eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa jackb »

ake su priblizne casy dorucenia z US? First-Class Mail International a International Letter?
Ten prvy sa da stopovat podla linku na USPS, ale to by znamenalo, ze uz 5 dni len tak lezi v triedicke v NewYorku a ten druhy pri stopovani nezobrazuje nic... teda je zaevidovany a to je cele...
obaja predajcovia mali dost vysoky pocet kladnych feedbackov... :?

//autoeditácia príspevku (21 Sep 2010, 14:56)
- pre tych, ktorych tiez bude zaujimat ako dlho to asi trva: tricko (International Letter) dorazilo dnes 21.9. a bolo poslane 15.9.. klavesnica (First-Class Mail International) je niekde na ceste...
GnK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GnK »

zdravim, myslim ze to tu uz bolo rozoberane, ale tak pre istotu sa spytam..
chcem si kupit z ebayu tenisky s usa za cca 100usd aj s dopravou a nechcel by som cenu zbytocne navysovat o dph na svk, cize mam poziadat aby predajca poslal balik ako gift alebo je lepsie dat cenu balika pod 22eur ? enbude to podozrive? teda skor ma zaujima ci to tak v praxi funguje... dik za odpovede
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

gift už dávno nefunguje...
ak im to bude podozrivé, tak budeš musieť predložiť doklad o zaplatení a z toho ti vyrúbia dph a clo
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mam otazku, predavam jednu vec na ebay.co.uk
Dal som Buy it Now za 300libier, a na aukciu som dal vyvolavaciu sumu 200libier.
Hned prvy den tam jeden user bidol...teda potvrdil bid, cize uz mi tam ukazuje 1 bid, a preto zmizla moznost Buy It now....ale ozval sa mi tam postou jeden chlapik, ze by mal zaujem, no ze buy it now moznost tam uz nieje, ze co mu mozem ponuknut....comu som nepochopil, a preto sa pytam, ked tam uz niekto dal bid, mozem to predat napriklad tomuto chlapikovi co mi napisal spravu? ALebo je to proti pravidlam?

//autoeditácia príspevku (07 Okt 2010, 12:52)
No uz sa mi ozval dalsi clovek ze by to chcel na buy it now, mozem to teda predat, aj ked je to ako aukcia alebo nie?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

podľa mna hej, koľkokrát som videl aukciu ktorú predajca predčasne ukončil (určite kôli tomu že sa našiel iný predajca).
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No ok ale ci ju mozem ukoncit aj ked uz sa zacalo bidovat.?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

ako vravím, videl som veľakrát zrušenú rozbehnutú aukciu. Osobne nepredávam, takže z prvej ruky poradiť neviem. Potom ak to zrušíš, podľa mna stačí dať ten tovar buy it now a nech si to ten zaujemca kupi
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

OK, dik, pisal som im na live chat support, dozvedel som sa, ze mozem zrusit aukciu ked chcem, a ze to mozem znova dat na buy it now only, alebo tak ako to potrebujem, prespektive chcem predat.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

našiel by sa niekto kto by mi objednal tovar cez ebay? ja by som mu peniaze posunul na účet v SVK banke + nejakú tú províziu, chcel by som toto http://cgi.ebay.com/Three-Days-Grace-Li ... 533wt_1139

//píšte SS určite sa dohodneme

//vyriešené
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Nakup z Ebayu - mail o zruseni itemu

Príspevok od používateľa Tomasko »

vydrazil som si battery grip, ako mi prislo, ze som ho vyhral, hned som ho cez PayPal zaplatil a po tyzdni mi prisiel mail /priloha/,
viete mi vysvetlit, co to znamena? lebo ja som ten obsah nepochopil...
Prílohy
1.png
bb5unlock
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nakup z Ebayu - mail o zruseni itemu

Príspevok od používateľa bb5unlock »

asi ten predmet predaja nejako porusoval pravidla
kedze si uz zaplatil, tak mas kliknut na ten link a vyplnit reklamaciu s volbou " I haven't received it yet"
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

co robit ked mi neprisiel tovar?v auguste som kupil tricko z usa, ale doteraz neprislo. myslim ze je to doveryhodny predajca(97.3% Positive feedback) a ma napisane, ze tovar nie je vzdy na sklade a ze sa caka 2-3 tyzdne, ale zda sa mi, ze to trva pridlho, nie? napisal som im mail, ale neodpisali.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

negatícny feedback(ak neodpovedajú) a dispute na paypal
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Mám zálusk na jeden tovar ktorý nieje lacný (cca 1400€), ale predajca má nulový feedback... Dokonca píše že si to môže človek vyzdvihnúť priamo u neho (čo je daleko - Nemecko).
Má to ebay nejak ošetrené, alebo sa treba určite takémuto kšeftu vyhnúť lebo by som mohol zle dopadnúť?
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

urcite by som nic nekupoval od predajcu s nulovym feedbackom, toboz nie tak drahe
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Zdravim mam jednu otazku.

Ak si kupim na ebayi gitaru z ameriky ktora stoji 300eur + nejakych 60eur postovne, budem platit clo? Ak hej neviete zhruba kolko?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

celkovo ta to vyjde na cca 442€
Amilo
Novice
Novice

eBay doprava a iné, čo uprednostniť?

Príspevok od používateľa Amilo »

Zdravím a prajem pekný deň :)
Prehľadal som už veľa tém a aj článkov, ale stále mám nejaké nejasnosti s nakupovaním na eBay. PayPal mám a chcem nakúpiť nejaké oblečenie. Na skúšku chcem zobrať nejakú mikinu do 50€ aj s poštovným, už mám aj niečo vybraté, len neviem ako je to s poštou, aby som neplatil clo a tak. Niekde odosielajú cez "USPS Priority Mail International" a niekde a väčšinou pritom čo chcem je "Standard Int'l Shipping". Chcem sa spýtať aký je v tom rozdiel a čo je lepšie, pozeral som hodnotenia užívateľov a tie sú OK. Čítal som aj o tom, že v niektorý prípadoch trebalo ísť niekde až do Bratislavy pre ten tovar a aj tomu sa chcem vyhnúť. Proste chcem aby to prišlo už priamo ku mne domov.

Ďakujem vám veľmi pekne :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Cau,

rozdiel medzi USPS a Standardom je asi taky, ako ked ty posielas nieco zo Slovenska prvou alebo druho triedou, teda v cene a rychlosti dodania.

Ak kupujes vec v hodnote okolo tych 50 dolarov, nemusis mat ziadne obavy, pride ti priamo domov :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ahojte 16.10.2010 mi bol poslaný mail že mi odoslali moju zásielku (dvoje rifle). bolo to poslané prostredníctvom USPS Priority Mail International.
no keď kliknem na to Tracking number, tak mi stále vybehne toto:
Label/Receipt Number: XXXXXXXXXXXXXXXX
Service(s): International Letter
Status: Electronic Shipping Info Received

The U.S. Postal Service was electronically notified by the shipper on October 16, 2010 to expect your package for mailing. This does not indicate receipt by the USPS or the actual mailing date. Delivery status information will be provided if / when available. Information, if available, is updated periodically throughout the day. Please check again later.
neviete náhodou kedy to mám očakávať? k+ istá
Napísať odpoveď