Má tu niekto relase od Razora? Teraz ťahám tak nech to nie je kravina ktorá sa crackuje 30 minút a treba na nu 50 programov ako na GTA 4
A aký je rozdeľ v tej Special forces a klasickej? Lebo klasickú som nenašiel.
btw: ja mam od razora inštaluješ to cez taky program ten program sa vola razor je to trošku komplikovana inštalacia a crack je jednoduchy len je tam viacej suborov ktore treba prepisať...
a ešte ked budeš mať od razora nepojde ti zvuk napr. dupot koni strelne zbrane atd.... ale už nato je subor ktory to opravuje...
vengard napísal:btw: ja mam od razora inštaluješ to cez taky program ten program sa vola razor je to trošku komplikovana inštalacia a crack je jednoduchy len je tam viacej suborov ktore treba prepisať...
a ešte ked budeš mať od razora nepojde ti zvuk napr. dupot koni strelne zbrane atd.... ale už nato je subor ktory to opravuje...
ak myslis ten kvazi opravny subor z dema tak pochybujem, ze to opravi cele, mozno len cast...
ee opravilo to kopu veci
aj tak potom neskor vyndu aj ine veci ved kludne stahuj nepovedal by som keby ti to malo stahovať tyždnen mne to stiahlo za 3 hod.
vengard napísal:btw: ja mam od razora inštaluješ to cez taky program ten program sa vola razor je to trošku komplikovana inštalacia a crack je jednoduchy len je tam viacej suborov ktore treba prepisať...
co je na tej instalacii komplikovane? akurat je to trochu ine, len obcas sa to pyta subory z dvdcka, ktore su sice tam....
hral som, je to premakanejsie ako medieval2, trochu zlozitejsie
filip102 napísal:Má tu niekto relase od Razora? Teraz ťahám tak nech to nie je kravina ktorá sa crackuje 30 minút a treba na nu 50 programov ako na GTA 4
A aký je rozdeľ v tej Special forces a klasickej? Lebo klasickú som nenašiel.
Tusim ze ta Special forces je nieco ako deluxe edicia, kde mas nejake jednotky navyse.
tak tak v special forces su specialne jednotky ktore dostanes len po zabrani urciteho uzemia alebo vynajdeni danej technologie,,,, napr je tam lod admirala nelsona,,,potom dake amazonky s afriky,,, pruska jazda atd atd