eBay.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: eBay.com

Príspevok od používateľa hojko »

jukel: Ked si das svoj sumar, tak tam najdes tuto objednavku a tam je moznost nahlasit problem eBayu a ziadat vratenie penazi. Ja riesim nieco podobne, predajca mal zo 300 kladnych hodnoteni, objednal som, zaplatil a nic, nereaguje a za posledne dni sa mu tam objavilo par neutralnych s rovnakym problemom, ze predajca neodpoveda a tovar nebol dodany.
Moma
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Moma »

mám podobný problém, zásielka nechodila, tak som písal predávajúcemu a dohodli sme sa na preposlaní. Dal my aj sled. číslo, no žiaľ bolo to nejakej pani so stredného Slovenska. Tak som mu písal o vrátenie €, ale už žiadna odpoveď, nereaguje. Už je dávno po 45 dní od toho. Čo sa dá robiť ?

Nakoľko mal v celku ok feedback, hodnotenie, tak som súhlasil s preposlaním, ale aspoň poučenie do budúcna :x .

ebayer: high-flying-star(6673) Positive Feedback: 98.3%
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Cez vianoce bol dost velky bordel celkovo, takze tam zasielky meskat mohli. Ale veru 98.3 nieje az tak skvely feedback ako vypada. Hlavne treba popozerat najposlednejsie predaje.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Soviet: Avsak pri viac ako 6 a pol tisicoch hodnotenia to je vyborny feedback, tie zvysne percenta su 113 hodnoteni z toho poctu (ci kolko som to vyratal). Samozrejme, ze par ludom mohla prist zasielka neskor, zle zabalena alebo co, pripadne pri pouzivani po mesiaci sa produkt pokazil...
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

a niektori ludia davaju negativny feedback aj za to, ak si objednaju nejaku suciastku a nepasuje im
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Napísal som mu ďalší mail, napísal som že ak sa do dvoch dní neozve tak použijem ten Ebay Buyer Protection aj ked neviem čo to je :D

Má feedback 99.4% na 8k predajoch tak nechápem, každý den mu pribudne 10 kladných hodnotení na veci v hodonote okolo $40, tak možno je na chybe iba UPS ale ajtak by mohol komunikovať.

EDIT: dík za tú radu s eBay Buyer Protection, dostal som odpoveď zo 5 minút :D
I apologize for the inconvenience. I tried to get a tracking number for you from my supervisor and I did not receive it back yet. Normally we add tracking numbers to our orders internationally except during a holiday rush because we have to input them one by one and we would rather get items shipped out to our customers rather than holding off 1 day of shipping to have tracking inputted. I apologize that I did not originally answer. I will look up the tracking information to find out what happened. Your item should have been shipped out with FedEx international priority which takes 1-4 business days normally. Sometimes items are either considered undeliverable or the recipient was not available so they wait a week before sending it back. I will try to get a tracking number to see what happened with your order and apologize for the wait in receiving one.
Sincerely,
Fancydressoutfit
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2012, 20:47)
Dostal som sledovacie číslo, tak cez cely svet to prejde za 3 dni a na slovensku to stoji už 2 týždne... ani sa neunúvaju zavolať a niesom ani z BA
Prílohy
Screen Shot 2012-01-05 at 8.45.36 PM.png
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Potrebujem sa poradit, chcem objednat tuto vec:

http://www.ebay.com/itm/NIKE-SPORTSWEAR ... 8e09daaa77

Ako je to vsak s clom ? Viem, ze do nejakych 20€ sa neplati, to takej sumy som aj vela drobnosti nakupil, bez problemov, len pri trosku vyssej cene (uz aj 70dolarov) sa bojim.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

pri tej sume sa CLO neplatí maximálne tak budeš platiť DPH 20% zo sumy za tovar+poštovné..
rasko333
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rasko333 »

Dobrý deň prajem.
Potreboval by som sa informovať vrámci jedného nákupu.
Prosím nevykarmujte ma len kvôli tomu, že to tu už bolo rozoberané, 45 stránok čítať je dosť veľa :)
Vrámci tejto veci
http://www.ebay.co.uk/itm/Repair-Kit-Ac ... 284wt_1106
Potreboval by som zistiť spôsob platby. Niečo som počul o prevode na bankový účet, zdá sa mi to trocha nedôveryhodné. Paypal nemám
Či sa to nedá ako na dobierku, zaplatím pri prevziatí balíčka :)
Ďakujem
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

nie, na dobierku sa neda, platis len cez paypal
druha vec, tie kondenzatory v pohode kupis na slovensku, mozno aj lacnejsie, takze je to zbytocne kupovat cez ebay
rasko333
Expert
Expert

Problém je ten, že ja som monitor mal v oprave, a kondenzátory mi vymenili :)
A vraj je celá doska v prdeli, iba tá zdrojová, tá druhá nie.
Preto chcem kúpiť komplet tú dosku.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

je to tam napisane minimalne 3x, ten predajca nepredava celu dosku, ale len tie kondenzatory, nic ine
rasko333
Expert
Expert

Vidno, že po anglicky viem veľké ho*** :D
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

registracia pyta overenie kreditkou je to bezpecne, pri nebodaj hacku nehrozi zneuzitie udajov?
na list sa kolko caka? cez nemecky ebay
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

caute,
kupil som jednu vecicku, ale nefungovala tak som poziadal sellera o refund, ten mi poslal spravu, ze mi poslal peniaze, aj z paypalu mi prisla sprava, ze mi to refundol, no peniaze od soboty este neprisli ani na paypal ucet ani na bankovy ucet.
taktiez mi poslal cancelation request. musim ho najprv prijat az potom mi pridu nazad peniaze alebo je to len nejake zdrzanie?
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Bude to asi zdrzanie, mne tiez dost dlho isli peniaze na ucez z PP :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a nepamatas si, ze kolko dni to bolo? lebo ten cancelation request si odpovie sam po urcitom datume a bude to v prospech predavajuceho. cize ak mi nepridu peniaze dovtedy tak vlastne on bude v suchu a ja v riti :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Daj tomu daky tyzden. Aj umna tomu trvalo dlhsie vratenie penazi na ucet.
nut74
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nut74 »

Chcel by som sa opytat ohladom feedbacku.Cez ebay som urobil uz niekolko transakcii a zatial som este nemusel dat negativny feedback.Tento tyzden som vsak obdrzal od predajcu zasielku s inou velkostou (namiesto L prislo XXL).Kontaktoval som predajcu s ktorym som mal pred uzavretim obchodu ukazkovu komunikaciu,ale ten uz vobec nereaguje.Tovar som sa rozhodol,ze si necham a skusim ho predat,cize nechcem mu to poslat spat ani ziadat o refund. Chcel by som mu vsak dat negativny feedback,nakolko prave otazka velkosti daneho oblecenia bola hlavnou a jedinou naplnou nasej komunikacie pred uzavretim transakcie.Otazka teda znie: Ak mu dam negativny feedback,moze mi dat aj on negativny,napriek tomu,ze som za tovar riadne zaplatil a nijako nepochybil ? Dakujem.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a on ti uz dal feedback?
podla mna by si mal uplne najlepsiu situaciu keby si od neho chcel refund, tricko si nechal a dal mu potom negativny feedback
Napísať odpoveď