-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
Nevie niekto ako sa vypne to, ze ked sa niekto dostane na vas profil (koho nemate medzi priatelmi) tak vidi vasu nastenku? Chcel by som si to totiz vypnut, dakujem.
-
Soviet
Darca
Pozabavaj sa v nastaveniach sukromia. Je to tam podrobne vysvetlene a napisane.
-
lekoklatik
VIP
@Skolacik: my nevieme
@Avicen: nic lepsie a jednoduchsie snad nie je. http://www.reclaimprivacy.org/
-
audiotrack
VIP
môžeš si ho skúsiť ako developer v beta verzii. Pozri sem: http://www.zive.cz/bleskovky/jak-ziskat ... fault.aspxSkolacik napísal:skusali ste niekto ten timeline?
ako dlho cca trva, kym mi pride ta "pozvanka" ?
dakujem
-
aviceN
Guru
leko, bolo by to naozaj super keby to aj fungovalo.lekoklatik napísal:@Skolacik: my nevieme
vyhodi mi ze mam dva secure, jedno insecure a ostatne scanning a nic sa nedeje, ked dam fixnut to jedno insecure a preskenuje mi ho znova tak ho mam znova insecure bez zmeny.
Som na tom rovnako, asi to je len pre ten stary FB.aviceN napísal: leko, bolo by to naozaj super keby to aj fungovalo.
vyhodi mi ze mam dva secure, jedno insecure a ostatne scanning a nic sa nedeje, ked dam fixnut to jedno insecure a preskenuje mi ho znova tak ho mam znova insecure bez zmeny.
-
nejakymarko
Addict
no praveze som to skusal takto a uz vyse dna ziadna pozvankaaudiotrack napísal: môžeš si ho skúsiť ako developer v beta verzii. Pozri sem: http://www.zive.cz/bleskovky/jak-ziskat ... fault.aspx
asi je nieco zle...
Skus si prehodit FB do anglictiny, ak este nemas.
-
nejakymarko
Addict
veru ze mam..od prapociatku
timeline nefunguje v Opere, nepoužívaš ju?
-
nejakymarko
Addict
no tam bude asi pes zakopany....
mam operu
//a v IE ide
sranda...a skoda zaroven...neplanujem pouzivat IE 
mam operu
//a v IE ide
Nevedel som, že na Slovensku ešte niekto používa Operu. nechcem byť impertinentný, ale cfhcel by som sa spýtať: "prečo?".lekoklatik napísal:Ja som to teda v opera aspoň zatiaľ vyriešil tak, že som sa prihlásil cez mozillu, tam to vypol a už je ok, pokiaľ mi niekto nenapíše
//tak som dnes skúsil a v opere mi vypnutie okna s chatom už funguje, snáď tomu pomohla tá mozilla, takže kto máte podobný problém, vyskúšajte : )
-
Grim
Darca
...pretože je jednoduchá a rýchla...a ak chceš argumentovať tým, že aj Chrome je rýchly, tak ten je zas príliš jednoduchý...
skúsim sa ešte opýtať o radu : som prihlásený, píšem, všetko ok, len ostatným ma zničoho nič ukáže ako offline, následne napríklad opäž online a o chvíľu ma zase ukáže ako offline...kde môže byť chyba? skúsil som všetky možné prehliadače..mám WIN 7 , 64bit
toto sa dosť často stáva aj mojím priateľom na Fb. že raz sú offline, raz online. ono nemyslím že chyba bude u teba, skôr to vyzerá na chybu vo fb chate. Ale ak tak , skús preveriť pripojenie na internet, či je stabilné atď.(napríklad moja kamoška takto vypadáva da fb, keď je na internáte pripojená cez wifi, lebo tam má akýsi zlý signál) alebo ešte prípadne skús prečistit cookies v compe
to sa deje kazdemu, raz si online, potom si off a pri tom si stale pripojeny...a deje sa to uz dost dlho
Mne to robí najmä ak sa dám do off a potom chcem ísť on.. keď tak 4x refreshnem potom to je ok
-
DjBass
Darca
V poslednej dobe som si všimol, že nejak veľa ľudí, ktorých nemám v priateľoch má viditeľnú nástenku. Všimol som si to aj u tých, ktorí ju predtým nemali viditeľnú určite. Skúsil som si vytvoriť nový facebook a pozrieť sa na môj profil a na profily niektorých priateľov - nástenka je viditeľná. Síce možno nezobrazuje to, čo som zdieľal, ale vidno tam, ak som napísal niekomu na nástenku a ten ju má viditeľnú, zmeny profilových fotiek atď... Nedá sa nejak nastaviť to, aby mi nástenku ten, kto má nemá v priateľoch nevidel vôbec?
Re: Re: Facebook
Tiez som si to asi pred tyzdnom vsimol a je to hnusny podraz od fb. Vidiet vsetky udaje, ktore su verejne alebo odoslane na verejne miesto. Neviem si s tym poradit.DjBass napísal:V poslednej dobe som si všimol, že nejak veľa ľudí, ktorých nemám v priateľoch má viditeľnú nástenku. Všimol som si to aj u tých, ktorí ju predtým nemali viditeľnú určite. Skúsil som si vytvoriť nový facebook a pozrieť sa na môj profil a na profily niektorých priateľov - nástenka je viditeľná. Síce možno nezobrazuje to, čo som zdieľal, ale vidno tam, ak som napísal niekomu na nástenku a ten ju má viditeľnú, zmeny profilových fotiek atď... Nedá sa nejak nastaviť to, aby mi nástenku ten, kto má nemá v priateľoch nevidel vôbec?
-
spojka13
Darca
ako sa da zabranit tomu aby mi pridavali ludia na nastenku prispevky(narodeniny, meniny, a ine bludy)? potrebujem to čim skor, lebo zajtra mam narodky a nechcem mat zas*atu nastenku, pomožte mi čim skor