F.A. Premier league

O športe...
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IamMartinQo »

Som zvedavy co povie na to Najvacsi Gunner s tadialto Innocence
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

IamMartinQo napísal:Som zvedavy co povie na to Najvacsi Gunner s tadialto Innocence
preco mam pocit , ze sa mu pchas do zadku ?

Nieco napise a ty pritakas 8)
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Ja nepritakam, ja len fandim Arsenalu ako on, a myslim si ze si idiot ked si napisal nieco take o Jackovi......Ved uz len v Emirates Cupu ukazal co je v nom :lol:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

IamMartinQo napísal:Som zvedavy co povie na to Najvacsi Gunner s tadialto Innocence
tu je viac gunnerov ako si myslis 8)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Len aby Wilshere nebol nieco take ako Walcott stale sa hovorilo ze je to super talent a zatial nejako nic.
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

exo Walcott je Walcott a Whilshere je Whilshere :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

to mas ako keby si porovnaval messiho z cescom...wilshere je skor technik...a walcott je rychlik
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak ale písať o ňom takto skoro ako o možnom budúcom víťazovi zlatej lopty? :hmm:
Koľko talentov už bolo, ktorým predpovedali slávu a výkony porovnateľné so Zidanovými? A to nielen s Arsenalu. A koľkým sa to splnilo? Nepatrnému zlomku.
Čo sa týka Arsenalu, napriek tomu, že patrí k mojím obľúbeným klubom od neho neočakávam v najbližšej budúcnosti bohvieaké uspechy. Aj napriek optimisticky sa vyvýjajúcej mládeži pochybujem, že tí chlapci dokážu nahradiť Adebayora a najmä Toureho. Ako jediný svetlý bod na ďalšiu sezónu vidím uzdravenia sa hráčov (Eduardo, Rosický), ale či sa im podarí získať formu spred zranení, je otázne. :cry:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Na začiatok, najväčším Goonerom je tu Key5ers0ze, ten je ale zaneprázdnený, nemá čas to tu sledovať :D (cez neho som sa k Arsenalu dostal). K veci:

Talian: A čo mám ako fanúšik pred sezónou písať? Mám Arsenal odpisovať a neveriť im? Nie, mne je jedno, kto si o mne čo myslí, ja im budem držať v dobrom aj v zlom, budem o nich stále písať v tom najlepšom svetle a budem očakávať, ze siahnu na najvyššie méty. Ja Vaše obľúbené kluby rešpektujem a nekydám na nich, tak poprosím to isté z opačnej strany. Inak ak by sa aj Arsenalu nedarilo, no čo už, svet sa nezrúti, stále im budem fandiť. Čo sa Jacka Wilsherea týka, je to jeden z najtalentovanejších hráčov na svete (ak nie najtalentovanejší, ale to si netrúfnem povedať, pretože v Južnej Amerike je kopa supertalentov a tieto ligy nesledujem)! Videl si ho v akcii? Ten chlapec má 17 rokov, neuveriteľný prehľad v hre a geniálne futbalové myslenie. Navyše v súboji 1 na 1 je ťažko zdolateľný. Ak sa naňho zahľadíš, určite Ti pripomína Lionela Messiho, či si to priznáš, alebo nie, v tom chlapcovi niečo je. K Walcottovi som písal už dávnejšie, normálny hráč, jeho enormná rýchlosť však na súperov platí. Neporovnávaj k nemu Jacka, to je úplne iná kategória.

Obrázok

Exo: Možno to bude vyzerať ako keby som silou-mocou zastával Arsenal, ale treba priznať, že v posledných rokoch prišlo k obrovskej generačnej výmene, veď pozri sa na súpisku v sezónach 2003/04 a pod. Henry, Vieira, Campbell, Cole, Ljungberg.. Avšak, nech Ti bude, súhlasím, Arsenal v minulých sezónach nepodával optimálne výkony, nedarilo sa nám (nebudem teraz rozpisovať dôvody, ja viem svoje, vy by ste mali svoju pravdu) - spokojný?

Nevidím dôvod, prečo by som svoje želanie o víťazstve Jacka nemohol napísať, je to predsa náš blog - je moja osobná vec, čo napíšem a v tej eufórii z Jackovho výkonu som ho "predpovedal" na víťazstvo v Zlatej Lopte - za týmto si doteraz stojím, je mi jedno, čo si myslíte, tento jeho talent nezostane nepovšimnutý a o pár rôčkov sa na Vás len zasmejem. Tomu verte. A reči o tom, že sa mi tu niekto pchá do riti beriem ako čistý spam, nevidím na to dôvod, keď sme si všetci rovní.

Edit: Ešte mi nedá nevyjadriť sa k Muffimu: V súvislosti so Zlatou Loptou som sa vyjadril už hore. Teraz idem k náhrade Arabayora a Tourého. pri prvom menovanom som si istý, že máme v kádri plnú náhradu v osobe Eduarda, ktorý minulú sezónu laboroval so zranením. Navyše sú tam Bendtner, RvP, Vela, ofenzívne ladený je aj Arshavin či Walcott, tam problém nebude. S Kolom to bude horšie, avšak vzadu máme viacero kvalitných hráčov, ich mená tu nebudem hovoriť, avšak na Emirates Cupe sme pekne vygumovali ofenzívne hviezdy ako Forlán či Aguero, o "shutoute" proti Rangers ani nevravím, tam sa prakticky k ničomu nedostali. A Eduardova forma ide hore, videl si, čo s Andreyom, Cescom a Jackom predvádzal v zápase proti Rangers? Rozprávka.

Btw. Aquillani oficiálne prestupuje do Liverpoolu.
Talian
Medium Star
Medium Star

Hovoris tu o respekte aby som ho mal k Arsenalu , alebo nan nekydal , ale pri tom si pametam tvoj clanok :

Hrac David Pizarro bol na zemi celkovo 86krát .
Totti je naozaj veľmi slabý hráč .... potom si písal niečo ako preceňovaný a pod.

Dost si s*res do huby . Skus menej pisat a viac rozmyslat . Ja viem , ze si preemotivovany , ale ver mi , schladis sa . 8)
Innocence
VIP
VIP

Ako prosím? Normálne som si až dal vyhľadávať David Pizarro (ktorého mimochodom nepoznám - poznám len jeho menovca Claudia) a nenašlo mi nič, navyše nespomínam si, aby som ho spomínal v nejakom článku. Detto k Tottimu, môžeš mi poslať presný príspevok, resp. článok, v ktorom som napísal že padajú 86x a sú preceňovaní? Divné sranie si do huby.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Nerieste tu kto si ako serie do huby rieste tu futbal. Inno nikto sa ti nesnazi brat [teda aspon ja isto] a taktiez aj branenie Arsenalu ja si zas branim svoju milovanu Barcu a snazim sa objektivne pozerat aj na ine kluby [ano aj na Real aj ked to je niekedy tazke]. Ja len vravim aby si zas nevkladal naedeje celeho Arsenalu do Wilshera. Co ty vies mozno o rok ho ulovi za obrovke prachy Real [ aj ked to si nemyslim lebo Real kupuje uz hotove hviezdy nie eln take co sa este len na ne vtpracuvavaju], alebo mozno zacne pravidelne nastuopvat a zisti sa ze to nezvlada. Mozno vazne bude ako Wallcot nemozes popriet ze 2 roky do zadu bol tiez Wallcot ospevovany a pokladany za jeden z njavacsich supertalentov. Teraz sa nepozeram na to ze kto je technik a tak proste vravim co bolo. Alebo mozno nakoniec predsa o 3-4 roky bude bojovat o Zlatu Loptu.

inak Chelski sa snazi posilnit ofenzivu a to o celkom zaujimavy kusok
Celkom nechpem tento krok naco je Chelsea dalsi hrotovy utocnik ked ma Drogbu a v pripade jeho zranenia moze kludne nastupit Anelka.
Innocence
VIP
VIP

- eXo - napísal:Nerieste tu kto si ako serie do huby rieste tu futbal. Inno nikto sa ti nesnazi brat [teda aspon ja isto] a taktiez aj branenie Arsenalu ja si zas branim svoju milovanu Barcu a snazim sa objektivne pozerat aj na ine kluby [ano aj na Real aj ked to je niekedy tazke]. Ja len vravim aby si zas nevkladal naedeje celeho Arsenalu do Wilshera. Co ty vies mozno o rok ho ulovi za obrovke prachy Real [ aj ked to si nemyslim lebo Real kupuje uz hotove hviezdy nie eln take co sa este len na ne vtpracuvavaju], alebo mozno zacne pravidelne nastuopvat a zisti sa ze to nezvlada. Mozno vazne bude ako Wallcot nemozes popriet ze 2 roky do zadu bol tiez Wallcot ospevovany a pokladany za jeden z njavacsich supertalentov. Teraz sa nepozeram na to ze kto je technik a tak proste vravim co bolo. Alebo mozno nakoniec predsa o 3-4 roky bude bojovat o Zlatu Loptu.
Konečne pekná odpoveď, ďakujem. Aby som upresnil, do Wilsherea vôbec nevkladám nádeje celého Arsenalu, len som dosť expresívne a emotívne vyjadril, že sa mi nenormálne páči jeho štýl hry. Som na tom takisto, hoci niekedy nadávam na ManU, na Chelski, na ManC či Liverpool, rešpektujem tieto tímy, každý z nich pomáha tvoriť históriu anflickej ligy i futbalu celkovo, v každom z nich sú skvelí hráči, ako príklad uvediem ManArab - ako klub ich rád nemám, avšak hrá tam Barry, hrá tam Touré, hrá tam Slovák Vlado Weiss ml., hrá tam Santa Cruz a aj Bellamy - všetko mne sympatickí hráči (aj keď niektorí si to u mňa nahli hetrikom v sieti SVK v kvalifikácii EURO'08, však Craig?) a už len pre nich takéto manšafty rešpektujem. Ak aj niekedy zanadávam, je to v návale emócii, taký proste som..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ako proti ManArab nemam nic ani ja - myslim teraz muzstvo su tam celkom syppaticky hraci pre mna - Robinho, Barry, Elano [aj ked ten tusim prestupil], Micah Richards. Mna serie to ich vedenie a sposob akym sa snazia ziskavat hracov co sa mi zlieva dokopy aj s Perez company.
Talian
Medium Star
Medium Star

Hlavne ze si pisal , ze ani nevies kde pred prestupom do Man City Santa Cruz hral :wink:
IamMartinQo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mne sa tiez paci mlada krv, su to 4 hraci Premier League dvaja z Gunners a dvaja Man UTD
Jack Wilshere - 17 rokov - Arsenal FC - ANGLICKO
Aaron Ramsey - 17 rokov - Arsenal FC - WALES

a
Federico Macheda - 17 rokov - Man United - TALIANSKO
Danny Welbeck - 18 rokov - Man United - ANGLICKO

Tito 4 hraci urcite pomozu o niekolko rokov svojej zemi pri MS,ME a pri akychto akciach, anglicko bude mat ale obrovsky prinos :P
Innocence
VIP
VIP

Talian napísal:Hlavne ze si pisal , ze ani nevies kde pred prestupom do Man City Santa Cruz hral :wink:
Videl som ho v drese Paraguaya na svetovom šampionáte? Inak k tomu linku, čo si mi posielal v SS, kde som mal údajne očierňovať AS - všimni si autora článku, to nie som ja, zakladateľ gunners.sk je niekto iný.
Talian
Medium Star
Medium Star

Innocence napísal:Videl som ho v drese Paraguaya na svetovom šampionáte? Inak k tomu linku, čo si mi posielal v SS, kde som mal údajne očierňovať AS - všimni si autora článku, to nie som ja, zakladateľ gunners.sk je niekto iný.
OK . Myslel som, ze si to ty , formou pisania a vyjadrovanim sa celkom podobate :wink:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

IMO Totti podľa mňa vôbec nebol preceňovaný... už ho dostihol vek ale predtým by som ho bez rozmýšľania zaradil do top 11 sveta :?
A btw - nepripadá vám trochu detinské skomoľovať názvy klubov ? :smt064
Talian
Medium Star
Medium Star

Muffi napísal: A btw - nepripadá vám trochu detinské skomoľovať názvy klubov ? :smt064
ano , ak sa to puizje raz je to este funny , ak sa to puziva stale uz to lezie krkom a je to trapne .
Napísať odpoveď