eBay.com
Re: eBay.com
No tazko povedat, z Azie to chodi do 2ch tyzdnov, tak USA na tom snad nebude horsie.
-
Scorpion90
King
Este by som to neriesil. Z USA je bezne dodanie okolo 3-4 tyzdnov, co vychadza do cca polky novembra. Takze dont worryFilipito napísal:ahojte 16.10.2010 mi bol poslaný mail že mi odoslali moju zásielku (dvoje rifle). bolo to poslané prostredníctvom USPS Priority Mail International.
no keď kliknem na to Tracking number, tak mi stále vybehne toto:
neviete náhodou kedy to mám očakávať? k+ istá
dnes to prišlo čiže presne 10 dní
parádička
Hoši, tak som si vybral niečo čo chcem kúpiť z Hong Kong
Len cena nieje v našich eurách, ale v GBP tak neviem že ako to teraz platiť cez PayPal na karte mám peniaze, ale keď som prihlásený cez PayPal tak píše že mám len 1,50 EUR. Prosím o pomoc ak by sa dalo
Diki
A ešte tam mám, že Status: Verified
Len keď dám Profile -> Add/Edit Bank Account tak tam nemám vyplnený názov banky a ani IBAN, ale keď dám Add/Edit Credit Card tak tam je všetko OK. Treba niečo teda ešte doplniť, ako napr. ten IBAN a názov banky, alebo? Dik ešte raz nejako mám v tom bordel
Len cena nieje v našich eurách, ale v GBP tak neviem že ako to teraz platiť cez PayPal na karte mám peniaze, ale keď som prihlásený cez PayPal tak píše že mám len 1,50 EUR. Prosím o pomoc ak by sa dalo
Len keď dám Profile -> Add/Edit Bank Account tak tam nemám vyplnený názov banky a ani IBAN, ale keď dám Add/Edit Credit Card tak tam je všetko OK. Treba niečo teda ešte doplniť, ako napr. ten IBAN a názov banky, alebo? Dik ešte raz nejako mám v tom bordel
Ked mas kartu verified, to znamena ze si tam zadal aj potvrdzujuci kod ktory ti prisiel ako poznamka v transakcii pri potvrdeni karty, kedy si paypal stiahne 1,5 € . Teraz ti staci len zaplatit cez paypal a paypal samotny da prikaz tvojej banke aby urobila prevod, paypal sa ti postara o konverziu samozrejme nie zadarmo a sprostredkuje platbu samozrejme taktiez nie zadarmo, pre teba je hlavne aby si mal dostatok penazi na ucte, konverzia da sa to odhadnut podla strednych kurzov ECB-cky (NBS) + paypal si nejake to percento prihodi, ak nejdes kupovat nieco v horibilne vysokych sumach tak je to v poho.Amilo napísal:Hoši, tak som si vybral niečo čo chcem kúpiť z Hong Kong![]()
Len cena nieje v našich eurách, ale v GBP tak neviem že ako to teraz platiť cez PayPal na karte mám peniaze, ale keď som prihlásený cez PayPal tak píše že mám len 1,50 EUR. Prosím o pomoc ak by sa daloDiki
si si istý tým že si paypal prihadzuje percentá? kupoval som totiž už aj za 1450€ a nevšimol som si žeby sa niečo navýšilo
Ja som si tiež nikdy nevšimol žiadne prihodene percenta, iba pripade ked som posielal peniaze ako gift
Mám otázku...
Dá sa cez ebay oficiálne vymeniť tovar (ak som sa s predajcom dohodol že si navzájom vymeníme dve veci bez akehokolvek doplatku)?
Dá sa cez ebay oficiálne vymeniť tovar (ak som sa s predajcom dohodol že si navzájom vymeníme dve veci bez akehokolvek doplatku)?
Ja mam otazku, nieco som nedocital do konca asi, dnes mi prisiel Invoice na 29 libier a nejake drobne....ze si to ztiahnu automaticky z mojej kartry, viete mi povedat, za co to je? JE to konkretne od ebay.co.uk
-
Scorpion90
King
Invoice je faktura. Predavas tovar? Predpokladam ze ano. Za kazdy predany tovar si ebay uctuje urcity poplatok + na ebay.co.uk aj za vlozenie inzeratu (na ebay.com je to do januara pri splneni urcitych podmienok zadara
)
Joj ja viem co je invoice, mne len nejde do hlavy, ze za co chcu kur*a 30 libier....za to ze som cez nich nieco predal? To je sprostost dost, nie? Z kazdeho predaneho vyrobku si beru proviziu? Je vypocitana podla sumy za aku som predal vyrobok?
-
Scorpion90
King
Toto je z ebay.com, nieco podobne je aj pre ebay.co.uk
Priloha c.1: Insertion fees (pre aukcie nie pre buy-it-now)
Priloha c.2: Final value fees (tiez len pre aukcie)
takze asi tam niekde bude pes zakopany..
Priloha c.1: Insertion fees (pre aukcie nie pre buy-it-now)
Priloha c.2: Final value fees (tiez len pre aukcie)
takze asi tam niekde bude pes zakopany..
Nj dik....to som nejak prehliadol
Ale predal som nieco za 260libier....30libier si corkne ebay....teda chcem povedat, ze predavat sa neoplati...
Ale predal som nieco za 260libier....30libier si corkne ebay....teda chcem povedat, ze predavat sa neoplati...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Viem že sa to tu už párkrát preberalo, ale aj tak mám za to že sa to líši prípad od prípadu.
Kúpil som si kalkulátor TI-84 Plus od predajcu http://myworld.ebay.com/aodipingan/
Je to tento item: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... MEWNX%3AIT
V čase kúpy mal celkový rating asi 99.1%, pár negatívnych komentov bolo za to že predáva falzifikáty perál, ale na kalkulačky mal kladné, tak som to teda skúsil, chápete, Texaska za 28€
Predajca deklaruje dodaciu dobu 25-35 dní, avšak po uplynutí tých dolných 25 dní sa to stále neukázalo a všimol som si že predajca skryl komenty k fdbk a jeho rating klesol na 89.2%, to je asi 80 negatívnych fbdk za posledných 30 days - v tejto dobre predával len kalkulačky.
Ja sa obávam, že ten kalkulátor nikdy neuvidím a zajtra to bude presne 30 dní od zaplatenia.
Máte nejakú radu čo robiť ?
Napísať mu ? Dispute na PayPal ?
28€ nie je veľa, ale tiež by bol za to iný slušný kalkulátor.
Kúpil som si kalkulátor TI-84 Plus od predajcu http://myworld.ebay.com/aodipingan/
Je to tento item: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... MEWNX%3AIT
V čase kúpy mal celkový rating asi 99.1%, pár negatívnych komentov bolo za to že predáva falzifikáty perál, ale na kalkulačky mal kladné, tak som to teda skúsil, chápete, Texaska za 28€
Predajca deklaruje dodaciu dobu 25-35 dní, avšak po uplynutí tých dolných 25 dní sa to stále neukázalo a všimol som si že predajca skryl komenty k fdbk a jeho rating klesol na 89.2%, to je asi 80 negatívnych fbdk za posledných 30 days - v tejto dobre predával len kalkulačky.
Ja sa obávam, že ten kalkulátor nikdy neuvidím a zajtra to bude presne 30 dní od zaplatenia.
Máte nejakú radu čo robiť ?
Napísať mu ? Dispute na PayPal ?
28€ nie je veľa, ale tiež by bol za to iný slušný kalkulátor.
Najprv sa mu skus ozvat, co sa deje, ci uz to poslal, ci ma doklad o odoslani z posty a podobne. Ked neodpovie, co prdpokladam, ze neodpovie...tak sa obrat na ebay.
-
Andi_Cibula
Addict
Takže nečakať na uplynutie 35 dní ?
Všimol som si teraz na PayPal, že je tam možnosť "solve within 45 days", t.j. predlžili tu dobu na dispute ?
Všimol som si teraz na PayPal, že je tam možnosť "solve within 45 days", t.j. predlžili tu dobu na dispute ?
Uz am feedback len 89% . Dnes mu napis ze co a ako sa s tym deje pockaj 1 den a ked nie, hod disputeRacius napísal:Takže nečakať na uplynutie 35 dní ?
-
Andi_Cibula
Addict
dik za radu, napísal som mu, pýtal som sa ho či sa niečo deje a či je to OK a odpoved bola:
Dear racius19,
Sorry
Workers packaging error.
Today, we re-send you the right.
Thank you to wait for 8-10 days. We send EMS
Thank you
- aodipingan
Takže ešte počkať ?
(čo je to to EMS ?)
Dear racius19,
Sorry
Workers packaging error.
Today, we re-send you the right.
Thank you to wait for 8-10 days. We send EMS
Thank you
- aodipingan
Takže ešte počkať ?
(čo je to to EMS ?)
-
Scorpion90
King
ja by som to riesil okamzite s ebay, podla mna su to len take reci bla-bla-bla. Tot moj nazor. Predsa len kazdy cent pusteny dolu vodou zbytocne mrzi

Treba si absolutne vsetky naklady + pozadovany zisk zapocitat do ceny. Ja viem, ze to mnohych kupujucich odradi, ale furt lespie ako byt v strate. Ja to mam nastavene tak, ze items sa obnovuju automaticky az dovtedy, kym sa nepredaju. A skor ci neskor to furt dakto kupiLub0$ napísal:Nj dik....to som nejak prehliadol![]()
EMS je dorucenie cez kuriera, obycajne niekolkokrat drahsie ako bezna posta, ale aj rychlejsie.Racius napísal:(čo je to to EMS ?)