e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Gabika, trvalo mi niekoľko minút, kým som pochopil o čo ti ide. Tak teda - kuriér má k dispozícii iba také tel. číslo, ktoré je zadané v tvojom účte SportsDirectu. Zmeniť to môžeš v nastavení účtu, ale to sa prejaví až pri tvojej ďalšej objednávke. Zmeniť ho v už prebiehajúcej zásielke, hmmmm tak to asi nepôjde. Kuriér samozrejme volá, ak je blízko tvojho bydliska.
Aha no lebo budem musiet odcestovat
a kedy si myslis ze by to mohlo prist ked teraz to je v meste GATWICK - UK ?? v piatok este nie ci ?
Gatwick 1-2 dni, Bratislava 1 deň, doprava k tebe domov 1 deň. Tipujem pondelok - utorok
Cislo by si mohla zmenit tak,ze napises alebo zavolas do DHL a nech si ku tvojmu baliku poznacia to zmenene cislo.
U existujúcej objednávky jej už číslo nezmenia. Až pri ďalšej by bolo nové číslo.
tak, včera mi celá zásielka prišla,...síce mi neprišiel ani jeden potvrdzujúci mail, ani tracking number...ale dobre:D prišlo to za 6 kalendárnych dní a prišla celá zásielka - všetkých 33 kusov...akurát že hrnček mi nepribalili:D
písala som im na ich FB stránku predvčerom, že či teda moju objednávku prijali a tam mi hneď odpísali, že bola odoslaná v ten istý deň, ako som objednávku odoslala...tak teda spokojnosť:)
(akurát jeden nedostatok - to UK číslovanie je naozaj trochu divné, otec bežne nosí veľkost XL a skoro všetko čo si objednal, by mu stačilo L-ko...tak isto ja nosím Mko, takže objednaná veľkosť 12, ale kľudne by stačila 10ka...teda Sko...)
písala som im na ich FB stránku predvčerom, že či teda moju objednávku prijali a tam mi hneď odpísali, že bola odoslaná v ten istý deň, ako som objednávku odoslala...tak teda spokojnosť:)
(akurát jeden nedostatok - to UK číslovanie je naozaj trochu divné, otec bežne nosí veľkost XL a skoro všetko čo si objednal, by mu stačilo L-ko...tak isto ja nosím Mko, takže objednaná veľkosť 12, ale kľudne by stačila 10ka...teda Sko...)
Mne podľa mojej veľkosti (M) sedia iba klasické tričká a mikiny. Ostatné (košele, polokošele, svetre, bundy...) musím mať Sko, inak mi to je veľké. Treba 1-2 krát objednať zo SD, aby sa človek trafil do ich veľkostí. A tiež to dosť záleží aj od značiek, každá má iný strih, takže aj to rozhoduje.tania333 napísal:tak, včera mi celá zásielka prišla,...síce mi neprišiel ani jeden potvrdzujúci mail, ani tracking number...ale dobre:D prišlo to za 6 kalendárnych dní a prišla celá zásielka - všetkých 33 kusov...akurát že hrnček mi nepribalili:D
Ahojte, chcela by som vás poprosiť o radu. Prebehla som všetkých 28 strán a aj napriek tomu, že sa tu niečo podobné už riešilo, odpoveď som tu nenašla. Pred takmer 2 týždňami som objednávala veci z tohto eshopu, objednávku som hneď aj dala uhradiť cez PayPal (viem, prvá chyba). Doteraz mi však v účte svieti "pending" a keď idem na stránku eshopu, tak sú tie veci naďalej uložené v koši, nevytvorila sa žiadna objednávka, ale pri platení mi nikde nevyskočila žiadna chyba ani nič také. Po prečítaní tohto fóra som zavolala banke, či problém nemôže byť v limite- pravdepodobne je. Objednávku som mala za cca 450 €, limit stanovený na 300. Tak som teda požiadala o jeho navýšenie a otázkou je, čo teraz? Keď sa zvýši (vraj teda do 24 hodín) tak platba automaticky odíde? Aj napriek tomu, že tá objednávka je v shope stále akoby nepotvrdená? Písala som mail aj na SD.com, ale zatiaľ bez odpovede a písala som tiež do PP, odtiaľ mi však ako odpoveď prišiel automaticky generovaný mail o tom, že platba je pending, pretože ... Platbu v PP neviem nijako zrušiť, neviem čo mám robiť ďalej. Ďakujem vám veľmi pekne..
Tak neviem, ako je možné, že ti platba prešla, keď si mala nastavený limit nižší, ako bola celková suma objednávky. Ja keď som objednával minule, tak som zabudol zvýšiť limit (keď nepotrebujem nič platiť, mám nastavených 0 eur) a pri odoslaní objednávky mi vyskočila chyba, platba mojou kartou nebola uskutočnená alebo niečo v tom zmysle (prišla mi tiež SMSka, že autorizačný limit bol zamietnutý). Až keď som zvýšili limit, tak to v pohode prešlo.
Veď práve, to som sa čudovala aj ja a aj tetka z banky, že ako je to vôbec možné, ale viac mi k tomu povedať nevedela.. Keď si si navýšil limit tak si potom zadal objednávku ako úplne novú, hej? Ah jaj, nie že by mal človek aj bez tohto dosť stresov. 
Novú objednávku nie. Iba som znova zadal údaje o karte a odoslal. Potom to už išlo. Ono objednávku vytvorí až po zaplatení, skôr nie.
Ahojte chcem sa vas spýtat ako sledujem svoju objednavku tak som mala este 2 baliky v GATWICK - UK len sa nejako rozdelili jeden mam uz vybavený z Bratislavy cize mi uz zajtra pride a druhy odchadzal iba z Bruselu ?? Vietemi niekto podevat ci sa vam to niekomu stalo ? alebo ci mi pridu zajtra obe ??
Dakujem
Dakujem
mal som tiež dva balíky a rozdelili sa. Ešte v Anglicku (jeden v Leeds a druhý Gatwick). A potom v Bratislave už boli spojené a kuriér ich doniesol domov obidva naraz. Ani fras netuší čo s nimi robia
------
Ktosi písal, že dostal jeden balík v jeden deň a druhý balík v druhý deň.
------
Ktosi písal, že dostal jeden balík v jeden deň a druhý balík v druhý deň.
Zdravicko, vyskytol sa u nas jeden problem s platenim, chcem sa teda spytat, ci sa niekomu nestalo nieco podobne. Sestra robila relativne velku objednavku pre viac ludi. Platit chcela cez PayPal. Pri plateni jej vsak PayPal vyhodil chybu, ze platba nemohla byt spracovana, nedostala sa teda ani k potvrdeni platby, takze v podstate ziadnu platbu neodoslala.
Nasledne to skusila este raz, opat s rovnakym vysledkom. Potom vyhadzala par veci z kosika v domnienke, ze jej platbu nechce zobrat kvoli limitu na ucte. Chybu jej ale vyhodilo znova.
Platbu teda ani raz definitivne nepotvrdila, o to viac bola prekvapena, ked jej v paypal ucte ukazalo, ze odoslala 2-krat 760 libier a raz 660 libier. Pri vsetkych tychto platbach je status Pending. Peniaze z uctu zatial nestiahlo, neviem ci ani nestiahne alebo este stiahnut nestihlo. Stretol sa niekto s niecim podobnym? Ako ste to (vy)riesili? Nejde o objednavku za par korun, preto to vie pekne znervoznit...
Nasledne to skusila este raz, opat s rovnakym vysledkom. Potom vyhadzala par veci z kosika v domnienke, ze jej platbu nechce zobrat kvoli limitu na ucte. Chybu jej ale vyhodilo znova.
Platbu teda ani raz definitivne nepotvrdila, o to viac bola prekvapena, ked jej v paypal ucte ukazalo, ze odoslala 2-krat 760 libier a raz 660 libier. Pri vsetkych tychto platbach je status Pending. Peniaze z uctu zatial nestiahlo, neviem ci ani nestiahne alebo este stiahnut nestihlo. Stretol sa niekto s niecim podobnym? Ako ste to (vy)riesili? Nejde o objednavku za par korun, preto to vie pekne znervoznit...
Tento vikend akcia na postovne, len 8 libier.
A na to si ako prišiel? Kde to vidíš? Mne od nich neprišiel žiadny mail o zníženom poštovnom (a to mi od nich chodia tak 2-3 maily denne) a pred odoslaním platby mám poštovné stále 14.99£. A ani na ich oficiálnej FB stránke o tom nie je ani zmienka...heker napísal:Tento vikend akcia na postovne, len 8 libier.
Toto? Aha
No, chlapci, ak ste si nevšimli, tak tá "záložka" už je tam dobre dlho. A tiež by ste asi potrebovali trochu doštudovať angličtinu. Neznamená to, že medzinárodné doručenie je 7.99£, ale že medzinárodné doručenie je OD 7.99£. To OD je tam dôležité a na to ste nejako pozabudli. Ktoré krajiny majú najnižšie poštovné je tu: http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... x#delivery (Belgicko, Írsko, Francúzsko...) - pri Slovensku je 14.99£, tak ako vždy.
No, chlapci, ak ste si nevšimli, tak tá "záložka" už je tam dobre dlho. A tiež by ste asi potrebovali trochu doštudovať angličtinu. Neznamená to, že medzinárodné doručenie je 7.99£, ale že medzinárodné doručenie je OD 7.99£. To OD je tam dôležité a na to ste nejako pozabudli. Ktoré krajiny majú najnižšie poštovné je tu: http://www.sportsdirect.com/CustomerSer ... x#delivery (Belgicko, Írsko, Francúzsko...) - pri Slovensku je 14.99£, tak ako vždy.
Ja som netvrdil, že tento víkend je poštovné za 7,99. Tak po informácii od hekera som začal hľadať a toto je jediné, čo som našiel. Ale to asi nie je to. Heker by mal napísať, odkiaľ to má. 
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2012, 9:59)
//autoeditácia príspevku (01 Apr 2012, 9:59)
Zavolaj na DHL Express, číslo 18 811 a tam nadiktuj nové číslo. Na tvoj balík to už samozrejme dopisovať nebudú, ale operátorka nechá odkaz pre kuriéra. (pred telefonátom si nachystaj to 10-miestne číslo zásielky)gabika156 napísal:ahojte potrebujem vedeit ako zmenim cislo ? ked bude kurier volat ci nevola ? Dakujem
Mal som podobny problem s paypalom ze som tam mal 4 objednavky pending, ale ak si precitas na stranke SD help zistis ako sa objednavky rusia, cize napis mail na [email protected] do mailu napis ze rusis objednavky cez paypal a daj im tam cisla tranzakcie; zacinaju #, a mali by to zrusit pokial neposlaly objednavky dalej do skladu vtedy uz je neskoro