e-shop: www.sportsdirect.com
-
DulceMaria993
Novice
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Zajtra robim objednavku kto je z vychodneho Slovenska ???.... piste skoro lebo vecne nebudem cakat ja robim objednavku pre seba cca 50-60eur .... kto chce nech pise alebo posle odpoved .... zajtra objednavam kosik uz je nahadzany ! 
Tak pre info,na 10-ty den mi prisli peniaze spet na učet,uf. no dnes to chcem znova objednat a chcela som vyuzit i zlavovy kupon no neberie mi ho,ako to treba použit?uz sa to niekomu podarilo?
Keby mal niekto nejaký problém alebo nejasnosti v objednávaní, kľudne mi napíšte SS, celkovo som zo sportsdirectu objednal veci už za viac ako 10 000 € (mimochodom doteraz som nedostal ani len hrnček zdarma
)
Chalani ake mate skusenosti z objednavanim topanok? Tricka a mikiny su relative v pohode, no topanky sa objednavat bojim. Sedia vam velkosti pri jednotlivych znackach? Dakujem 
-
DulceMaria993
Novice
Ja som kupovala Topanky zo SD a unas bezne nosim 6/5 alebo aj 6 ked uz nesu vacsie ... ale tam som bola v obchode ked som bola v UK ties som skusala 6/5 a boli mi iba prene az 7 mi boli take jak nase 6/5 tak ze od teraz ked topanky tak vzdy ina 7 - 7/5 mensie su mi male
aj co sa tyka ty ich triciek unas mi staci M a stamat musim kupovat L - XL aby mi bolo dobre ako velkost a nohavice ako su Tapout alebo EverLast tak unas som skusala L a su mi take akurat trochu volne no stastie ze minule som objednala nohavice XL lebo bola posledna velkost tak som skusila a boli mi take jak nase L ked kupujete z UK Tapout alebo EverLast LonsDale vzdy kupte aspon o cislo vacsie lebo sa vam moze stat ako mne ze vam to bude male alebo presne a to som bola nastastie v UK je to len skusenost

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 19:19)
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 19:19)
Ved okopiruj a prilep zlavovy kupon a ked ti neberie tak to znamena ze uz neplati mne sa to stalo ties a dala som novy zlavovy kod co daly a isiel a mala som zlavu na kazdy textil(Oblecenie) som mala 10% dole z cenyteresa12 napísal:Tak pre info,na 10-ty den mi prisli peniaze spet na učet,uf. no dnes to chcem znova objednat a chcela som vyuzit i zlavovy kupon no neberie mi ho,ako to treba použit?uz sa to niekomu podarilo?
Vidim ze si v tom zbehnuta
, tak sa ta este opytam, ako je to z velkostmi pri rifliach. Nikde na nete som nenasiel prevodnu tabulku velkosti, ktore maju na SD. Nevies kde to najst? Co znamenaju tie pismena za velkostou? (R,L,S) Vdaka ti 
Ja som zase niekde cital, ze Lonsdale ma vacsie velkosti ako je standard. Mozem potvrdit, hoci mam len jedno tricko a je mi velke. Kamaratka si zase kupovala teplaky a tricko taku velkost, ako nosi a je jej to dobre. Tak neviem 
čo sa týka Lonsdale môžem potvrdiť, že pánske veľkosti sú oveľa väčšie, mám doma nejaké tričká a mikiny M a L, ale sú to skôr L a XL - minimálne, ale dámske sedia si myslím, aspoň u mňa to tak je
...
-
DulceMaria993
Novice
mimo278: och z rifliami asi moc nepomozem to som sa este neodvazila objednat ties patram po nete a velkostiach ked zistim napisem 
Ako platite na SD? Paypalom, MasterCard alebo Visa? V pripade objednavky v sume cca 500€ si uctuje paypal nieco za taku velku transakciu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Idealne to mas rovno kartou, teda MasterCard/Visa.
náhodou nejaký aktuálny zľavový kód nemáte? 
-
TommyHot
Addict
Mozem potvrdit, ja mam uz asi 6 rokov jendu Lonsdale mikinu (nenosim ju uz) a je to M a odhliadnuc od trolilinku kratsich rukavov mi je stale dobra. Normalne nosim mikiny L/XL v zavislosti od konkretnej znacky.energy00 napísal:Ja som zase niekde cital, ze Lonsdale ma vacsie velkosti ako je standard. Mozem potvrdit, hoci mam len jedno tricko a je mi velke. Kamaratka si zase kupovala teplaky a tricko taku velkost, ako nosi a je jej to dobre. Tak neviem
Tu je kod na marec:
Lyze a lyziarske prislusenstvo: sxc906h72nbw
Lyze a lyziarske prislusenstvo: sxc906h72nbw
-
Grim
Darca
...chcem sa opýtať - ako je to s veľkosťami topánok - hlavne pre ženy...sedí ten prepočet v tabuľke, že keď má žena EU 11, tak v UK to bude 4?...
//...ja len že keď tu bolo písané o tom, že oblečenie nejak nesedí či čo to...
//...ja len že keď tu bolo písané o tom, že oblečenie nejak nesedí či čo to...
Ahojte na marec niesu žiadne ine zľavové kody okrem toho lyžiarskeho oblečenia? napr doprava atď
Grim: Moja priatelka ma nohu 36tku co by podla tabulky mala byt 3 1/2 UK. Lenze zavisi velmi od strihu topanky. Napriklad tieto http://www.sportsdirect.com/lonsdale-ca ... ies-275186 maju uzky strih a aj spicku a preto sme objednavali velkost 4. Ale napriklad z tychto http://www.sportsdirect.com/lonsdale-le ... ers-274040 su jej dobre aj 3 1/2. Idealne je kupit na skusku a potom uz budes vediet co ako sedi. Ked ti nebudu dobre tak to strelis niekomu v rodine alebo skole.
-
DulceMaria993
Novice
Juicy napísal:Ako platite na SD? Paypalom, MasterCard alebo Visa? V pripade objednavky v sume cca 500€ si uctuje paypal nieco za taku velku transakciu?
s PP z SD som nikdy nemala problem ale ked objednavas take velke mnozstvo mozno PP ti nic nezauctuje neviem este som nikdy neobjednavala ani nad 100e tak ze neviem ... teraz budem robit uz svoju 4. objednavku cez PP max. do 150eur naco mi take astronomicke cenni z SD mam doma uz kopu veci tak ze ja uz objednavam toto najnutnejsie ... PP je nabezpecnejsi cokolvek sa stane cez PP sa da aj ze by ti cez banku vratily Love bez poplatku uz som usetrila raz cez PP 10eur na SD a daly mi zlavu zato ze platim cez PP aj pohar mi dodali ako Darcek tak ze ja platim jedine cez PP
-
guess.whoo
Redeemer
PP ma velku nevyhodu v tom, ze platba trva dlho. Stalo sa mi, ze mi medzitym niektore veci vypadli lebo ich nemali a potom som to musel riesit dodatocne. Karta je najrychlejsia a najpouzivanejsia zrejme
Cauko viem je tu už toho dosť ...
Chcel alebo by sme chceli s priatelkou objednať veci so sportdirect..
ale v takych veciach zbehli niesom tak sa chcem spytať koľko stoji poštovne ale € a ked tak aj v librach ale na lepši prepočet je v €
A ešte može sa platiť na mieste stretavky ako ked dojde kurier ?
normalnymi peniazmi...Veľmi bankám neverim a mam ovaby že prídeme o peniaze..
Prosim poradte ale seriozne a nie dalšie odkazi atd
Tu ..
Dakujem
Chcel alebo by sme chceli s priatelkou objednať veci so sportdirect..
ale v takych veciach zbehli niesom tak sa chcem spytať koľko stoji poštovne ale € a ked tak aj v librach ale na lepši prepočet je v €
A ešte može sa platiť na mieste stretavky ako ked dojde kurier ?
Prosim poradte ale seriozne a nie dalšie odkazi atd