------------------------------------------
Na vacsine sk for je tento inzerat nikde neni problem , len na hojko sa schadzaju kecalkovia ...ale niekto z tych co objednava neposkytne sluzbu ze obj. dalsim z hojka len tak za dobre slovo , ale pi*ov*** viete vsetci
Na inzertnych weboch napr minibazar atd sa pohybuje kurz 1,60...
----------
v kazdej objednavke sa najde niekto aj z hojka kto si objedna par veci a nema k tomu blbe pripomienky
Neviem co vas to rozculuje, ked sa vam to zda vysoka cena , tak to nekomentujte .nie kazdy ma moznost platit kartou alebo odvahu objednavat veci z UK...
Za nakupujuceho riesime aj reklamacie...
Pokial je balik zaslany ,je zakaznik informovany smskou ..
Pokial je poloziek viac , odpocitavame bud postovne z UK alebo postu slovensku alebo obe ...
Kto obj. pravidelne ma to za 1euro na polozku pri prevode vopred ...
-------------------------------------------------
Na vacsine sk for je tento inzerat nikde neni problem , len na hojko sa schadzaju kecalkovia ...ale niekto z tych co objednava neposkytne sluzbu ze obj. dalsim z hojka len tak za dobre slovo , ale pi*ov*** viete vsetci
Jasnačka. Ak som dobre čítal v podmienkach, tak jedine obmedzenie je, že môžeš objednať max 99 kusov z jedného tovaru. Takže pohoda.valki250 napísal:94 veci ??? to ti prijali ?
No kým som nemal vlastný účet, tak som nakupoval cez človeka, ktorý si bral od každého kusa - cena v librách x kurz 1,23 + 1 Euro. A už to sa mi zdalo menej výhodné, pretože mne vyšiel (teraz) kurz 1.20, poštovné 19 centov/ kus, žiadne dve ani tri Eurá provízia, a nikomu sa neprosím ani nečakám. Preto pýtať 2, či 3 Eurá je na mňa silné kafe. Navyše stále existujú vouchery, ktoré sprostredkovateľ nezaráta (teraz v marci všetko oblečenie - 10 %) Takže ja nep*čujem, nekecalkujem, ale píšem moje reálne skúsenosti.ked sa vam to zda vysoka cena , tak to nekomentujte
-----------
Ahojte prosim Vás nemá niekto skusenosť s tým ked mam približne 50 veci objednávku priblizne 470 eur a keby nahodou presiahnem hmotnost 30 KG ? co sa deje potom alebo aka je cena navyse ? DAkujem
Rozdelia na 2,3 baliky.Postovne sa nezvysuje.
Ahojte! Ja mám iné skúsenosti. Ja platila som cca. 22,50 -24,50 Lib. Je to vtedy, ak presiahneš hmotnosť 30kg.
Teraz to už nezávisí od hmotnosti, ale od ceny objednávky. Do objednávky 600 libier je poštovné 14,99, nad 600 libier je poštovné 24,99.gabika156 napísal:Ahojte prosim Vás nemá niekto skusenosť s tým ked mam približne 50 veci objednávku priblizne 470 eur a keby nahodou presiahnem hmotnost 30 KG ? co sa deje potom alebo aka je cena navyse ? DAkujem
Ak by ti presiahla hmotnosť 30 kg, tak to rozdelia do dvoch balíkov. Poštovné ti ostane 14,99. Ale pri 50-tich položkách by som sa nebál, že balík presiahne 30 kg.
Ahojte, ja som posielala objednávku vo štvrtok - 22.3., v hodnote 270 libier, cca 30 vecí...po odoslaní objednávky mi neprišiel žiadny potvrdzujúci email ani nič, prišiel mi len mail z paypalu. Na stránke SD mám napísané: Thank you for your order. A confirmation email has been sent to you...no ale zatim stále nič, tak neviem ako dlho to trvá, ale tu som všade čítala, že za pár dní je tovar už aj doma. Cez paypal ale prešla platba v pohode - mám tam v statuse napísané "order to SD - COMPLETED" (Description: You have sent £270,23 GBP to Sportsdirect.com with PayPal) , teda zrejme to nie je ešte reálna platba ale stále len rezervačka tých peňazí, lebo aj na účte v banke mi píše, že tie peniaze sú rezervované, a disponibilný zostatok mi ukazuje bez tých 330 eur cca v prepočte...mám ešte čakať, čo sa bude diať, alebo ich mám kontaktovať? či zbytočne stresujem?:)
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2012, 11:39)
no, tak už mi penízky aj reálne z účtu odišli, práve sa mi to objavilo vo výpise, teda v obratoch...takže peniaze majú, ale kde je tovar, dáky potvrdzujúci mail???...
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2012, 11:39)
no, tak už mi penízky aj reálne z účtu odišli, práve sa mi to objavilo vo výpise, teda v obratoch...takže peniaze majú, ale kde je tovar, dáky potvrdzujúci mail???...
Ahojte prosim Vás co teraz ked mi poslali email s kodom na sledovanie a ked kliknem ? nic tam nie je ? iba DHL a nic ziadne mesto ani nic ??? Dakujem
Tak to znamená, že je to ešte stále v SportsDirect. U mňa to bolo tiež tak - prvý deň nič. Ale na druhý deň to už bolo v meste LEEDS, tretí deň letisko Gatwick a štvrtý Bratislava. Spolu to môže trvať aj 5 dní.gabika156 napísal:Ahojte prosim Vás co teraz ked mi poslali email s kodom na sledovanie a ked kliknem ? nic tam nie je ? iba DHL a nic ziadne mesto ani nic ??? Dakujem
no mne to 5 dní nikto ani nepotvrdil, tiež super 
ahojte potrebujem vedeit ako zmenim cislo ? ked bude kurier volat ci nevola ? Dakujem
Kuriér volá vždy. Ak si už odoslala objednávku, tak číslo už nezmeníš. Inak číslo môžeš vyplniť po prihlásení na stránke sportsdirect.com - vpravo hore klikni na My account a tam napíš číslo Mobile - Save Changes.gabika156 napísal:ahojte potrebujem vedeit ako zmenim cislo ? ked bude kurier volat ci nevola ? Dakujem