emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
to inak bola na jar v Marakeši velka dilema. lebo na uliciach bolo dost deti ci matiek s babatkami s tabulkami, ze su zo Syrie a chcu od turistov peniaze.
mesto samotne je na opacnej strane krajiny ako je Stredozemne more ci spanielska hranica. takze uz len ta cesta by bola ohrozujuca. nehovoriac o prekovanavni plotu ci rovno cesta nafukovackou.
plus celkom realne mohlo byt, ze peniaze len zobru a ziadnu cestu sever a za vodu nikdy nedostanu...
mesto samotne je na opacnej strane krajiny ako je Stredozemne more ci spanielska hranica. takze uz len ta cesta by bola ohrozujuca. nehovoriac o prekovanavni plotu ci rovno cesta nafukovackou.
plus celkom realne mohlo byt, ze peniaze len zobru a ziadnu cestu sever a za vodu nikdy nedostanu...
velka cast utecencov co tvrdia ze su zo Syrie, v skutocnosti nie su odtial, najcastejsie pochadzaju z Afganistanu. A ani vlastnictvo pasu vobec nic nedokazuje, od zaciatku bojov v Syrii sa vie, ze paseraci a mafie predavaju falosne doklady komukolvek, pretoze sa im dostali do ruk originalne statne stroje na ich vyrobu, takze sa ich pravost neda overit.
Pre neziskovky je to zase biznis, dostanu take fin. dotacie nakolko dobre dokazu u nevedomej verejnosti vyvolavat hysteriu. Zaroven je tazke posudit ci sa dane financie vyuzivaju ucelne a ci neprichadza k defraudaciam /ktore sa v minulosti aj potvrdili/.
Pre neziskovky je to zase biznis, dostanu take fin. dotacie nakolko dobre dokazu u nevedomej verejnosti vyvolavat hysteriu. Zaroven je tazke posudit ci sa dane financie vyuzivaju ucelne a ci neprichadza k defraudaciam /ktore sa v minulosti aj potvrdili/.
gogo, v EU majú afgánci take isté právo na azyl ako občania syrie. to nevieš ? jáj tie konšpirácie naše kazdodenné LOL
btw, pre migrantov sú v eu uz zriadené migrantské fondy, z tvojich daní určite nepojde nič. navyše nejak sa na Slovensko nehrnú
btw, pre migrantov sú v eu uz zriadené migrantské fondy, z tvojich daní určite nepojde nič. navyše nejak sa na Slovensko nehrnú
Z Nemecka aj Talianska je dlhodobo snaha o povinne prerozdelovanie do vsetkych statov Eu. Apropo, ked casom ziskaju trvaly pobyt az obcianstvo tak uz sa to statneho rozpoctu tyka- to je podstata.
Ked dostanú trvaly pobyt ( občianstvo) tak zdrhnú do nemecka.....
Imigranti castejsie vyuzivaju soc. davky ako "domaci". Jednak preto ze je u nich podstatne vyssia nezamestnanost a za druhe mavaju viacej deti ako je standard. Ci uz sa to plati z rozpoctu nasho, nemeckeho alebo talianskeho je principialne jedno, pretoze vzdy ho tvoria danovi poplatnici a ti by sami mali rozhodovat co sa s ich peniazmi deje, na co sa pouziju.
gogo, nemyslím ze Slováci prispievaju tolko do spoločného kotla aby si sa mohol rozčulovat ze niečo ide z tvojich daní:) navyše, za imigranta sa ráta kazdy kto emigroval do inej krajiny, aj ked sa jedná o občanov eu. čize ak narábaš so štatistikami , oficiálne je imigrant aj slovák, aj poliak aj grék aj talian etc.
ale OK, mimo občanov eu. prichádzaju do krajin eu len s platnym pracovnym vízum ( a ak taky človek stratí prácu je v prdely, pretoze mu nepredlzia vízum.! predlzenie víza musi zdokladovat tym ze je zamestnany, to je podmienka) neexistuje aby skončil na sociálnych dávkach ! po čase moze samozrejme poziadat o permanentny pobyt, alebo občianstvo . ale ani to sa neudeluje ako na beziacom páse
musí mat peknych rokov odpracovanych v tej onej krajine a stálu prácu aby dostal trvaly pobyt .
no a potom sú ziadatelia o azyl.
https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-e ... razne-lisi
ale OK, mimo občanov eu. prichádzaju do krajin eu len s platnym pracovnym vízum ( a ak taky človek stratí prácu je v prdely, pretoze mu nepredlzia vízum.! predlzenie víza musi zdokladovat tym ze je zamestnany, to je podmienka) neexistuje aby skončil na sociálnych dávkach ! po čase moze samozrejme poziadat o permanentny pobyt, alebo občianstvo . ale ani to sa neudeluje ako na beziacom páse
no a potom sú ziadatelia o azyl.
https://finweb.hnonline.sk/zahranicna-e ... razne-lisi
Fanatické správanie
https://www.facebook.com/10000829055128 ... 218798571/
https://www.facebook.com/10000829055128 ... 218798571/
Francuzsko zacne pritvrdzovat ohladom migrantskej politiky
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... &source=hp
https://www.novinky.cz/zahranicni/evrop ... &source=hp
Správanie nie je problém, ale miesto..
(+ tá morbídne obézna ženská)
to je veta, ktoru ludia vo svete povedali, ked videli video dakeho decka ozrateho za bieleho dna pred Hlavnou stanicou ako na rodinu turistov skreci o tom, ze mava opakovanu suloz s Bohom.M4jk1:-) napísal:Fanatické správanie
a to iste povedia, ked im tuto nedelu budu prelozene trasparenty katolibancov
"Ľudia vo svete", to je niečo ako "Proletáři všech zemí", súdruh?jackb napísal: to je veta, ktoru ludia vo svete povedali, ked videli video dakeho decka ozrateho za bieleho dna pred Hlavnou stanicou ako na rodinu turistov skreci o tom, ze mava opakovanu suloz s Bohom.
a to iste povedia, ked im tuto nedelu budu prelozene trasparenty katolibancov
Ale tých hnedých "Mazurekov" je tam aj tak nejak viac.. veď už len ten novotvar "katolibanci" vznikol spojením s inou moslimskou skupinou.
-AA- napísal: súdruh?
vyjadroval si kriticky, ale uz to nerobis?-AA- napísal:K dezimpretácii politologických pojmov (na oboch stranách) som sa práveže v minulosti aj kriticky vyjadroval:
"katoliban" pomenuva podstatu problemu prijamo. nie je to len suterenne pouzivanie cudzich termitov ako ked hraci HC Nacek pistia o "neoliberalom fasizme", "kulturnom neomarxizme" a casto sme citali aj splechy o "Kyjevskej junte"
Alebo keď niekto za "HC Nacek" tým pádom zároveň označuje aj rusofilov, sovietofilov a fetišistov SNP.
Jackb v ríši divov.
Jackb v ríši divov.
mas aj nieco ku teme, alebo opat zakladas OT ako vsade inde tu na fore?
imigracia na Slovensko nema nic so SNP
utok hydrocefalickeho decka na rodinu turistov ma
a ber to tak, ze ked vas, v HC Nacek, je len jediny islam, tak pre beznych ludi je len jedne HC Nacek, ktory trci z dolneho konca Putinovej traviacej sustavy, tak is to ako je jediny komunizmus
imigracia na Slovensko nema nic so SNP
utok hydrocefalickeho decka na rodinu turistov ma
a ber to tak, ze ked vas, v HC Nacek, je len jediny islam, tak pre beznych ludi je len jedne HC Nacek, ktory trci z dolneho konca Putinovej traviacej sustavy, tak is to ako je jediny komunizmus
To len aby bolo jasné, že klameš a zavádzaš podobne ako strana, ktorú kritizuješ.
A teraz sa môžme vrátiť k decku, čo hádže kamene a súvisí s "imigráciou na Slovensko" ..
A teraz sa môžme vrátiť k decku, čo hádže kamene a súvisí s "imigráciou na Slovensko" ..
Ja som dnes spomenul kamene? Alebo priznavas, ze obcan MM hodil kamen do rodiny turistov len preto, ze boli kde sa to jemu nepacilo?
Zabudol som, že si dosť nestály pacient, takže dnes už nemusí platiť čo bolo predošlé dni. Aká je aktuálna verzia, útok hydrocefalitídou?
Takze len klames, zavadzas a namiesto diskusie ides len osobne utoky.
Nezabudni nabuduce vrestat, ako som ja neschopny diskusie
Tak hodil, ci nehodil? Krical, ci nekrical?
Nezabudni nabuduce vrestat, ako som ja neschopny diskusie
Tak hodil, ci nehodil? Krical, ci nekrical?
Klamal som, nehádzal kamene.