Re: Facebook
facebook je pozierač casu
ale inak tam chodim ....ale nie ze si tam pisem cely den jak taky chmulo 
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Už netreba, ten vírus som už poriešila a FB tiež, bolo treba premenovať jeden súbor. A potom ma to už pustilo na obnovu účtu.TheComputerMan napísal: Ten virus ti tam mozno aj zostal, skus to este s F-Secure prebehnut. Ak uz virus mas prec tak asi je Facebook nedostupny.
preinstaluj si Flash, mozno pomozeiwik13 napísal:Hojte ludkoviaPosledne 2 dni sa mi nedaju na fb hrat hry, nejde to cez mozillu a chrome, cez IE to ide normalne . . . Mam nainstalovane vsetky aktualizacie na mozille a napriek tomu to nejde, hra sa nacitava, ale nikdy sa nenacita. Vam to ide?
http://peter.winkler.warmacher.com/fb-virus
pre kazdeho, kto naletel
pre kazdeho, kto naletel
Prepáčte , ale mám rovnaký problém .aj mne sa ukazuje že Dosiahli ste maximálne povolený počet aktualizácií mena ale ja som si nemenila meno mockarat ..ja som sa zaregistrovala s mojim menom a raz som si ho zmenila lenže..mne sa to meno uložilo nejka dva razy a už sa mi ukazuje hend Dosiahli ste maximálne povolený počet aktualizácií mena ..tak kam to mam napisat na aku podporu ? vopred ĎAkujemvrtulnik napísal: Napis na podporu... Kamarat to tak spravil, a islo mu to...
nemate si furt meno menit, dobre ze to blokli... 
S tým menom mám dojem že každému to robí inak
Ja som si zmenil meno 10 krat potom mi to bloklo ale pred pár dnami mi to znovu vynulovalo 
Pre karmistu co dal
aspon koment napíšem 
Pre karmistu co dal
Neviem, co za bozi zazrak prave nastal, ale vratil sa mi povodny chat O_o
keď mám zapnuté napr ICQ a funguje ako "sidebar" tak mám tiež ten starý chat... 
ty vole aj mne sa dneska vrátil starý chat
..žeby sa stal zázrak a vývojari vo FB dostali rozum ?
-
vrtulnik
Medium Professional
Aj mne sa vratil...
Ale ten novy sa mi zdal krajsi.
-
audiotrack
VIP
dnes sa mi objavila nová featurka. Vpravo je tzv. "ticker" kde ukazuje kto dal na čo like, kto bol kde tagnutý, kto sa sa s kým stal priateľ a podobne. Takže tieto veci už nie sú medzi novinkami a nerobia tam bordel, ale je to na boku pod navrhovanými priateľmi a tými všetkými vecami.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ale nemuselo by sa to pohybovat zarovno stym ako scrollujem 
neviem prečo to komplikujú, teraz toho musím sledovať viac 
Neviete ci sa da najst uzivatel aj podla druheho alternativneho mena,???
neviete ci sa daju na facebooku vymazat spravy? ak ano, ako?
-
Sarger
Guru wannabe
Otvoríš si správu, v pravo hore klikneš na Actions a vybereš Delete messages.
Ahojte,
na fb som poziadal o priatelstvo. Zatial mi to nebolo potvrdene, snad ani zablokovane, ale na plochce sa mi objavuju v novinkach napr. oznamenie, ze dotycny sa novych priatelov, prispel niekomu na nastenku a pod. Takze moja ziadost bola zamietnuta,ci?
na fb som poziadal o priatelstvo. Zatial mi to nebolo potvrdene, snad ani zablokovane, ale na plochce sa mi objavuju v novinkach napr. oznamenie, ze dotycny sa novych priatelov, prispel niekomu na nastenku a pod. Takze moja ziadost bola zamietnuta,ci?
-
audiotrack
VIP
pozri si jeho profil. Ak tam máš znova aktívne tlačítko požiadať o priateľstvo, tak ťa zamietol. Ak tam nie je vôbec, tak ti to potvrdil. A ak je neaktívne (také sivé že nejde naň kliknúť) tak ťa ešte nepotvrdil ani nezamietol. TO že ti ukazuje niektoré veci na nástenke ako keby ste priatelia boli je preto, že si ho požiadal. ALe statusy a podobne ti ukazovať nebude kým ťa nepotvrdí
Nie.audiotrack napísal:pozri si jeho profil. Ak tam máš znova aktívne tlačítko požiadať o priateľstvo, tak ťa zamietol. Ak tam nie je vôbec, tak ti to potvrdil. A ak je neaktívne (také sivé že nejde naň kliknúť) tak ťa ešte nepotvrdil ani nezamietol. TO že ti ukazuje niektoré veci na nástenke ako keby ste priatelia boli je preto, že si ho požiadal. ALe statusy a podobne ti ukazovať nebude kým ťa nepotvrdí
Ked je sede, moze ta uz aj zamietnut. Totiz, ked ti niekto poda ziadost, mas dve moznosti odpovede: Yes, a Not now. Ked das not now, stale sa ti bude ziadost zobrazovat na stranke s priatelstvami, kde mozes priatelstvo trvale zamietnut.