pridavam sa aj ja...kto potrebuje clena naviac vo svojej mafii tak mi kludne piste SS a pridam si vas....sorry ak som OT alebo nieco podobneblitzkrieg napísal:nikde som to tu nenašiel ...ale hrávam mafia wars nechcem tu nič propagovať ani podobne ..ale ak by mal niekto záujem sa pridať k mojej mafii tak mi tu napíšte SS a ja si vás na FB pridám
-
lekoklatik
VIP
Vo FF si môžete zmeniť skin Facebooku týmto pluginom
štýly nájdete [url-http://userstyles.org/styles/browse?sea ... ction=desc]tu[/url]
Tým pluginom si môžete zmeniť všetko vami požadované stránky
štýly nájdete [url-http://userstyles.org/styles/browse?sea ... ction=desc]tu[/url]
Tým pluginom si môžete zmeniť všetko vami požadované stránky
Mám taký problém, že sa mi totálne časovo rozhodil "Home".
Udalosť stará deň je na prvom mieste, udalosť stará pár minút niekde úplne dole. ( na screenshote je to dobre vidno ). Síce to nové udalosti pridá, ale úplne chaoticky..
Používam Operu 10.00 (Túto verziu Opery používam dlho a na FB nikdy nebol problém), cookies som viac krát premazal..
Udalosť stará deň je na prvom mieste, udalosť stará pár minút niekde úplne dole. ( na screenshote je to dobre vidno ). Síce to nové udalosti pridá, ale úplne chaoticky..
Používam Operu 10.00 (Túto verziu Opery používam dlho a na FB nikdy nebol problém), cookies som viac krát premazal..
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
lekoklatik
VIP
neviem či sa to tu už rozoberalo /asi áno/, ale keď má otvorený FB chat a napr. pokec. či hojko kde píšem príspevok, a medzi tým ako píšem príspevok na pokec alebo hojko a niekto mi do chatu na FB niečo napíše /chat na FB vydá zvuk/ tak mi prosto písanie na pokeci, hojkovi prestane, musím odkliknúť myšou vedľa poľa na písanie, kliknúť do poľa znovu a potom môžem pokračovať. Keď na FB chat zas niekto napíše, zas musím odkliknúť atď... Dá sa to nejak vyriešiť? Alebo s tým mám problém len ja? Dúfam len Že som sa vyjadril dostatočne
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
lekoklatik v Momente ako ta Facebook Notfikuje o Novej sprave v Chate urobi "Focus" na Cele okno prehliadaca ... Cize ti zacne v Task Bare pas prehliadaca blikat.
Bohuzial pre tuto funkciu sa ale strati "Focus" na jaku kolvek doterajsiu cinnost.
Mne to robi Mozilla tiez ... Ale skusim niekedy Explorer ci to spravi.
Zatial som neprisiel na sposob ako to obijst alebo aspon vypnut tento druh Notifikacie v Nastaveniach prehliadaca.
Bohuzial pre tuto funkciu sa ale strati "Focus" na jaku kolvek doterajsiu cinnost.
Mne to robi Mozilla tiez ... Ale skusim niekedy Explorer ci to spravi.
Zatial som neprisiel na sposob ako to obijst alebo aspon vypnut tento druh Notifikacie v Nastaveniach prehliadaca.
-
Sagittarius
Guru