Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
LukasqoO
King
King

Re: Facebook

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Vdaka. Tiez nic nelikujem, cize mam prazdnu wall :D
DanielDevil
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ale dá sa nastaviť aby sa ti zobrazovali informácie od vybraných stránok, len to musíš manuálne nastaviť, nie je to predvolené
deerslayer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deerslayer »

Prosím o radu pre moju manželku....na FB, stránka VÚB, je hra Fúkaj, šéfe. Manželke nejde načítať, po čase sajej objaví správička "Spojenie sa obnovilo", ale stránka je prázdna. Aplikácia beži pod Adobe Flash Player (vraj), ale ono to nenačíta už ani tú úvodnú obrazovku k aplikácii. Takisto sa jej nedá načítať na FB...stránke VÚB ani aplikácia Valentínska súťaž........premazal som cookies, zbehol som to programom proti spyware a malware.....nič......vypnutie firewall-nič........
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

deerslayer skúšal si aj iný prehliadač?
deerslayer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deerslayer »

weroro napísal:deerslayer skúšal si aj iný prehliadač?
GoogleChrome, Explorer, Operu
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nejde to ani z iného FB accountu na tom istom PC? (či teda appku napr. nezablokovala) Lebo to je zvláštne.. Ak máš najnovšiu verziu Flash Playera, ísť by to malo.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ako sakra fungujú tie automaty, čo mi plne automaticky, bez jediného potvrdenia či kliku, po navštívení stránky zaspamujú na moju stenu, že "Moje meno odporučil odkaz" a link. V zásade neklikám na kokosoviny, ale niekedy je ten článok podľa nadpisu a úvodnej fotky seriózny, kliknem, keďže na kopu stránok/článkov narazím práve z FB, keď sa načíta stránka, neobjaví sa žiadne okno (ako v prípade požiadavky na zdieľanie), vidím, že je to hlúposť, idem preč, a potom to mám na stene.

Akoto, že sa ma FB nič neopýta? Aj v prípade najzákernejších spamovacích hier vybehlo pop-up okno so všetkým potrebným, podmienkami, a či chcem/nechcem, resp. komu chcem o danej veci povedať. Toto je ale plne spamovací automat, ako to je možné?

Vďaka.

// a druhá vec, odkedy po zaškrtnutí "Get notifications" nejakej stránky, nedostávam notifikácie na stenu, ale priamo do ikonky zemegule na hornej lište? To je pekná hlúposť.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hensym: Musel si to potvrdit, trebars klasickou podvodnou stranku, kde si musel kliknut na Like, aby ti prehralo napriklad video. Daj si nastavenie, aplikacie a tam povyhadzuj vsetko co nepoznas. Ja tam mam len 6 aplikacii - 2x app na GPS pri bicyklovani, od mobilu a tri dalsie aplikacie, ktore pouzivam.

https://www.facebook.com/settings?tab=applications
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

daju sa dajako odstranit z profilu ludia ktorych mozno poznate, aby to tam stale neukazovalo ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

faethia: FB Purity - http://www.fbpurity.com/
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

dakujem konecne nieco s cim sa da odstranit 90% nepotrebnych hovadin ...
Hensym
VIP
VIP

hojko: Určite som to nepotvrdil. Klikol som na stránku, videl som nadpis, a vypol som ju. Hneď po tom, čo sa mi zobrazila na stene, som ju vyhodil (z linku, ktorý si poslal), no aj tak som tam nedávno robil poriadok a mám tam asi len 18 overených appiek, čiže žiadne spamboty. Skúsil som na tú stránku kliknúť znova, a znova sa to stalo... Bez potvrdenia.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Hensym: Hmm, mozno nasli sposob ako to obist, resp. ako to spravit na pozadi bez toho, aby si o tom vedel.
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Ja keď som si nie istý či to nieje podobná stránka, čo robí takúto neplechu, tak to dám otvoriť v utajenom okne... a tam nie si prihlásený na FB, takže keby to aj chce tak like keď ty nechceš, tak to má smolu.. aspoň zatiaľ sa mi to osvedčilo...
Hensym
VIP
VIP

Tiež to tak robím, ale hovorím, niekedy to fakt ako link pôsobí seriózne - neškodne. :)
matoa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matoa »

Alebo potom to čo sa spomínalo: https://www.facebook.com/settings?tab=applications ale ja to mám vypnuté, takže aj keď chcem dať like z nejakej stránky tak to nejde, aj keď som prihlásený :)
Ale pokiaľ využívaš app nejaké, tak to je nič
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeaDMAn_X »

na obycajny LIKE predsa netreba mat uzivatelom "potvrdenu" stranku...nie? preto staci, ze je clovek prihlaseny na facebook a lubovolny web moze davat LIKE automaticky kedy sa mu zachce
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Je možné cez fb purity odstrániť do otravné tlačítko na hry v chate?? Naschvál ho tam mrdli a vždy na to kliknem keď idem vypnúť chat -.-
cloui
Novice
Novice

Fb

Príspevok od používateľa cloui »

Zdravím. Len sa chcem opýtať... už dávnejšie mi z fb zmizol taký ten bočný panel, kde ukazovalo činnosť priateľov (kedy, kto, čo komu likol a podobne), miesto toho mi tma len ukazuje ak sú nejaké udalosti a reklamy. NEviete niekto ako ten panel dostať nazad? Ostatní ľudia ho majú.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Sarger napísal:Je možné cez fb purity odstrániť do otravné tlačítko na hry v chate?? Naschvál ho tam mrdli a vždy na to kliknem keď idem vypnúť chat -.-
zatial nie
Napísať odpoveď