Re: Facebook
Uz asi tyzden mam problem nejdu mi nacitat upozornenia ani chat ked nanho kliknem a nevyskoci mi ani ked kliknem na urcitu osobu v chate
Dá sa nejak odhlásiť z chatu v novej verzii massangeru pre iOS ?
Už asi tretí deň mi po rozkliknutí komentárov pod príspevkom celý príspevok zmizne zo steny. Má/mal niekto podobnú skúsenosť?
-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj mne to robi,skusal som otvorit FB na novej inkognito karte a tam tu fungovalo normalne,asi bude treba premazat nieco v prehliadaci lebo to zacalo robit ako zrušili ten prieskumnik.Skusal som zmazat cookies ale nepomohlo 
-
Grim
Darca
Práve mi z FB zmizol ten Prieskumník príspevkov a zas mám všetko krásne postarom v jednom feede.
Tiez mam po prieskumniku uz.
Mne to robí stále aj keď si to otvorím v incognito okne. A ja prieskumníka už nemám snáď aj pár mesiacov, tak nevim čím to jeSupersonic napísal:Aj mne to robi,skusal som otvorit FB na novej inkognito karte a tam tu fungovalo normalne,asi bude treba premazat nieco v prehliadaci lebo to zacalo robit ako zrušili ten prieskumnik.Skusal som zmazat cookies ale nepomohlo
Mne tiež zmizne celý koment, keď kliknem na komentáre... Robilo mi to tak 3 dni dozadu už, ešte keď prieskumník bol. Dnes už prieskumním nie je A nebude, ale robí to stálee hmm 
-
iceman1414
Medium Star
Neviete ako odstrániť na androide tú červenú 1 pri ikone facebooku?
-
kukiak
Addict
mne to robil adblock.NHISPVM napísal:Mne tiež zmizne celý koment, keď kliknem na komentáre... Robilo mi to tak 3 dni dozadu už, ešte keď prieskumník bol. Dnes už prieskumním nie je A nebude, ale robí to stálee hmm
Ako zmazať FB skupinu, kde je niekoľko stoviek členov? Ako návod typu, každého ručne vyhodiť a potom vyhodiť seba ako admina...
Haha. Našiel som aj nejaký skript, ale nefungovalo to. Nejaké rady?
v novinkach sa mi zobrazuju iba reklamy ked dam znova nacitat preblikne napriklad nejaka fotka od priatela a potom ten prispevok zmizne cim to moze byt ? vobec nevidim ze moji priatelia nieco pridali
co stym neviete ?
Mne sa obcas stava, ze stranka ma prispevok a ked kliknem na komentare, tak cely prispevok zmizne, vsetky nad nim a pod nim zostanu.
To sa stáva aj mne, odkedy odstránili prieskumník, na PC, v telefóne všetko OK
tak ako pisal Kukiak, problem s miznucimi prispevnkami sposoboval AddBlock. Po jeho vypnuti ide vsetko OK
jj.. tiež som mal s tým problém.. človek len pozeral na obrazovku, netrebalo ani pohnúť myškou.. a príspevky postupne samé mizli a objavovali sa nové.... vypnutie Adblocku pomohlo.
Používam uBlock Origin ako adblock a takýto problém sa mi ešte nestal ako popisujete. Skôr väčšinou na mobile ukazuje komentáre prípadne odpovede na komentáre a tam nič.
Dik, vyskusam to, je to teda zrejme ABP bug, snad to opravia.
Dnes po kliknuti na live prenos mi okno zmizlo, ale zvuk sa prehraval v pozadi.
Dnes po kliknuti na live prenos mi okno zmizlo, ale zvuk sa prehraval v pozadi.
Akurát som tu chcel písať to isté. Veru, bolo to AdBlockom. Vďaka. 
Otázka.
Bol som s jednou osobou v dlhodobom kontakte, jedného dňa sme kontakt ukončili, na FB som si danú osobu unfriendol (ale neblokoval), v messengeri som konverzáciu ponechal (resp hodil do archívu). No aj naďalej mám možnosť vidieť kedy je daná osoba online v messengeri, niekedy mi ju zobrazí aj v "ďalší ľudia" na FB. Znamená to že aj daná osoba nezmazala konverzáciu, alebo by som bol schopný vidieť jej online stav aj keby konverzáciu zmazala?
Bol som s jednou osobou v dlhodobom kontakte, jedného dňa sme kontakt ukončili, na FB som si danú osobu unfriendol (ale neblokoval), v messengeri som konverzáciu ponechal (resp hodil do archívu). No aj naďalej mám možnosť vidieť kedy je daná osoba online v messengeri, niekedy mi ju zobrazí aj v "ďalší ľudia" na FB. Znamená to že aj daná osoba nezmazala konverzáciu, alebo by som bol schopný vidieť jej online stav aj keby konverzáciu zmazala?