eBay.com
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: eBay.com
to co tam mas otvorene je, ze ty chces poslat refund. na tom prvom obrazku mas, ze je completed tak pockaj chvilku kym sa ti peniaze pripisu na ucet a nic nemusis uz potvrdzovat
dakujem 
-
Soviet
Darca
Podla vsetkeho si to nemas vsimat. Je to len zjednodusenie a sprehladnenie refundu, ktory predtym bol v inom menu.
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1870714
http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1870714
Prosim Vas je to dost surne...ako zmenim ked som niekoho dal negativny koment (Leave feedback) ??? chcel by som to zmazat alebo zmenit...dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
tusim ti on musi poslat navrh na zmenu..aspon pred par mesiacmi to tak bolo
-
Marcoso
Amateur
Kamarat tam raz vyhral aukciu a vyhra mu bez problemov prisla postou..ja osobne som to este neskusal, ale podla neho je to super vecicka ten eBay
Tiez rozmyslam, ze sa tam regnem v blizkej buducnosti...
-
guess.whoo
Redeemer
wau diky za info
To vazne?! Boha chlapi horsa vyhravat!Marcoso napísal:Kamarat tam raz vyhral aukciu a vyhra mu bez problemov prisla postou..ja osobne som to este neskusal, ale podla neho je to super vecicka ten eBayTiez rozmyslam, ze sa tam regnem v blizkej buducnosti...
-
Marcoso
Amateur
Ja nehovorim len o akciach. Myslim to vseobecne. Inak povedane, nakupovanie a dorucenie tovaru prostrednictvom eBay je vraj bezproblemove. V tomto topicu sa bavi o nazoroch na eBay, tak som napisal ten svoj. Podla mna je to super vec, ked chce niekto kupit nieco lacnejsie.
-
guess.whoo
Redeemer
nemas ani account spraveny a ides tu pisat svoj nazor?
Dorucovanie tovaru zalezi od konkretneho predajcu, krajiny z ktorej pochadza a postovej spolocnosti ktoru vyuzije, ebay s tym nema nic spolocne. Nevies poriadne ani ako eBay funguje a ides to tu zcestne opisovat ludom co na nom funguju uz roky. Trocha sudnosti by nezaskodilo.Marcoso napísal:Ja nehovorim len o akciach. Myslim to vseobecne. Inak povedane, nakupovanie a dorucenie tovaru prostrednictvom eBay je vraj bezproblemove. V tomto topicu sa bavi o nazoroch na eBay, tak som napisal ten svoj. Podla mna je to super vec, ked chce niekto kupit nieco lacnejsie.
-
Marcoso
Amateur
A co ze neviem ako funguje? To je zakazane povedat svoj nazor? A na to, aby som vedel ako funguje, nemusim mat account. Ja nikomu nic neopisujem, len som povedal, ze nie je problem pri dorucovani tovaru. Prepac, ze som sa vyjadril, pan "Darca". Vam asi nic nehovori pojem "sloboda prejavu", co? A reagovat na moje posty sa da aj prijemnejsim sposobom.
-
Scorpion90
King
a) trochu menej hormonov do prispevkov. Asi si neuvedomujes, ako si sa tym prispevkom zhovadil
b) to ze nie je problem pri doruceni tovaru, je totalna hlupost. Skus sa tam regnut (alebo si aspon precitaj par stran v tejto teme) a tvoj nazor casom korigujes.
c) sloboda prejavu je pekna vec, ale plati objosmerne. Ked napises chu****, tak pocitaj s reakciou ( v sulade so slobodou prejavu)
b) to ze nie je problem pri doruceni tovaru, je totalna hlupost. Skus sa tam regnut (alebo si aspon precitaj par stran v tejto teme) a tvoj nazor casom korigujes.
c) sloboda prejavu je pekna vec, ale plati objosmerne. Ked napises chu****, tak pocitaj s reakciou ( v sulade so slobodou prejavu)
-
Marcoso
Amateur
moje reakcie:
a) zaujimave, ze takemu Gangymu toto nenapises, ja som nezacal rypat do ludi
b) respektujem
c) ja som ziadnu ********* nenapisal, napisal som len to, co viem a to, ze niekto si tu lieci komplexy, je jeho problem a akurat sa ak odzrkadluje jeho povaha, spravanie a vychova
a) zaujimave, ze takemu Gangymu toto nenapises, ja som nezacal rypat do ludi
b) respektujem
c) ja som ziadnu ********* nenapisal, napisal som len to, co viem a to, ze niekto si tu lieci komplexy, je jeho problem a akurat sa ak odzrkadluje jeho povaha, spravanie a vychova
-
guess.whoo
Redeemer
diggin your grave deeper and deeper...
-
Marcoso
Amateur
You know...maybe it is your grave...who knows 
No ak toto je podla teba odo mna neprijemna reakcia, tak to tu asi niesi dlho 
-
guess.whoo
Redeemer
pocuvaj, vysvetlim ti to takto. pises tu o niecom, o com si len pocul, sam s tym ziadnu skusenost nemas a este sa tu ides obuvat do ludi, ktori maju na ebayi xy transakcii. na tomto fore je milion tem, tak preco si si vybral jednu do ktorej nemas cim prispiet?
objednal som si tovar ( darček ) z USA, presnejšie toto
http://www.ebay.co.uk/itm/250901365981? ... 734wt_1144
Predávajúci má dobrý feedback tak som nemal dôvod mu neveriť.
Objednával som 15.12.2011 o deň nato už svietila kolonka shipped. Platil som ešte aj za expresné dodanie $24 ktoré zaručovalo dodanie do 2-3 pracovných dní... Do dnes som neobdržal žiadny balík. Predajcovi som písal správu, že týžden žiadna odpoveď.
Čo mám teraz robiť ? Mám čakať ? Kontaktovať ebay ?
http://www.ebay.co.uk/itm/250901365981? ... 734wt_1144
Predávajúci má dobrý feedback tak som nemal dôvod mu neveriť.
Objednával som 15.12.2011 o deň nato už svietila kolonka shipped. Platil som ešte aj za expresné dodanie $24 ktoré zaručovalo dodanie do 2-3 pracovných dní... Do dnes som neobdržal žiadny balík. Predajcovi som písal správu, že týžden žiadna odpoveď.
Čo mám teraz robiť ? Mám čakať ? Kontaktovať ebay ?
Ked to bolo odoslane uz na druhy den, tak je pravdepodobne chyba u UPS. Nedostal si potom tracking number? Tak ci onak, z USA zvyknu chodit veci normalnou postou do 2ch tyzdnov, takze by si to uz mal mat doma.
Ak ti uz tyzden neodpoveda, tak napis este raz, ze ides poslat negative feedback a vyuzit ebay buyer protection: http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/index.html
Ak ti uz tyzden neodpoveda, tak napis este raz, ze ides poslat negative feedback a vyuzit ebay buyer protection: http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/index.html