Empire : Total War
-
GheTTo
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
nj aj mne to robi neviem v com to je nevidim rozdiel v plynulosti ci to mam bud na strednych abo na ultra detailoch a max rozliseny....pricom doporucene poziadavky aj s rezervou este na mojej strane splnam...vengard napísal:pekne idu tym mysliš že nesekaju pretože ja ked hram na začiatku tak vobec neseka a už trošku neskor začne poriadne sekať a potom prestane opravi to totoM?
-
GheTTo
Medium Expert
ja mam vsetko upg...takze neviem v com je ten problem moze to byt aj tou ilegalnou verziou alebo tym ze mam neskutocne dodrbany pc sak cas ked mozem zacat robit s pc normalne trva tak cca 3-4min od zapnutia pc...mam to tu uz brutalne zavirene jedine v tom vydim chybu inac asi nicom...ONdr3j napísal:nemoze to byt problem dakde vo vasej nelegalnej verzii? pripadne si updatnite vase ovladace od grafik a pod veci a mozno len vasa grafika nestiha (pripadne nejaka cast vasho pc)
-
GheTTo
Medium Expert
dualcore 2.13 intel, 3gb ram,xp sp3,sapphire radeon hd4850 512mb,550W zdroj tot asi vsetko...viem ze ten procak je uz slaby ale aj tak by nemal byt problem stym aby to utiaholONdr3j napísal:aku mas zostavu gheto? ci to aj v nej niejeale ked vravis ze si vsetko vyskusal tak potom len v ilegalnej verzii (pripadne v cracku)
Perfektna hra. Doteraz som hral vsetky Total Wary okrem Shogunu a mozem povedat, ze Empire je zatial jedna z najlespich spolu s Medieval II. Hned ako som ju spustil som si siel vyskusat namorne bitky. Podla mna odviedli skvelu pracu... Nicenie lodi pri zasahoch, stahovanie plachiet pri protivetre, fyzika... No proste nadhera. Bitky na susi su tiez velmi dobre spracovane, no chyba mi tu viac typov pozemnych jednotiek ako som bol zvyknuty z predchadzajucich Total Warov. Kampan vyzera tiez velmi dobre, no hral som ju zatial len chvilku.
Po hodinke hrania som si ju hned siel objednat do PGshopu. Stiahol som ju nazacaitok preto, aby som si overil ci je naozaj tak dobra ako recenzie pisali. A mozem povedat, ze ano. Za tuto hru sa urcite oplati zaplatit.
Po hodinke hrania som si ju hned siel objednat do PGshopu. Stiahol som ju nazacaitok preto, aby som si overil ci je naozaj tak dobra ako recenzie pisali. A mozem povedat, ze ano. Za tuto hru sa urcite oplati zaplatit.
no to je celkom slusne pc, trosku zaostava procak ale nieje to nic hrozneho
ale ak vies tak ho skus trosku pretaktovat ci to bude mat nejaky ucinok
jj krabi, za tu hru sa oplati dat tie peniaze, aj ked tie muchy mozno niekoho odradia ale aj tak je to skvela hra
inac vedeli ste o niecom takomto (nazov clanku: TIP: V centre diania )?
http://www.totalwar.hotgames.cz/
taketo veci v manuali nieje
a co horsie tak v tom manuali skoro nic nieje, len take strohe veci s ktorych nie som o nic mudrejsi 
jj krabi, za tu hru sa oplati dat tie peniaze, aj ked tie muchy mozno niekoho odradia ale aj tak je to skvela hra
inac vedeli ste o niecom takomto (nazov clanku: TIP: V centre diania )?
http://www.totalwar.hotgames.cz/
taketo veci v manuali nieje
-
GheTTo
Medium Expert
no hej len keby ten procak nebol intel tak by som ho aj OC no ale ten procak neviem co by mi vydrzal ked budem novy potom mozem experimentovat...sice som cital recenzie ze ho dali aj o 1.5gb to je slusne ale tam asi musel byt pekne vykonny chladic...dufam len ze pokial si ten win cely nahodim nanovo to bude uz pohode len neviem kto sa mi stym pohrabo ja nato naladu ozaj nemam...