emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa jackb »

Klames, ako vzdy
beardie napísal: 17 mar 2025, 19:22 krásne, teraz si to daj do súvisu s ilegálnym importom z krajín MENA do Európy ;-)

Keď sa pomýliš, aj pravdu povieš
Nic o Stredozemnom mori. To co robia FSB a KGB sa da nazvat ilegalnym imprortom.

Ked si opat budes brat to huby "argumentacny faul", tak si precitaj toho Novellu. Na tom co stvaras, by mohl napisat celu novu knihu.

Co tvoje lzi o IQ? O imigracii letecky? Utokmi nozmi? Utoky na Svedov? Tie budes zastierat dristami o Libyii, ktore som ti vysvetlil?
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

jackb napísal: 20 mar 2025, 21:21 Klames, ako vzdy

Nic o Stredozemnom mori. To co robia FSB a KGB sa da nazvat ilegalnym improtom.

Ked si opat budes brat to huby "argumentacny faul", tak si precitaj toho Novellu. Na tom co stvaras, by mohl napisat celu novu knihu.

Co tvoje lzi o IQ? O imigracii letecky? Utokmi nozmi? Utoky na Svedov? Tie budes zasierat dristami o Libyii, ktore som ti vysvetlil?
Z akého dôvodu spochybňuješ trestný biznis prevádzačov vykonaný voči ilegálnym migrantom prepravovaných po Stredozemnom mori ?
Z akého dôvodu bagatelizuješ teroristické útoky ľudí s nožmi voči obyvateľom EU bezohľadu na to či pritom kričia Allah Akbar alebo nie ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

o plavacikoch rozpravam roky, ak si to doteraz nepochopil, ide o ludi ilegalne vozenych spoza namornej hranice krajin v Stredozemnom mori do Europy
jackb
Redeemer
Redeemer

Ideme sa hrat tvoju woke hru, teraz o "plavcikoch"?

Napisal si to, co je hore citovane. Ziadne lode nic. Ludi do Europy ilegalne zavlacaju bieloruska KGB a FSB.
A aj to si vytiahol pri reakcii na Berlinsky kongres a dohody o rozpade Osmanskej rise, ktore prinutili zit rozdielne skupiny ludi na rovnakych uzemiach a vybrali skupiny, ktore budu vladnut.

Tak chod do haja s tvojim posuvanim branky.

Vysvetluj svoje lzi o imigracii lietadlom, o naraste zlocinu, o utokych na Svedov a dalsie.
beardie
Redeemer
Redeemer

o plavacikoch, nie o plavcikoch - len jedni z nich vedia plavat ;-)

ilegalne zavlacanie cez BLR a Rusko ma sice vplyv, ale marginalny, vacsina ilegalov sa presuva inymi cestami
branku zial posuvas ty, pretoze ja som migracii cez BLR dotkol snad len ked migrantov zacali Poliaci strielat a jedneho ich vojaka zapichli, inak sa venujem ilegalnej migracii cez Stredozemne more, co ty samozrejme vies, ale potrebujes zasierat diskusiu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Egejské more tiež stojí za zmienku, prináša informácie o vraždení ilegálnych migrantov prevádzačmi.
Tak logicky ich milovník by mal plne odsúdiť ilegálnu migráciu, keďže ilegálny migranti sú zabíjaní prevádzačmi.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ja ziadnu branku neposuvam, kedze Stredozemne more si vytiahol len a len ty. A aj to v uplne zvratenej reakcii na delenie Afriky a ME bielymi ludmi bez akejkolvek miestnej znalosti.

https://www.dw.com/en/poland-temporaril ... a-71782793
"We are dealing with a new form of migration where authoritarian regimes are organizing human smuggling on a large scale," Tusk said in Brussels last October.

Heads of governments from across the EU spoke at the time of a "weaponization of migrants" by Russian President Vladimir Putin and Belarusian dictator Alexander Lukashenko.

The situation began in 2021, when the number of attempted border crossings along the 418-kilometer (260-mile) Polish-Belarusian border suddenly rocketed.
Ale to ti nevadi. Budes halucinovat uplne marginalne akcie. A bude ta tesit, ze ta to oddaluje od vysvetlenia, preco si klamal o naraste kriminality, ktoru ludia z lodiek pachat nemozu; o kontrolach na letiskach; o utokoch na Svedov v januari...
beardie
Redeemer
Redeemer

to Stredozemne more, o ktorom pisem roky?

ta reakcia bola na to, ze ked sa pomiesaju nekompatibilne narody, tak je ohen na streche
pre Afriku na to upozornujes ale pre Europu je to zrazu fasizmus

i preto je masova legalna migracia problemom
ludia z lodiek a ich dalsie generacie samozrejme kriminalitu pachaju, a to neproporcne v porovnani s domacim obyvatelstvom, len to odmietas pripustit
germany.jpg
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Každá migrácia prináša aj ochorenia.
jackb
Redeemer
Redeemer

Nepisal si o ziadnom. V reakcii na kolonializmus a postimerialne usporidanie sveta si Stedozemne more vygrcol z niciho nic.

Takze, preco ked mas dosudit ilegalnu imigraciu do Europy oragnizovanu ruskou a bieloruskou tajnou sluzbou, vymyslil blud o Stredozmenom mori? Ked ide ilegalnu imigraciu, tak ti ucast Ruska a Bieloruska neprekaza. Zachrana ludi na mori, to je pre teba tazky zlocin.

Ale do Europy ziadne narody predsa neidu :D Ja viem, fasiti ti to budu hucat, ale ani ten milion ludi v roku 2015 nie je "narod". Aj preto, ze to boli ludia z odlisnych narodov.
To inak sice dokazuje aj tvoj obraztek, ale. Je to obraztek bez zdroja. Ja ti davam statistiky britskej vlady, pytam sa na oficialne svedske statistiky. Ak by som hladal co je zac Marc, alebo kde si ten obrazok nasiel, bude to daky tupy fasisticky bludweb, ako vo vacsine pripadov, ked nieco zdielas. Ty nepotrebujes fakty. Ty potrebujes podporovat svoje chorobne predstavy.
Smutne je, ze ti ani len nevadi, ze jeden tvoj utkvely blud neguje iny.
Nasiel si rasistiky blud z 19. storocia o IQ. Tak sa ho drz. Ty ale tvrdis, ze ludia s ovela nizsim IQ ako Europania vyskocia z lodky a vo svedcine, alebo nemcine zvladnu z plaze urobit internetovy podvod, alebo stalkovat ludi. Lebo, aj ked to odmietas pripustit, to su jedine dva druhy zlocinu, ktore stupaju.

A co teda tie britske statistiky, ktore ukazuje, ako klames hned v niekolkych bodoch? A svedske policajne o "30 utokoch na Svedov za januar"?
A ja sa ta mozem rovnake otazky pytat pokojne aj cele mesiace. Tuto hru mozu hrat aj dva.

\\ako sa dalo cakat "Marc" na twitteri siri rasistike lzi bez dokazu. zabavne ale je, ako spojil kradeze a podvody do jedneho. tam su uz Slovaci a Cesi v tej iste kategorii co MENA, ale to uz beardie nezazdiela. Europania nepachaju zlociny. do roku 2015 boli vsade ruzove zahrady a tancujuce jednorozce.

\\toto sa urcite nestalo, lebo problem ilegalnej imigracie do EU organizovanej Bieloruskom a Ruskom neexistuje.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Pokusy ilegálnych migrantov z BLR - Poľsko https://www.topky.sk/cl/11/2997081/Na-h ... pripravene
"v posledných dňoch sa zvýšil počet pokusov o nelegálne prekročenie hranice, v niektorých dňoch až o desiatky osôb."
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 23 mar 2025, 11:07Takze, preco ked mas dosudit ilegalnu imigraciu do Europy oragnizovanu ruskou a bieloruskou tajnou sluzbou
ja som ju odsudil
To inak sice dokazuje aj tvoj obraztek, ale. Je to obraztek bez zdroja.
zdroj mas priamo v tom obrazku, dokonca je tam odkaz na konkretnu tabulku konkretneho zdroja
Ty ale tvrdis
netvrdim :)
to su jedine dva druhy zlocinu, ktore stupaju.
urcite, viz obrazok vyssie :)
A svedske policajne o "30 utokoch na Svedov za januar"?
viackrat som sa ta spytal, ci sa potom tie skutky stali, lebo si tvrdil, ze sa nestali
taktiez som ti napisal, ze uz mam asi mesiac tie zdroje pripravene, aj s obrazkom, ale zabudol si reagovat
takze sa pytam opat, ak ti dodam tie zdroje, uz sa potom tie utoky stali?
kradeze a podvody do jedneho
myslis v tom obrazku o sexualnych utokoch? :)
toto sa urcite nestalo, lebo problem ilegalnej imigracie do EU organizovanej Bieloruskom a Ruskom neexistuje.
ak neexistuje, tak asi neexistuje :)
ak to ale niekto tvrdi, tak ho s tym konfrontuj priamo ;-)
jackb
Redeemer
Redeemer

beardie napísal: 27 mar 2025, 14:22 ja som ju odsudil

ak neexistuje, tak asi neexistuje :)
ak to ale niekto tvrdi, tak ho s tym konfrontuj priamo ;-)
Podla mna daky ekonomicky imigrant zakecaval rozdavanie viz rezimami nepriatelskymi k EU filozovanim o namornej hranici a ignoraciou faktov.

zdroj mas priamo v tom obrazku, dokonca je tam odkaz na konkretnu tabulku konkretneho zdroja
ano, Zdroj: internet.
dufal som, ze mas vyssi standard. ty ale nemas ziadny. oficialne statistiky ingorujes, ale obhajujes *urakov, ktori si data vymyslaju. ci je to kriminalita, alebo pandemia.
netvrdim :)
tvdis, lebo jedine druhy zlocinu, ktore v poslednom obdobi stupaju nemozu mat ani podla tvojich fasistickych projekcii nic s ludmi, ktori si dovolili nenarodit sa v krajine, v ktorej ziju.
takze maju ludia, ktori ziju v Britanii a Svedsku, aj ked sa narodili v inej krajine, mozu za narast podvodov na internete a stalking?
urcite, viz obrazok vyssie :)
si si isty, ze mas aspon A2 z angliny? lebo dokazujes, ze ani len titulok tych dristov si nebol schopny pochopit
viackrat som sa ta spytal, ci sa potom tie skutky stali, lebo si tvrdil, ze sa nestali
taktiez som ti napisal, ze uz mam asi mesiac tie zdroje pripravene, aj s obrazkom, ale zabudol si reagovat
takze sa pytam opat, ak ti dodam tie zdroje, uz sa potom tie utoky stali?
nestali :)
to, ze si ich vymyslel svedsky anglojazycny bulvar a prevzali ho ine bulvary a bludweby neznanema, ze sa z nich stal aspon jeden jediny :)
takze nemas nic a klames.
myslis v tom obrazku o sexualnych utokoch? :)
ja som sa pozrel na "tvorbu" tvojho kamarata. ako hodnotis, ze medzi zlocinnych imigrantov pri krazdeziach a podvodoch v Nemecku zaradil aj Slovakov a Cechov? alebo to boli Romovia, preto ta to nezaujima?
vies, ze odporucana prax pozriet si co zdielam. napriklad, ci tetka nie je fasistka, alebo ujko nie je cisty blb... aj ked sa to vyzaduje od studentov pri ich pracach, ty to veselo ignorujes a zdielas blbost za blbostou z cim dalej tym obskurnejsich zdrojov bez pokusu o septicizmus a hladanie faktov.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 27 mar 2025, 17:56ano, Zdroj: internet.
skus znova a lepsie
german2.jpg
tvdis, lebo jedine druhy zlocinu, ktore v poslednom obdobi stupaju
viz obrazok vyssie :)
takze maju ludia, ktori ziju v Britanii a Svedsku, aj ked sa narodili v inej krajine, mozu za narast podvodov na internete a stalking?
neviem, mozu?
si si isty, ze mas aspon A2 z angliny? lebo dokazujes, ze ani len titulok tych dristov si nebol schopny pochopit
sexual offenses v mojej anglictine veru "kradeze a podvody" nie su, ale mozno mate v tvojej casti UK nejaky specialny slang, kde je to to iste
nestali :)
tak potom je vsetko v najlepsom poriadku
ako hodnotis, ze medzi zlocinnych imigrantov pri krazdeziach a podvodoch v Nemecku zaradil aj Slovakov a Cechov?
myslis, ten nemecky obrazok o sexualnych utokoch alebo nieco ine?
jackb
Redeemer
Redeemer

A kedze tebe ide o fakty, a nie o rasisticke dristy, tak si urcite aj tu tabulku podla toho "zdroja" nasiel. Prepac, ani tie svedske si nenasiel, tak co by si nemecke.

Co ma ten obraztek so stupanim zlocinu v rokoch po 22+? A co ma so stupanim cohokolvek?
Podla statistik zo Svedska a UK, nad ktorymi si sa s kamaratom zadusal, zlocinnost skutocne stupla. Len akosi nie nasilna a ani tie kradeze a lupeze nie :) Ale videli ste dve palicky, v oboch krajinach si dovoluju zit cudzinci, tak "hned bolo jasne", ako to je. Ziadna skepsa a praca s faktami. Obe krajiny maju narast, ale podovod na internete a stalkingu. Ako som vtedy dokazal.

Ak tvrdis, ze cudzinci maju nizke IQ, ako teda mozu oklamavat na nete ci niekoho sledovat hned po tom ako vyskocia z lodiek?

Ako vo svojej angline prekladas "suspect"?

Juuuuj, tu ti je taky accent... to ani juzania po 10 rokoch tu, nerozumeju... ja som si pozrel co siri pan Marc. A kedze za jeho tvrdenia, ktore nema nicim podlozene bojujes, iste si si pozrel co dalsie zdiela. A tam su medzi najcastejsimi zlodejmi a podvodnikmi aj Cesi a Slovaci. Ako si to vysvetlujes? Nemali vsetko robit ludia z MENA ci subsaharskej?

Mal si moznost dokazat, ze v januari cudzinci 30-krat zautocili na Svedov. Nestalo sa. Takze si vedome klamal.
beardie
Redeemer
Redeemer

ja ju hladat nepotrebujem, ja tie cisla vidim
ak nesuhlasis, musis prestat byt leniva lemra :)

asi budes mat nizke IQ aj ty, ked dookola pises blbiny typu "cudzinci maju nizke IQ" :)
ak to niekto napisal, venuj svoju odpoved jemu a mna s tym neobtazuj

suspect je podozrivy

ine obrazky od pana Marca som nevidel, mam len tento
opat sa venujes viac forme miesto obsahu

ja to dokazat mozem (screenshot s prichystanymi clankami som uz postoval), ale ocividne si presvedceny, ze je to bulvar a blud, takze ani zdroj ta nepresvedci, alebo?
jackb
Redeemer
Redeemer

Ale no :) Ak nieco tvrdis, vies to potvrdit.
Nic z obrazku potvrdit nevies. A plati pravidlo, ze "tak si to najdi sam" nefunguje. Asi by si nemal ani Bc, ak by si tak komunikoval so zadavatelmi seminarnych prac. Tak sa spravaj ako velky chlapec.

Presne tak, IQ pod hranicou meratelnosti.
Vidim posun od "male lebky", "nizke IQ"?

Takze na obrazku podla Marca su obyvatelia tych krajin podozrivi. Nie usvedceni, odsudeni...

Ked si precitas SGU, tak sa dozvies, ze to je spravy pristup. Zistit si co, alebo kto je zdroj informacii. Tak ako to vlastne ucia skutocne slovenske media uz viac ako 10 rokov.
A sam vies, ze aj ja som veril bludom, no musel som sa o niektorych ist presvedcit na vlastnej kozi. Preto je lepsie sa pozriet ci sa zdroju da verit, ako nadchnut vedka confirmation bias. Ved pan Novella v knizke vysvetluje.

Ja som si pytal statistiky vlady, alebo policie. Ved aj napriek mojmu nizkemu IQ dokazem v Chrome text prelozit do jazyka, ktoremu rozumiem.

Taka zaujimavost: ti skaredi cudznci robia taku zlobu, ze Taliani, Poliaci a Rumuni maju v statistikach BKA vlastne tabulky :D
Taka zaujimavost2: Rok 2022, Tabulka 62, riadok 47. 9455 nemeckych uchylakov, 2101 cudzich. 194 afganskych. Podla mna je sanca, ze dieta bude obtazovat Nemec takmer 49-krat vyssia, ako Afgance. Alebo 4,5-krat vyssia ako cez to bude akykolvek cudzinec. Tolko ku panovi Marcovi.
beardie
Redeemer
Redeemer

je to potvrdene, tym grafom, ku ktoremu je dokonca aj zdroj

ak mas IQ pod hranicou meratelnosti, doporucim ti venovat sa niecomu prospesnejsiemu

ano, a je ich vyznamne viac ako domacej populacie, som rad, ze si si to konecne precital s porozumenim, gratulujem

SGU poznam len jednu - Stargate Universe, nic moc, po prvej serii ma to prestalo bavit

takze sa opat pytam, ci statistiky od policie zabezpecia, ze sa utoky stali?
jackb
Redeemer
Redeemer

Prepac, len z tej srandy som si dal robotu a podla toho nemozneho zdroja som ukazal, ze klames. Ty aj Marc klamete a obaja vedome.

Ale dokazovat ti tvoje lzi - ci su to uchilaci, alebo cestovanie lietaldom je celkom fajn konicek.

Vid edit. Nie je. Klamete, obaja a vedome.

Ak sa o mne vyjadris ako o osobe s nizkym IQ, tak by si nemal dokazovat, ze ten problem mas len ty :) Dobre vies, co myslim SGU.

Policie, na policajnom webe. Nie obraztek od "svedskeho Marca", ktory vedome klame.
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb napísal: 27 mar 2025, 22:27 Taka zaujimavost2: Rok 2022, Tabulka 62, riadok 47. 9455 nemeckych uchylakov, 2101 cudzich. 194 afganskych. Podla mna je sanca, ze dieta bude obtazovat Nemec takmer 49-krat vyssia, ako Afgance. Alebo 4,5-krat vyssia ako cez to bude akykolvek cudzinec. Tolko ku panovi Marcovi.
toto musim odcitovat
myslis tento tvoj vypocet uplne vazne?

uprimne fakt neviem co je SGU, prva stranka guglu mi hadze len Stargate a dalsie stranky guglu ako vieme neexistuju, takze tam nechodim

sam pises, ze mas IQ pod hranicou meratelnosti, kto som ja, aby som to rozporoval

skoda len, ze nezakaze ninjov :D
ako vieme, zabijaju zbrane, nie ludia...
Napísať odpoveď