e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
DulceMaria993
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa DulceMaria993 »

Zajtra robim objednavku kto je z vychodneho Slovenska ???.... piste skoro lebo vecne nebudem cakat ja robim objednavku pre seba cca 50-60eur .... kto chce nech pise alebo posle odpoved .... zajtra objednavam kosik uz je nahadzany ! :smt033
teresa12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa teresa12 »

Tak pre info,na 10-ty den mi prisli peniaze spet na učet,uf. no dnes to chcem znova objednat a chcela som vyuzit i zlavovy kupon no neberie mi ho,ako to treba použit?uz sa to niekomu podarilo?
Dexak99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dexak99 »

Keby mal niekto nejaký problém alebo nejasnosti v objednávaní, kľudne mi napíšte SS, celkovo som zo sportsdirectu objednal veci už za viac ako 10 000 € (mimochodom doteraz som nedostal ani len hrnček zdarma :smt033 )
mimo278
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mimo278 »

Chalani ake mate skusenosti z objednavanim topanok? Tricka a mikiny su relative v pohode, no topanky sa objednavat bojim. Sedia vam velkosti pri jednotlivych znackach? Dakujem :)
DulceMaria993
Novice
Novice

Ja som kupovala Topanky zo SD a unas bezne nosim 6/5 alebo aj 6 ked uz nesu vacsie ... ale tam som bola v obchode ked som bola v UK ties som skusala 6/5 a boli mi iba prene az 7 mi boli take jak nase 6/5 tak ze od teraz ked topanky tak vzdy ina 7 - 7/5 mensie su mi male :) aj co sa tyka ty ich triciek unas mi staci M a stamat musim kupovat L - XL aby mi bolo dobre ako velkost a nohavice ako su Tapout alebo EverLast tak unas som skusala L a su mi take akurat trochu volne no stastie ze minule som objednala nohavice XL lebo bola posledna velkost tak som skusila a boli mi take jak nase L ked kupujete z UK Tapout alebo EverLast LonsDale vzdy kupte aspon o cislo vacsie lebo sa vam moze stat ako mne ze vam to bude male alebo presne a to som bola nastastie v UK je to len skusenost :smt017 :sly:

//autoeditácia príspevku (28 Feb 2013, 19:19)
teresa12 napísal:Tak pre info,na 10-ty den mi prisli peniaze spet na učet,uf. no dnes to chcem znova objednat a chcela som vyuzit i zlavovy kupon no neberie mi ho,ako to treba použit?uz sa to niekomu podarilo?
Ved okopiruj a prilep zlavovy kupon a ked ti neberie tak to znamena ze uz neplati mne sa to stalo ties a dala som novy zlavovy kod co daly a isiel a mala som zlavu na kazdy textil(Oblecenie) som mala 10% dole z ceny :mrgreen:
mimo278
Novice
Novice

Vidim ze si v tom zbehnuta :D , tak sa ta este opytam, ako je to z velkostmi pri rifliach. Nikde na nete som nenasiel prevodnu tabulku velkosti, ktore maju na SD. Nevies kde to najst? Co znamenaju tie pismena za velkostou? (R,L,S) Vdaka ti :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ja som zase niekde cital, ze Lonsdale ma vacsie velkosti ako je standard. Mozem potvrdit, hoci mam len jedno tricko a je mi velke. Kamaratka si zase kupovala teplaky a tricko taku velkost, ako nosi a je jej to dobre. Tak neviem :)
t_ayla
Novice
Novice

Príspevok od používateľa t_ayla »

čo sa týka Lonsdale môžem potvrdiť, že pánske veľkosti sú oveľa väčšie, mám doma nejaké tričká a mikiny M a L, ale sú to skôr L a XL - minimálne, ale dámske sedia si myslím, aspoň u mňa to tak je :D ...
DulceMaria993
Novice
Novice

mimo278: och z rifliami asi moc nepomozem to som sa este neodvazila objednat ties patram po nete a velkostiach ked zistim napisem :smt059
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Ako platite na SD? Paypalom, MasterCard alebo Visa? V pripade objednavky v sume cca 500€ si uctuje paypal nieco za taku velku transakciu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Idealne to mas rovno kartou, teda MasterCard/Visa.
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

náhodou nejaký aktuálny zľavový kód nemáte? :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

energy00 napísal:Ja som zase niekde cital, ze Lonsdale ma vacsie velkosti ako je standard. Mozem potvrdit, hoci mam len jedno tricko a je mi velke. Kamaratka si zase kupovala teplaky a tricko taku velkost, ako nosi a je jej to dobre. Tak neviem :)
Mozem potvrdit, ja mam uz asi 6 rokov jendu Lonsdale mikinu (nenosim ju uz) a je to M a odhliadnuc od trolilinku kratsich rukavov mi je stale dobra. Normalne nosim mikiny L/XL v zavislosti od konkretnej znacky.
mimo278
Novice
Novice

Tu je kod na marec:

Lyze a lyziarske prislusenstvo: sxc906h72nbw
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...chcem sa opýtať - ako je to s veľkosťami topánok - hlavne pre ženy...sedí ten prepočet v tabuľke, že keď má žena EU 11, tak v UK to bude 4?...

//...ja len že keď tu bolo písané o tom, že oblečenie nejak nesedí či čo to... :?
bbtina
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bbtina »

Ahojte na marec niesu žiadne ine zľavové kody okrem toho lyžiarskeho oblečenia? napr doprava atď
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Grim: Moja priatelka ma nohu 36tku co by podla tabulky mala byt 3 1/2 UK. Lenze zavisi velmi od strihu topanky. Napriklad tieto http://www.sportsdirect.com/lonsdale-ca ... ies-275186 maju uzky strih a aj spicku a preto sme objednavali velkost 4. Ale napriklad z tychto http://www.sportsdirect.com/lonsdale-le ... ers-274040 su jej dobre aj 3 1/2. Idealne je kupit na skusku a potom uz budes vediet co ako sedi. Ked ti nebudu dobre tak to strelis niekomu v rodine alebo skole.
DulceMaria993
Novice
Novice

Juicy napísal:Ako platite na SD? Paypalom, MasterCard alebo Visa? V pripade objednavky v sume cca 500€ si uctuje paypal nieco za taku velku transakciu?

s PP z SD som nikdy nemala problem ale ked objednavas take velke mnozstvo mozno PP ti nic nezauctuje neviem este som nikdy neobjednavala ani nad 100e tak ze neviem ... teraz budem robit uz svoju 4. objednavku cez PP max. do 150eur naco mi take astronomicke cenni z SD mam doma uz kopu veci tak ze ja uz objednavam toto najnutnejsie ... PP je nabezpecnejsi cokolvek sa stane cez PP sa da aj ze by ti cez banku vratily Love bez poplatku uz som usetrila raz cez PP 10eur na SD a daly mi zlavu zato ze platim cez PP aj pohar mi dodali ako Darcek tak ze ja platim jedine cez PP :smt019 :smt025 :smt023
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

PP ma velku nevyhodu v tom, ze platba trva dlho. Stalo sa mi, ze mi medzitym niektore veci vypadli lebo ich nemali a potom som to musel riesit dodatocne. Karta je najrychlejsia a najpouzivanejsia zrejme
Anonymuss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Anonymuss »

Cauko viem je tu už toho dosť ...
Chcel alebo by sme chceli s priatelkou objednať veci so sportdirect.. :)
ale v takych veciach zbehli niesom tak sa chcem spytať koľko stoji poštovne ale € a ked tak aj v librach ale na lepši prepočet je v € :)
A ešte može sa platiť na mieste stretavky ako ked dojde kurier ? :) normalnymi peniazmi...Veľmi bankám neverim a mam ovaby že prídeme o peniaze..

Prosim poradte ale seriozne a nie dalšie odkazi atd :) :/ Tu .. :) Dakujem
Napísať odpoveď