Re: Facebook
Vdaka. Tiez nic nelikujem, cize mam prazdnu wall 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ale dá sa nastaviť aby sa ti zobrazovali informácie od vybraných stránok, len to musíš manuálne nastaviť, nie je to predvolené
-
deerslayer
Amateur
Prosím o radu pre moju manželku....na FB, stránka VÚB, je hra Fúkaj, šéfe. Manželke nejde načítať, po čase sajej objaví správička "Spojenie sa obnovilo", ale stránka je prázdna. Aplikácia beži pod Adobe Flash Player (vraj), ale ono to nenačíta už ani tú úvodnú obrazovku k aplikácii. Takisto sa jej nedá načítať na FB...stránke VÚB ani aplikácia Valentínska súťaž........premazal som cookies, zbehol som to programom proti spyware a malware.....nič......vypnutie firewall-nič........
-
weroro
Flash coder
deerslayer skúšal si aj iný prehliadač?
-
deerslayer
Amateur
GoogleChrome, Explorer, Operuweroro napísal:deerslayer skúšal si aj iný prehliadač?
Nejde to ani z iného FB accountu na tom istom PC? (či teda appku napr. nezablokovala) Lebo to je zvláštne.. Ak máš najnovšiu verziu Flash Playera, ísť by to malo.
Ako sakra fungujú tie automaty, čo mi plne automaticky, bez jediného potvrdenia či kliku, po navštívení stránky zaspamujú na moju stenu, že "Moje meno odporučil odkaz" a link. V zásade neklikám na kokosoviny, ale niekedy je ten článok podľa nadpisu a úvodnej fotky seriózny, kliknem, keďže na kopu stránok/článkov narazím práve z FB, keď sa načíta stránka, neobjaví sa žiadne okno (ako v prípade požiadavky na zdieľanie), vidím, že je to hlúposť, idem preč, a potom to mám na stene.
Akoto, že sa ma FB nič neopýta? Aj v prípade najzákernejších spamovacích hier vybehlo pop-up okno so všetkým potrebným, podmienkami, a či chcem/nechcem, resp. komu chcem o danej veci povedať. Toto je ale plne spamovací automat, ako to je možné?
Vďaka.
// a druhá vec, odkedy po zaškrtnutí "Get notifications" nejakej stránky, nedostávam notifikácie na stenu, ale priamo do ikonky zemegule na hornej lište? To je pekná hlúposť.
Akoto, že sa ma FB nič neopýta? Aj v prípade najzákernejších spamovacích hier vybehlo pop-up okno so všetkým potrebným, podmienkami, a či chcem/nechcem, resp. komu chcem o danej veci povedať. Toto je ale plne spamovací automat, ako to je možné?
Vďaka.
// a druhá vec, odkedy po zaškrtnutí "Get notifications" nejakej stránky, nedostávam notifikácie na stenu, ale priamo do ikonky zemegule na hornej lište? To je pekná hlúposť.
-
hojko
Site Admin
Hensym: Musel si to potvrdit, trebars klasickou podvodnou stranku, kde si musel kliknut na Like, aby ti prehralo napriklad video. Daj si nastavenie, aplikacie a tam povyhadzuj vsetko co nepoznas. Ja tam mam len 6 aplikacii - 2x app na GPS pri bicyklovani, od mobilu a tri dalsie aplikacie, ktore pouzivam.
https://www.facebook.com/settings?tab=applications
https://www.facebook.com/settings?tab=applications
daju sa dajako odstranit z profilu ludia ktorych mozno poznate, aby to tam stale neukazovalo ?
-
hojko
Site Admin
faethia: FB Purity - http://www.fbpurity.com/
dakujem konecne nieco s cim sa da odstranit 90% nepotrebnych hovadin ...
hojko: Určite som to nepotvrdil. Klikol som na stránku, videl som nadpis, a vypol som ju. Hneď po tom, čo sa mi zobrazila na stene, som ju vyhodil (z linku, ktorý si poslal), no aj tak som tam nedávno robil poriadok a mám tam asi len 18 overených appiek, čiže žiadne spamboty. Skúsil som na tú stránku kliknúť znova, a znova sa to stalo... Bez potvrdenia.
-
hojko
Site Admin
Hensym: Hmm, mozno nasli sposob ako to obist, resp. ako to spravit na pozadi bez toho, aby si o tom vedel.
Ja keď som si nie istý či to nieje podobná stránka, čo robí takúto neplechu, tak to dám otvoriť v utajenom okne... a tam nie si prihlásený na FB, takže keby to aj chce tak like keď ty nechceš, tak to má smolu.. aspoň zatiaľ sa mi to osvedčilo...
Tiež to tak robím, ale hovorím, niekedy to fakt ako link pôsobí seriózne - neškodne. 
Alebo potom to čo sa spomínalo: https://www.facebook.com/settings?tab=applications ale ja to mám vypnuté, takže aj keď chcem dať like z nejakej stránky tak to nejde, aj keď som prihlásený 
Ale pokiaľ využívaš app nejaké, tak to je nič
Ale pokiaľ využívaš app nejaké, tak to je nič
na obycajny LIKE predsa netreba mat uzivatelom "potvrdenu" stranku...nie? preto staci, ze je clovek prihlaseny na facebook a lubovolny web moze davat LIKE automaticky kedy sa mu zachce
-
Sarger
Guru wannabe
Je možné cez fb purity odstrániť do otravné tlačítko na hry v chate?? Naschvál ho tam mrdli a vždy na to kliknem keď idem vypnúť chat -.-
Fb
Zdravím. Len sa chcem opýtať... už dávnejšie mi z fb zmizol taký ten bočný panel, kde ukazovalo činnosť priateľov (kedy, kto, čo komu likol a podobne), miesto toho mi tma len ukazuje ak sú nejaké udalosti a reklamy. NEviete niekto ako ten panel dostať nazad? Ostatní ľudia ho majú.
zatial nieSarger napísal:Je možné cez fb purity odstrániť do otravné tlačítko na hry v chate?? Naschvál ho tam mrdli a vždy na to kliknem keď idem vypnúť chat -.-