Facebook a registrácia užívateľského mena
Facebook odo mna pri registracii pouzivatelskeho mena (facebook.com/username) pyta cislo mobilu na poslanie overovacej sms.Chcem sa spytat ci s tym ma niekto skusenosti.Ci to nieco stoji , za ako dlho to pride , a tak.
fb
ale napaci sa mi ze ludom ktory boli registrovani pred umoznenim zvolit si uzivatelske meno , bola im tato moznost ponuknuta bez toho aby tam museli zadavat cislo mobilu alebo akokolvek sa autorizovat.
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 14:23 )
ma s tym niekto ale realne skusenosti?ze to skusal
//autoeditácia príspevku ( 22 Oct 2009, 14:23 )
ma s tym niekto ale realne skusenosti?ze to skusal
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa registroval na Konci 2008 a Pri Registracii nechcel po mne nic len Kazdy ukon z mojej strany bol osetreny Kontrolou Captcha.
Az potom som nasiel moznost Autorizovat konto pomocou SMS a cca v Aprili spustili Custom Name v Linku.
Teraz to uz robia automaticky pri Registracii ... Nie je sa coho obavat.
Az potom som nasiel moznost Autorizovat konto pomocou SMS a cca v Aprili spustili Custom Name v Linku.
Teraz to uz robia automaticky pri Registracii ... Nie je sa coho obavat.
-
lekoklatik
VIP
-
Grim
Darca
...už vznikli: http://www.facebook.com/group.php?gid=160747059846lekoklatik napísal:zbytočne sa rozčuľujete. znovu si zvykneme
akurát tak vzniknú ďalšie trápne skupiny "Chceme starý fejsbúk"...
Ludia vy ste hrozni...pred tym vzhladom, ktori teraz fungoval par mesiacov to bolo presne takto. Jediny rozdiel bol v tom, ze na vrchu sa zobrazovali 3 najnovsie statusy, inak bolo vsetko pokope a chronologicky zoradene na jednej stranke. Ked sa to zmenilo a tagy + kto je v akej skupine novy sa presunuli napravo, tak sa zacala velka kampan proti zmene vzhladu, teraz sa to vrati naspat a zas je tu kampandjxtreme napísal:To co s nim ale urobili teraz je uz vrchol...naco mne je,kto je s kym priatel???...cela prava strana zmizla...
...a ja ze viac sa ten facebook posrat neda...ale vidim ze tito sikovnu ludia dokazu nemozne
-
Soviet
Darca
Veru veru Gothar ma pravdu...
Mna len stve, ze tie veci ako, ked si niekto pridal priatela, pridal sa do skupiny sa nedaju Hide ako quizy a podobne...Uz som preskumal aj vsetke nastavenia a nikde zatial taka moznost..Jedine ze by clovek donutil kazdeho v nastaveniach nastavit nech pri pridani priatela/groupy neukazuje danu spravu..
Mna len stve, ze tie veci ako, ked si niekto pridal priatela, pridal sa do skupiny sa nedaju Hide ako quizy a podobne...Uz som preskumal aj vsetke nastavenia a nikde zatial taka moznost..Jedine ze by clovek donutil kazdeho v nastaveniach nastavit nech pri pridani priatela/groupy neukazuje danu spravu..