Re: Facebook
Ten reach je strašne zložitý, vplýva na neho veľa faktorov, napr aj reakcie ludi nan. Či sa im pači alebo ho ignoruju a scrolluju dalej, ak snim nejak interaktujú tak sa zobrazí väčšiemu publiku. Ak to vyzerá ako spam tak sa to zobrazí uplnemu minimu. Dalej je záleží ako rozdelíš budget, koľko €/den, €/konverzia, atd atd. Je to veda
Pridavam k tejto moznosti dalsiu vlastnost, je to skor nevyhoda, no je to mozne vyuzit aj ako vyhodu.Dreamer napísal:Tu je navod ako zobrazit vsetky prispevky, vratane stranok a chronologicky:
https://www.omediach.com/internet/item/ ... ieskumnika
- Po zruseni like stranky (zrejme aj priatela) za spravy stranky (priatela) stale zobrazuju vo vlastnom zozname, takze je nutne stranku manualne odobrat zo zoznamu.
Da sa to vyuzit, ak nechcete dat like stranke, alebo aby priatelia vedeli ze stranku sledujete, tak date na chvilu stranke like, pridate ju do zoznamu a hned like zrusite. Zrejme to funguje aj s priatelmi, takze ak priatel zrusi priatelstvo, tak ho stale mozete sledovat, aj ked pravdepodobne len verejne prispevky.
Mate ešte stale prieskumnika ? Mne sa to vratilo do starej verzie a aj mi ten prieskumnik chyba
Tu pisu o prieskumnikovi - https://www.zive.sk/clanok/128829/novy- ... o-prehnal/
Co konkretne ti chyba? Mozes si spravit vlastnu obdobu prieskumnika, vlozit si tam bud len priatelov alebo len stranky, alebo aj aj, mozes si spravit viac zoznamov, vsetko bude chronologicky usporiadane a bez reklam, zatial. Postup je v odkaze, ktory som sem dal nedavno.jukel napísal:Mate ešte stale prieskumnika ? Mne sa to vratilo do starej verzie a aj mi ten prieskumnik chyba
post2286742.html#p2286742
Ako to, že ti zmizol už ? Ja ho tam mám stále... A bol by som rád, keby to vrátili S5...jukel napísal:Mate ešte stale prieskumnika ? Mne sa to vratilo do starej verzie a aj mi ten prieskumnik chyba
Na starom profile ho mám. Nedávno som si zakladal nový účet, tam nie je. Ale kdesi som čítal, že Prieskumníka "nedostali" všetci, ale náhodne to rozdelili.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne uz novinky zo stranok zobrazuje ako doteraz, kazdopadne Priskumnika stale mam.
Aj mne tak. Na Zive.sk ci kde to bol dnes clanok, ze novinky zo skupin sa uz zobrazuju po starom. Prieskumnika mam ale este tiez. Pocitam, ze coskoro zmizne.
Falošná nádej: Návrat starého FB bol len chybou. Opravili ju
„Išlo o chybu, ktorá bola opravená. Zatiaľ ho [SK verziu Prieskumníka, pozn. redakcie] nemáme v pláne rozšíriť mimo testovacie krajiny, no test aktuálne naďalej prebieha,“ vysvetlil pre Živé.sk hovorca.
„Išlo o chybu, ktorá bola opravená. Zatiaľ ho [SK verziu Prieskumníka, pozn. redakcie] nemáme v pláne rozšíriť mimo testovacie krajiny, no test aktuálne naďalej prebieha,“ vysvetlil pre Živé.sk hovorca.
-
harrison314
Hardcore addict
No taky prieskumnik, ako je popisany v clanku by som bral. No to co skusali na mne bola katastrofa.
Je mozne vratit zmazanu fotku? Myslim spat na facebook s lajkami a komentarmi ako bola.
Nie, aspon som sa s tym nikdy nestretol.
zdar chcem sa opytat nedaju sa v skupinovom chate nejak nastavit aj prava ? aby len niekto mohol pridavat/odoberat ludi ?
-
tacosi
Moderátor
Je to nejaky spambot?
Je toto este dostupne,,,je tato cena dohodnutelna,,,mate aj dalsie fotky,,,další,,,dalej...
Tieto prispevky sa objavuju velmi casto a samotní uzívatelia to nepisu a ani o tom nevedia.
Je toto este dostupne,,,je tato cena dohodnutelna,,,mate aj dalsie fotky,,,další,,,dalej...
Tieto prispevky sa objavuju velmi casto a samotní uzívatelia to nepisu a ani o tom nevedia.
- Prílohy
-
- 11.jpg (26.64 KiB) 1696 zobrazení
-
- 22.png (10.65 KiB) 1696 zobrazení
-
- 33.png (15.93 KiB) 1696 zobrazení
-
- 44.png (6.58 KiB) 1693 zobrazení
-
- 55.png (7.06 KiB) 1691 zobrazení
-
Grim
Darca
Stačí, že dovolili nejakej pochybnej appke (zisti, ktorý kamoš ťa miluje, kedy zomrieš, aké auto sa k tebe najviac hodí, atď.) pridávať komentáre v ich mene...
V mobilnej apke tie možnosti ukazuje a je ľahké na to kliknúť a nevšimnúť si to...
-
tacosi
Moderátor
To je dobra blbost.Na appku nechodim,tak som si to nevsimol,ale aby na to nevedomky klikalo az tak vela ludi 
Aj vám miznú príspevky pri skrolovaní? Ale myslím, že sú to len reklamy ktoré takto zmiznú.
Mam plugin FB Purity, takze ano, miznu. Ale len prebliknu a nestihnem ani zaregistrovat, ze co tam bolo.