Empire : Total War

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GheTTo »

nitril to je nomralne len to cele nech dobehnut tu mas presny navod nato ako to spojazdnit...http://pastebin.com/f374beff5 +ak ti bude vyhadzovat error s nejakym .dll hore vyssie uvedeny prispevok odomna stiahni si directx library najnovsiu ... tot vse...
Nitril
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Nitril »

Vdaka za radu. :D Hej to mi je jasne. Lenze mne ta instalacia prebehne behom 2 sekund. Nenainstaluje nic a vytvori jedine to co je vidiet na 2. obrazku. V STARTe. Akokeby nema co instalovat. A nainstaluje iba to v tom STARTe.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

btw ale to AI tych jednotiek stale neni boh vie co , dal som zautocit obycajnych pesiakov so sablami proti druhym , nepriatelov bolo uz len 5!! a cakal som snad minutu pokym ich moji zabili mal som dost , nie zeby sa na nich vrhla cela jednotka ale oni si to tam sli rozdavat 1vs1 cize stale ta ista blbost alebo bug? od zaciatku serie total war , ze proste vojaci na seba nacharguju 2/3 vojakov sa len pozeraju a 1/3 obcas machne okolo seba :?
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Grond napísal:btw ale to AI tych jednotiek stale neni boh vie co , dal som zautocit obycajnych pesiakov so sablami proti druhym , nepriatelov bolo uz len 5!! a cakal som snad minutu pokym ich moji zabili mal som dost , nie zeby sa na nich vrhla cela jednotka ale oni si to tam sli rozdavat 1vs1 cize stale ta ista blbost alebo bug? od zaciatku serie total war , ze proste vojaci na seba nacharguju 2/3 vojakov sa len pozeraju a 1/3 obcas machne okolo seba :?
nj toto aj mna sere ... mohli to viacej domyslet konecne..pride mi to tak,ze TW 2 mala lepsi AI inteligeniciu ako nato tak pozeram
Frko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frko »

snad to patch napravi,,, ale urcite to bude fajn :) daj si VH VH a uvidis
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Frko napísal:snad to patch napravi,,, ale urcite to bude fajn :) daj si VH VH a uvidis
a co je to to VH ? :D
Frko
Medium Star
Medium Star

Very hard :) ked si das kampan na VH VH znamena ze bitky a aj mapa kampane bude tazka :)
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Frko napísal:Very hard :) ked si das kampan na VH VH znamena ze bitky a aj mapa kampane bude tazka :)
no hej ale to zvysi AI inteligenciu len u opponentov nie mojich :D
Frko
Medium Star
Medium Star

to uz neva
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

ja by som sa zatial nikdy neodvazil hrat na VH VH :(
Nitril
Amateur
Amateur

Mozem sa spytat kto z Vas co si precita moj prispevok stiahol multyverziu??? A mozem sa spytat ktoremu z nich ak sa vlasnte nejaky najde to vlasnte slo??? Som zvedavi ci sa vlastne taky najde. MULTI MULTI MULTI MULTI MULTI. jasne svetove jazyky ale k comu su ked nejde poondiata hra???
Frko
Medium Star
Medium Star

kazdy kto mal aspon kus rozumu tak si kupil :)
Nitril
Amateur
Amateur

Frko napísal:kazdy kto mal aspon kus rozumu tak si kupil :)
Ja viem ze to myslis v dobrom. Ale porozmyslaj. Mam snad tie prachy srat??? :D Nie kazdy ma 2 litre vo vacku v pripade ze by si kupil hru. :D Ja viem. Ospravedlnujem sa. Toto som napisal do zleho fora. Tu je o tom len debata. Srry
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

nitril len LITER to stoji :wink:
tak tak po dlhsom hrani je to dobre, som sa uz v tom ako tak zorientoval a je to vyborne, ma to par much sak kazdy total war mal zopar much 8)
Frko
Medium Star
Medium Star

ja mozem len suhlasit s ondrom :) ,,, za tie peniaze mi to stoji,, sAK KOLko problemov mate s tou stiahnutou verziou ?? ja viem je kriza,, ale ja tak ,, co narobis ,, ta hra mi zato stoji :)
vengard
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vengard »

jj na zaciatku som citil sklamanie ale potom uzas :)
hudba je perfektna :)
zvuky pušiek taktika ( prva rada striela a jak dostriela čupne si a hned druha rada striela to sa mi paci to je PERFEKTNE ale funguje to az po vyskumani nejakej taktiky myslim 8) )
namorne bitky ma absolutne nezaujimaju nudne aj vo filme aj tu.
ale ked uz bude dalsi TW tak by som chcel ROME 2: Total war
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vengard napísal:jj na zaciatku som citil sklamanie ale potom uzas :)
hudba je perfektna :)
zvuky pušiek taktika ( prva rada striela a jak dostriela čupne si a hned druha rada striela to sa mi paci to je PERFEKTNE ale funguje to az po vyskumani nejakej taktiky myslim 8) )
namorne bitky ma absolutne nezaujimaju nudne aj vo filme aj tu.
ale ked uz bude dalsi TW tak by som chcel ROME 2: Total war
praveze nie namorne bitky tomu davaju lepsi smrnc :D ale je pravda ze mohli ich lepsie spravit predstavoval som si to troska inac ale nevadi aj stymi to kus roboty...

//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 19:43 )
:D za jake narody hrate ?
ONdr3j
Professional
Professional

no tak ludia, narazil som na vazny prolem, vzdy ked si dam namornu bitku tak to po par sekundach spadne, v deme mi to nerobilo (no iba raz ked zamrzol komp), uz som skusal aj znizit detaily ak by nahodou tam bol problem ale zial nepomohlo, padne po cca 30s co sa nacita namorna bitka :? stretol sa s tym niekto? pozemne bitky nerobia ziadny problem, tam ide vsetko ako ma bez nejakych zavahani

Ghetto, rozohral som to za Rakusanov a VH obtiaznosti :wink:

EDIT// tak uz nejdu ani pozemne bitky, tiez to skonci s tou zabulkou (vid foto), skusim reinstal :x

//autoeditácia príspevku ( 10 Mar 2009, 21:35 )
vie niekto kde su ulozene savy? nerad by som prisiel o zacatu hru
Prílohy
empire.jpg
GheTTo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

heh :D ja som zacal akurat za swe :D cize uhlavny nepriatel :D predtym za nizozemsko no ale nejak som to zabudol ulozit a po dlhej dobe mi to crashlo...cudna chyba...to zas bude ta vista :D ja to mam stiahnute z netu a nemam stym ziadne problemy
ONdr3j
Professional
Professional

tak uz viem preco to pada, je to sku*venym patchom ktory vysiel dneska :evil: :evil: robi to vraj kazdemu, teraz musime cakat na patch ktory opravi chyby co sposobil patch :evil: zastrelit je ich malo :censored1:
Napísať odpoveď