Nepisal si o ziadnom. V reakcii na kolonializmus a postimerialne usporidanie sveta si Stedozemne more vygrcol z niciho nic.
Takze, preco ked mas dosudit ilegalnu imigraciu do Europy oragnizovanu ruskou a bieloruskou tajnou sluzbou, vymyslil blud o Stredozmenom mori? Ked ide ilegalnu imigraciu, tak ti ucast Ruska a Bieloruska neprekaza. Zachrana ludi na mori, to je pre teba tazky zlocin.
Ale do Europy ziadne narody predsa neidu

Ja viem, fasiti ti to budu hucat, ale ani ten milion ludi v roku 2015 nie je "narod". Aj preto, ze to boli ludia z odlisnych narodov.
To inak sice dokazuje aj tvoj obraztek, ale. Je to obraztek bez zdroja. Ja ti davam statistiky britskej vlady, pytam sa na oficialne svedske statistiky. Ak by som hladal co je zac Marc, alebo kde si ten obrazok nasiel, bude to daky tupy fasisticky bludweb, ako vo vacsine pripadov, ked nieco zdielas. Ty nepotrebujes fakty. Ty potrebujes podporovat svoje chorobne predstavy.
Smutne je, ze ti ani len nevadi, ze jeden tvoj utkvely blud neguje iny.
Nasiel si rasistiky blud z 19. storocia o IQ. Tak sa ho drz. Ty ale tvrdis, ze ludia s ovela nizsim IQ ako Europania vyskocia z lodky a vo svedcine, alebo nemcine zvladnu z plaze urobit internetovy podvod, alebo stalkovat ludi. Lebo, aj ked to odmietas pripustit, to su jedine dva druhy zlocinu, ktore stupaju.
A co teda tie britske statistiky, ktore ukazuje, ako klames hned v niekolkych bodoch? A svedske policajne o "30 utokoch na Svedov za januar"?
A ja sa ta mozem rovnake otazky pytat pokojne aj cele mesiace. Tuto hru mozu hrat aj dva.
\\ako sa dalo cakat "Marc" na twitteri siri rasistike lzi bez dokazu. zabavne ale je, ako spojil kradeze a podvody do jedneho. tam su uz Slovaci a Cesi v tej iste kategorii co MENA, ale to uz beardie nezazdiela. Europania nepachaju zlociny. do roku 2015 boli vsade ruzove zahrady a tancujuce jednorozce.
\\toto sa urcite nestalo, lebo problem ilegalnej imigracie do EU organizovanej Bieloruskom a Ruskom neexistuje.