Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

shadow15-> nemal si dávať kktiny na FB a spamovať tam (prípadne like-ovať všetko možné a nemožné)....teraz ti ostáva len čakať kým dostaneš unban
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

facebook upozorňuje? To mi nepríde na ich štýl. Nemáš to niečo blokované len v nejakej jednej skupine alebo čo? A ak hej, tak je to tvoj problém, ak ťa vopred upozornili ako píšu a neprestal si.
shadow15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa shadow15 »

Omg, normalne som pridaval link na moju stránku na iné stránky.. A daval som otazku "vzájomne?".. Takže nechápem prečo je niekto taká sviňa a nahlásil to.. :/ :nono:
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Najprv si sa mal spýtať či s tým súhlasí.Teraz už je to tvoj bordel.
shadow15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa shadow15 »

Ale nikdy s tým nebol problem.. Dlho predtým som to tak robil a nič v poho.. A teraz...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale je to tvoj problém, čo tu riešiš? To nie je nič s facebookom. Proste si spamoval tak ťa niekto nahlásil. Keby spamuješ na pokeci je to problém pokecu? Keď dostaneš tu ban za spam je to problém nášho fora? Facebook s tým nič nemá, sám si za to môžeš. To že to nikomu dlho nevadilo je iba náhoda. Ja by som ťa tiež v momente nahlásil za také konanie ako si popísal. Je to čistý spam. Ak chceš reklamu, treba kontaktovať admina súkromnou správou a nie hneď im na nástenku hodiť link na svoju stránku aby si mal reklamu
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

Ten "virus"... wanna laugh? Yes. <<LINK>> ...

To je fakt jak pasca na pocitacovo nezdatnych :D
Ono vam to posle link na youtube video, kde vypise fake notifikaciu o starej verzii flashu a fake link na download. Ak to stiahnete, tak sa nedivte ze to pise :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Kokoos, čo sa mi dnes stalo :)
Prílohy
FB.jpg
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa macko9 »

problem ktory som tu predtym opisovala mi stale pretrvava, bez toho aby som na urcitu stranku klikala tak sa mi vzdy objavi na nastenke ze som si ju dala ako paci sa mi to hoci som to nikdy nedala ale ona aj ked si ju zrusim dam nepaci sa mi to za par minut ju mam zas na nastenke ze sa mi paci a takto to ide dookola a neivme ako to zrusit prosim poradte dost ma to obtazuje
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Zrus si v Privacy vsetky aplikacie, ktore mas povolene a zmen heslo.
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa macko9 »

ja mam nastavenu slovencinu na facebooku kde to je presne prosim? a zmenit heslo myslis to heslo ktorym sa na FB prihlasujem to treba zmenit? diky
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

Rad8) napísal:Kokoos, čo sa mi dnes stalo :)
odporucam nastavit si zabezpecenie prihlasenia pomocou SMS kodu. Ak sa pokusi niekto prihlasit z nerozpoznaneho umiestnenia alebo zariadenia, na mobil ti pride smska s kodom, ktory tam po prihlaseni zadas. to je snad jedina ako tak schopna ochrana na fb spolu so zabezpecenym pripojenim cez https (ktore pouzivas)
iwik13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iwik13 »

Hojte ludkovia :) Posledne 2 dni sa mi nedaju na fb hrat hry, nejde to cez mozillu a chrome, cez IE to ide normalne . . . Mam nainstalovane vsetky aktualizacie na mozille a napriek tomu to nejde, hra sa nacitava, ale nikdy sa nenacita. Vam to ide?
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

callop napísal:
odporucam nastavit si zabezpecenie prihlasenia pomocou SMS kodu. Ak sa pokusi niekto prihlasit z nerozpoznaneho umiestnenia alebo zariadenia, na mobil ti pride smska s kodom, ktory tam po prihlaseni zadas. to je snad jedina ako tak schopna ochrana na fb spolu so zabezpecenym pripojenim cez https (ktore pouzivas)
Kde sa tato SMS notifikacia prosim ta nastavuje?
iwik13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa iwik13 »

myslim, ze je to: ucet->nastavenie uctu->bezpecnost->schvalovanie prihlasenia
callop
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

ano, je to tam. (eng: account settings - security - login approvals) daju sa tam potom aj manazovat rozpoznane zariadenia, hodi sa to ak sa napriklad potrebujes prihlasit na verejnom pocitaci - doma ho potom mozes vymazat.
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

vdaka pani
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

No neviem ci by som dva krat poskytoval cislo moje sukromne FB. Ak ovsem clovek nepouziva ziadne aplikacie a hry, tak este ako tak by to slo, ale inak kvoli dakym notifikaciam neviem neviem.
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Čaute ľudia. Neviete prečo mi vôbec nechce nájsť stránku facebooku, v chrome ani firefoxe. Totiž napadol ma ten vírus s FB chatu a prebehla som systém s Malwarebytes a všetky infikované súbory vymazala. No teraz mi ten FB ani nenájde. Ešte predtým ma aspoň hodilo na FB stránku s oznamom ""Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later." No teraz ani ťuk. Neviete v čom by mohla byť chyba, že ho vôbec nechce nájsť?
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa HiddenUser »

Chesterka napísal:Čaute ľudia. Neviete prečo mi vôbec nechce nájsť stránku facebooku, v chrome ani firefoxe. Totiž napadol ma ten vírus s FB chatu a prebehla som systém s Malwarebytes a všetky infikované súbory vymazala. No teraz mi ten FB ani nenájde. Ešte predtým ma aspoň hodilo na FB stránku s oznamom ""Sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later." No teraz ani ťuk. Neviete v čom by mohla byť chyba, že ho vôbec nechce nájsť?
Ten virus ti tam mozno aj zostal, skus to este s F-Secure prebehnut. Ak uz virus mas prec tak asi je Facebook nedostupny.
Napísať odpoveď