Musíš mať 100+ priateľov.cloui napísal:Zdravím. Len sa chcem opýtať... už dávnejšie mi z fb zmizol taký ten bočný panel, kde ukazovalo činnosť priateľov (kedy, kto, čo komu likol a podobne), miesto toho mi tma len ukazuje ak sú nejaké udalosti a reklamy. NEviete niekto ako ten panel dostať nazad? Ostatní ľudia ho majú.
Re: Fb
Re: Facebook
Mojej frajerke ten bočný panel na chvíľu zmizol tiež a má 200+ priateľov. Začalo jej tam ukazovať hry a ďalšie aplikácie. Skús si otvoriť nastavenia chatu a tam zakliknúť "Hide games", možno pomôže.
nie nepomôže, maš ďalšiu verziu Facebooku ktorá tento "Ticker Bar" nepodporuje. Nie každý má rovnakú verziu FB, niekto má ešte tu staršiu, niekto tu po nej, a ja mám už vyše roka novú ktorá obsahuje prekopaný Newsfeed. Takže ak sa ti to raz stratilo, už to tam nedostaneš 
ludia je mozne zeby fizli etc. odpocuvali chat na fb z nejakych zavaznych dovodov? da sa to vobec?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
brainwirm: Moznosti by bolo viacero, trebars spolupraca s Facebookom, odchytenie tvojho hesla v ramci tvojej siete ci v ramci poskytovatela...
-
audiotrack
VIP
ak je reč o fízloch, tak odchytenie hesla nepripadá do úvahy, lebo je to nezákonné a nemohli by to beztak použiť ako dôkaz. Takže ostáva dohoda s providerom a facebookom. A myslím že ani jeden by im v tom nevyhovel (ani polícia by nešla až tak ďaleko vo vybavočkách, lebo správy z fb nie sú hodnoverný dôkaz pred súdom - mohol ich písať hocikto kto sa dostal do jeho účtu)
-
hojko
Site Admin
audiotrack: Neviem, ci je legalne odchytenie hesla a sledovanie komunikacie, to je skor otazka na pravnika. Dalsi pripad moze byt na sposob odpocuvania telefonu, teda sledovanie mobilnej komunikacie vratane datovej komunikacie za predpokladu, ze to islo cez mobilne data. To co je hodnoverny dokaz alebo nie, to je len tvoj subjektivny nazor, nakolko aj o mobile ci maile sa da povedat, ze vyhrazne sms posielal niekto z mojho mobilu, vyhrazne maily pisal niekto z mojho uctu..., peniaze na terorizmus odisli z mojho uctu lebo sa mi niekto do neho nabural a ja som si to nevsimol...
-
guess.whoo
Redeemer
spravy nie, ale obsah tych sprav by mohol viest k odhaleniu trestneho cinu a potom by uz sud nezaujimalo ako sa k tym informaciam dostali pokial na ne mali povolenie
-
audiotrack
VIP
veď práve, a povolenie na odchytávanie hesiel dáva ktorý úrad? Je to hacking. Nelegálne.guess.whoo napísal:spravy nie, ale obsah tych sprav by mohol viest k odhaleniu trestneho cinu a potom by uz sud nezaujimalo ako sa k tym informaciam dostali pokial na ne mali povolenie
-
hojko
Site Admin
Nedalo mi to a volal som jednemu prokuratorovi. Osobne sa s tymto pripadom este nestretol, kde by sa jednalo o heslo. Ale po rozhodnuti sudu je mozne ziadat komunikaciu, ktora ide cez siet, teda aj spravy medzi ludmi v pripade Facebooku. S Facebookom je problem ten, ze sidli v USA a je otazne, ako by sa k tomu postavili a ci by mali zaujem spolupracovat, kedze nejde o ich zaujmy a Facebooku to moze byt ukradnute. Co sa tyka hesla, tu si nebol isty, ci je mozne ziadat aj o uzivatelske heslo, ale mysli si, ze v principe by bolo mozne aj to, nevie to vsak s urcitostou povedat.
-
audiotrack
VIP
Lenže taká komunikácia ho ešte z ničoho neusvedčuje. Spája tie správy s jeho kontom. A každý právnik sa chytí toho, že heslo do jeho konta mohol poznať niekto iný kto tie správy písal v jeho mene. Nie je to ako záznam tel. hovoru, kde sa dá spraviť rozbor hlasu a podobne. Je to iba internetová komunikácia ktorú by ešte museli dokázať že fakt písal on
-
hojko
Site Admin
Tak isto ako musis dokazat, ze prave ty si pisal vyhrazny email, tak ako musis dokazat, ze prave ty si pisal vyhrazne sms a vsetko ostatne.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som narazal prave na to, ze by mohli teoreticky sledovat komunikaciu a nasledne toho cloveka chytit pri trestnej cinnosti. tam oni nemusia vysvetlovat odkial o tom vedeli. si predstav, ze pises spravu kolegovi o tom, ze ides predat 100kg heroinu. oni si to precitaju, odsleduju ta a prichytia s drogami.
staci potom, ked povedia, ze mali tip od anonymu a basta.
staci potom, ked povedia, ze mali tip od anonymu a basta.
-
hojko
Site Admin
Teoreticky mas aj pravdu 
-
guess.whoo
Redeemer
takze sa to da uzavriet tak, ze ked niekoho chcu odpocuvat alebo sledovat konverzaciu vedia to urobit sikovne bez toho, aby na to oni nejakym sposobom doplatili.
inak aj vam sa zmenil vzhlad stranky?
inak aj vam sa zmenil vzhlad stranky?
-
audiotrack
VIP
možno ťa odpočúvajú 
-
guess.whoo
Redeemer
sa mozu rovno spytat 
zmenili sa mi ikony aj news feed..celkovo mi to pride krajsie
zmenili sa mi ikony aj news feed..celkovo mi to pride krajsie
-
Wishmaster
Medium Professional
Od vcera sam i nejak stava jeden problem, ze ked idem prvykrat za den od spustenia pocitaca na facebook, tak ide v pohodke.. Ale ked uz vypnem, hram hru a dohram, tak ked idem na facebook, tak mi naskoci tabulka, ze aktualizujte si svoj prehliadac
) a nejde ani na domovsky profil, ani na hlavnu stranku, nikde .. Ked vypnem/zapnem chrome, tak uz ide v pohodke.. ale poto sa to opakuje.. Neviete co s tym?
A pouzivam chrome prehliadac..
// akurat som si vsimol link - https://www.facebook.com/unsupportedbrowser .. boha aj s celym fejsbukom ..
A pouzivam chrome prehliadac..
// akurat som si vsimol link - https://www.facebook.com/unsupportedbrowser .. boha aj s celym fejsbukom ..
kks to co je za dizajn. vsetko velke ako keby som bol na mobile, font ako keby som mal nejaky 100 rocny crt monitor. To nemozu mysliet vazne.
daj screen