Re: Facebook
Account -> Privacy Settings -> Customize Settings
Neviem, ci to tu bolo no facebook prave dosiahol 500 milionov aktivnych uzivatelov.
http://blog.facebook.com/blog.php?post=409753352130As of this morning, 500 million people all around the world are actively using Facebook to stay connected with their friends and the people around them.
This is an important milestone for all of you who have helped spread Facebook around the world. Now a lot more people have the opportunity to stay connected with the people they care about.
neviem ci to tu uz bolo, uz nejaku dobu mam miesto FB len prazdne okno. vlastne dam FB a nic, browser ostane blank, aj opera aj IE. premazaval som aj cookies, aj vsetko. wtf? dobre tomu kuruje, dakedy ukaze len wall, ale v 98% pripadoch nic.
//nejaky komplikovanejsi sposob nez F5? nikomu to nerobi este?
//add: uz to zazrakom funguje
//nejaky komplikovanejsi sposob nez F5? nikomu to nerobi este?
//add: uz to zazrakom funguje
mne sa to tiez par krat stalo, ale ked som refreshol stranku, tak to potom nabehlo. Prehliadac mam google chrome
ludia, co ste na facebooku ( myslim ze vsetci )...mohli by ste dat paci sa mi to?
http://www.obedovat.sk/bratislava/photo ... arent=3230

http://www.obedovat.sk/bratislava/photo ... arent=3230
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ludia, mám otázku, čo spraviť, aby mi nechodila domov každá blbosť čo sa stane u mňa na FB, napr. niekto ma pozve do skupiny a už to mám na maily, dnes som kukol na mail asi po daakych dvoch týždnoch a tam 750 správ a všetko od FB 
-
Betarik
Professional
ucet/ nastavenia uctu / upozornenia a tam si odfajkni co nechcem inac to tu bolo riesene 100 x keby si precital aspon 5 stran nasiel by si to
-
JaQuBe
Medium Star
čauko chcem sa spýtať ako sa robí stránka kde sa vám zobrazí foto alebo video až po kliknutí na *páči sa mi to* ? dík
Zdravím
Mám jeden problém s FB. Pokaždé ako klikne na domov, alebo profil alebo účet zjaví sa mi také varovné okienko s textom..
,,Error: like_box is undefined,, na internete som to aj hľadal ale nevedeli v čom je chyba..snáĎ mi nejako pomôžete ako sa mám toho zbaviť!
Vyzerá to asi takto : //obrázok zmazaný. Už som ti raz písal že obrázky patria do prílohy. audiotrack
Ďakujem

Mám jeden problém s FB. Pokaždé ako klikne na domov, alebo profil alebo účet zjaví sa mi také varovné okienko s textom..
,,Error: like_box is undefined,, na internete som to aj hľadal ale nevedeli v čom je chyba..snáĎ mi nejako pomôžete ako sa mám toho zbaviť!
Vyzerá to asi takto : //obrázok zmazaný. Už som ti raz písal že obrázky patria do prílohy. audiotrack
Ďakujem
Spameri sa tešia.
Expert si přivlastnil data 100 milionů uživatelů Facebooku. Může je zneužít každý.
Aspoň vidno, aké je dôležité si vedieť nastaviť súkromie na FB.
Expert si přivlastnil data 100 milionů uživatelů Facebooku. Může je zneužít každý.
Aspoň vidno, aké je dôležité si vedieť nastaviť súkromie na FB.
Goten, ja neviem ale aké osobné údaje sú uložené na facebooku? moje meno, fotka maximálne mail a tel. číslo, nechcem byť hnusný ale ako sa to dá zneužiť?
Údaje sa dajú zneužiť rôznym spôsobom. Od menej nebezpečných zato otravných (email - spam, t.č.:rôzne ankety ponuky služieb) až po tie nebezpečnejšie, ktoré ti môžu spôsobiť ak nie materiálnu škodu, tak minimálne poriadny stres. Pre viac info si prečítaj napr. články z google http://bit.ly/9sCGag
Najhoršie na tom je, že veľmi veľa ľudí netuší ako si súkromie na FB nastaviť a nemajú tušenia aké informácie verejne vystavujú.
Najhoršie na tom je, že veľmi veľa ľudí netuší ako si súkromie na FB nastaviť a nemajú tušenia aké informácie verejne vystavujú.
Tento citat to uplne vystihuje:
Pošlu do nějaké redakce Zlaté Stránky! To bude úník století! Desetitisíce jmen s adresama a telefoníma číslama!!!
kde vo fb sa zadáva adresa? ja tam mám maximálne dedinu kde bývam
Nj, ved prave, tvoja fotka, datum narodenia, tvoje pohlavie, a tvoje cele meno a uz sa mi tlaci obciankaFilipito napísal:Goten, ja neviem ale aké osobné údaje sú uložené na facebooku? moje meno, fotka maximálne mail a tel. číslo, nechcem byť hnusný ale ako sa to dá zneužiť?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Už sa vám stalo že na nejakej hre alebo aplikácii ste dostali facebook kredity zadarmo?
Ja som raz použil klikací script na dáku aplikáciu kde som mal čo najviac krát kliknúť za 10 sekúnd a keď som klikol 12343 krát za 10 s tak mi dalo 15 kreditov
Ja som raz použil klikací script na dáku aplikáciu kde som mal čo najviac krát kliknúť za 10 sekúnd a keď som klikol 12343 krát za 10 s tak mi dalo 15 kreditov
-
audiotrack
VIP
a pre nás nehrajúcich, môže mi niekto objasniť na čo tie kredity sú?
to sú asi tie kredity na zakúpenie darčekov a podobných prkotín
-
JaQuBe
Medium Star
Ako sa predávajú stránky na fb?...musím predať aj celý svoj účet?
-
Grim
Darca
nie