lekoklatik napísal:Tak sa teda rozhodni čo vlastne chceš.
.......
Jednoduché. The choice is yours
Ale veď sa rozhodol, nie? Zmazal konto. Ja nad tým tiež uvažujem, neskutočne ma iritujú niektoré veci:
1. Statusy ako: SSúúúúúPPPPééééééééééééééééééééééRRRR SSSooMM NNaJJJSStAsTnjššííí CLOOOvvéékk NA sVeTe VVaáááááááááá=))...MOj MiLLaaaaaaaččííKKK BBéééNNN POOOSSTTuuuPPííLL WWáááááá=))))......TaK sOm Sa BááLLááá....naaastaastiee som mu poslala 268 hlasoov wááá=)))...jas som takaa HappY=)ň
- mojej 11 ročnej sesternice a niekoľkých ďalších, síce starších, ale rozumovo rovnako vyspelých ľudí
2. stastusy ako: - a ide sa do práce.. spachtosiii.. nespite ked ja už idem makaat

- za 5 minut mi zacína smena taze idem off

- pracovna pauza.. juuuj hladna soom
- hehe.. kus sa ulievam teraz a sa uz tesim na nezvratny osud 4 3D

- konecne koneeeec a ide sa do kina
- waaaaaa.. neska ma liizal haad.. heyyy neee?? fajne boloo
- ide do sprchyy
- vonavucka a cerstvo osprchovana
- juuuj sa jej nechce zajtra na cvicenia
- kto kuka superstaar?
- ide uz do pyzamka a spaat lebo zajtra skoro vstava
- dobru noc vam vsetkym zela
A toto všetko v priebehu jedného dňa
3. Statusy ako píše niekto nadomnou, ktoré sú maximálne trápne a slúžia len na to, aby na ne píšuci pritiahol čo najvačšiu pozornosť, pretože mu zrejme robí dobre, keď mu ich komentujú.
Viem, že si všetkých tých ľudí môžem bloknúť, ale potom mi tam zas ostanú len pár jedincov, ktorý nespamujú a píšu rozumne, alebo veľa takých, čo nepíšu nič.

A kua, ako to tak po sebe čítam, uvedomil som si, že mi je to ozaj na hovno a predsa len idem delete