Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Soviet napísal:V novinkach mas statusy a spol priblizne z pred hodiny..Aktualne veci sa tam nepridavaju, ked niekto dopise :) Neviem k comu dobre...
News Feed
When you log into Facebook, you'll see the most interesting things that happened in the last day in the "News Feed" view. News Feed picks stories that we think you'll enjoy based on a variety of factors including how many friends have liked and commented on it and how likely you are to interact with that story.

Live Feed
Once you've caught up on what you missed, you can click through to "Live Feed" to see what's happening right now. As long as you remain logged into Facebook, you'll continue to see posts and activity from your friends in real-time. You can edit what appears in this view by clicking "Edit Options" at the bottom of the home page.
stačí čítať blog, konkrétne tu: http://blog.facebook.com/blog.php?post=162536657130
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Ja ked dam News Feed, tak poslednu vec co vidim je video co kamarat pridal vcera o 23:00. Potom nic novsie. Ked mam Live Feed, tak zas vidim kazdu debilitu... ach to zas bude...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...už mi nefunguje ani FB Purity...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

uz sa tu riesilo trapne spamovanie na FB ? ( kazdu hodinu novy status ) co si o tom myslite ... ja som vela ludi dal jednoducho skryt ... ale chcem pocut vase názory na tie statusy typu : je piatok juchu a podobne somariny ....
uvedomuju si to ty ludia co to pisu ?! ze je to maximalne trapne a silou mocou pisu veci aby im tam niekto napisal nieco ... vnucuju si to ...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

R1k1nko napísal:uz sa tu riesilo trapne spamovanie na FB ? ( kazdu hodinu novy status ) co si o tom myslite ... ja som vela ludi dal jednoducho skryt ... ale chcem pocut vase názory na tie statusy typu : je piatok juchu a podobne somariny ....
uvedomuju si to ty ludia co to pisu ?! ze je to maximalne trapne a silou mocou pisu veci aby im tam niekto napisal nieco ... vnucuju si to ...
Tiez som mal toho pokrk a tak som dnes dal facebooku zbohom a hodil delete account..Ked si clovek uvedomi, kolko casu tam dokazal stravit, tak sa az za hlavu chyta..Potom si uvedomi, ze vlastne viac na tom FB nadaval ako sa zabavil, tak naco mu to aj bolo?
Ked som si zobral, tak napriklad spolubyvajuci zmenil namna mienku podla fotiek co ma tagli, to iste niektory kolegovia (fotky z chaty)..Priatelka skoro zosalela, ked som okomentoval par krat jednu fotku istym sposobom..Takze radsej si budem udrziavat individualne vztahy s kamosmi a nenicit si ich dakou virtualnom sietou..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

rikinko nik ta nenuti citat tie statusy. popripade pisat vlastne... je to prosto komunikacny portal. ludia napisu co ich napadne a ci sa niekto ozve alebo nie, to uz neovplyvnia... Tiez mam statusy "idem srat", "dnes bolo toto tamto hento"... no a? Prosto to ignoruj ked ti to vadi, ved to tak vlastne aj robis. mne osobne to neprekaza...

Soviet ved tak nerob veci za ktore sa potom hanbis... Popripade to mas teda peknych kamaratov ked ta na zaklade fotografii hodnotia... Do vztahu s priatelkou je ma prt... lol. FB rozbija priatelstva. Myslim ze mam novy status :D
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lekoklatik napísal: Soviet ved tak nerob veci za ktore sa potom hanbis... Popripade to mas teda peknych kamaratov ked ta na zaklade fotografii hodnotia... Do vztahu s priatelkou je ma prt... lol. FB rozbija priatelstva. Myslim ze mam novy status :D
Aha cize vlastne by som sa mal spravat tak, aby som vsetkym ludom tam vyhovel a tym zmenit svoju povahu, kvoli nejakemu FB?
Hadam ked chcem danu vec spravit atd, chcem sa nachniapat, tak nebudem mysliet na nasledky, ze ale co si omne pomysli ten a ten..Radsej sa zbavim FB ako sa menit, kvoli tomu :) Tot moj nazor..:P
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tak sa teda rozhodni čo vlastne chceš.
1. Budeš sám sebou, budeš sa zabávať ako chceš a a ostatných ľudí sa môžeš akurát tak vykašľať, pretoŽe prećo by si sa mal hanbiť sám za seba? Veď je to choré...

2. Budeš sa hrať na takého, akým chceš byť pred inými...

Jednoduché. The choice is yours
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No pre vsetkych, ktori chcu stary facebook mam jednoduche riesenie. Ak vas zaujimaju hlavne statusy, tak v menu nalavo kliknite na More, tam vyberte status updates a pretiahnite to na vrch toho menu. Odteraz sa vam po kliknuti na Home vzdy zobrazia iba statusy. Pre zobrazenie dalsich blbosti staci kliknut na News feed ;)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

lekoklatik napísal:Tak sa teda rozhodni čo vlastne chceš.
.......
Jednoduché. The choice is yours
Ale veď sa rozhodol, nie? Zmazal konto. Ja nad tým tiež uvažujem, neskutočne ma iritujú niektoré veci:

1. Statusy ako: SSúúúúúPPPPééééééééééééééééééééééRRRR SSSooMM NNaJJJSStAsTnjššííí CLOOOvvéékk NA sVeTe VVaáááááááááá=))...MOj MiLLaaaaaaaččííKKK BBéééNNN POOOSSTTuuuPPííLL WWáááááá=))))......TaK sOm Sa BááLLááá....naaastaastiee som mu poslala 268 hlasoov wááá=)))...jas som takaa HappY=)ň
- mojej 11 ročnej sesternice a niekoľkých ďalších, síce starších, ale rozumovo rovnako vyspelých ľudí

2. stastusy ako: - a ide sa do práce.. spachtosiii.. nespite ked ja už idem makaat :D :D
- za 5 minut mi zacína smena taze idem off :P
- pracovna pauza.. juuuj hladna soom
- hehe.. kus sa ulievam teraz a sa uz tesim na nezvratny osud 4 3D :P :P
- konecne koneeeec a ide sa do kina
- waaaaaa.. neska ma liizal haad.. heyyy neee?? fajne boloo
- ide do sprchyy
- vonavucka a cerstvo osprchovana
- juuuj sa jej nechce zajtra na cvicenia
- kto kuka superstaar?
- ide uz do pyzamka a spaat lebo zajtra skoro vstava
- dobru noc vam vsetkym zela
A toto všetko v priebehu jedného dňa :?

3. Statusy ako píše niekto nadomnou, ktoré sú maximálne trápne a slúžia len na to, aby na ne píšuci pritiahol čo najvačšiu pozornosť, pretože mu zrejme robí dobre, keď mu ich komentujú.

Viem, že si všetkých tých ľudí môžem bloknúť, ale potom mi tam zas ostanú len pár jedincov, ktorý nespamujú a píšu rozumne, alebo veľa takých, čo nepíšu nič. :smt064
A kua, ako to tak po sebe čítam, uvedomil som si, že mi je to ozaj na hovno a predsa len idem delete :-D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Muffi: ja som par takych ludi blokol a mam pokoj :)
Teraz uz automaticky blokujem kazdu novu aplikaciu ktora automaticky nahadzuje percenta na blbosti ako "How sexy you are today?", atd., k tomu tiez vsetky podobne zalezitosti co nahodne vyberaju ludi z priatelov a priraduju im nejake vztahy k dotycnemu a tak. Potom to uz moze vyzerat na domovskej stranke celkom rozumne.
Ako som to pisal, tak som si s nostalgiou spomenul na kvizy, ktore davali aspon trochu zmysel v porovnani s tymito nahodnymi generatormi.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, kto hra mafia wars? mam problem so ziskanim tychto predmetov... raz som uz taky telefon dostal za komplet splnenie nejakej ulohy, ale neviem ako ho ziskat znova. tak isto aj kameru a telefon. dakujem vopred.
Prílohy
firebomb.JPG
camera & phone.JPG
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ten telefon sa tyka tusim ziskania moci nad telefonnou ustrednou ci co, tak to musis robit dookola a nazbieras si ich. Kamery mas zase z Rob an electronics store, ale tam mozes ziskat 3 veci (kameru, mobil a este nieco), cize tam zabijes vela casu :)
A tu bombu ziskas rovnako, ale z ineho jobu, prejdi mysou nad tie zltte otazniky pri joboch a vypise ti to veci, ktore mozes ziskat.
Nie su v tom ziadne zlozitosti, iba neustale klikanie dookola ;)
2Pacaveli
Addict
Addict

aha, jo, uz chapem. takze ak spravne chapem, ten jeden telefon dostanem za obsadenie policajnej zakladne (alebo ako sa vola ten job) a potom ten job (obsadenie..) spravim napr. 5x tak dostanem 5 tych telefonov a tie minam na robenie dalsich levelov? teda ak spravne chapem.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, presne tak.
2Pacaveli
Addict
Addict

a este otazka, za tie zlate peniaze (body?) si viem kupit 6 clenov mafie/20 zlatych. co mam z toho, ze mam vacsiu mafiu? hrajem sice mafia wars uz mozno dva mesiace, tri,a le nejak som sa venoval len "byt vyssi level" tak dik za odpoved. k+
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

pokial masterujes a neutocis tak ti je mafia na nic...jedine tak na raz zacas ti posle Energy Pack...to one sa ti vobec neoplati kupovat...radsej si najdi kamosou co budu v mafii a budu ti normalne pomahat...btw. tych sraciek mam strasne vela tak ti ich mozem poslat mam ich 100+...hod PM
Gothar
Moderátor
Moderátor

Za tie body sa to velmi neoplati kupovat, pretoze vacsina ludi s levelom nad 200 uz ma v mafii 501 ludi. Vacsinou je to asi z tych skupin "Get 501 in Mafia wars fast". Ja mam v mafii asi 140 ludi, z toho tak 70 kupenych, ale to bolo len na nutnu obranu na nizsich leveloch.
Odkedy vysla Kuba, tak to robim tak, ze v NY si skontroljujem peniaze a potom odidem na Kubu, kde nemam skoro ziadny majetok, takze ma mozu napadat kolko chcu a vela na tom nestratim.
Tu mafiu teraz vyuzivam na ochranu kamosov, ktori su na nizsich leveloch a niekto na nich neustale utoci. Potom pridem ja, par dni ich neustale zabijam a daju pokoj :D Ale inak uz MW nehravam, len cakam kym budem mat trilion dolarov, aby som mal ten jeden achievement a potom sa na to vykaslem nadobro.
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

2Pacaveli napísal:a este otazka, za tie zlate peniaze (body?) si viem kupit 6 clenov mafie/20 zlatych. co mam z toho, ze mam vacsiu mafiu? hrajem sice mafia wars uz mozno dva mesiace, tri,a le nejak som sa venoval len "byt vyssi level" tak dik za odpoved. k+
ked kliknes na domov tak tam sa ti zobrazuju veci ktore si môzes kupit za nejakych 10 000 co su (aspon u mna) uplne drobne ale mozes si ich kupit len ak mas potrebny pocet mafianov....to je jedna vyhoda a druha je v tom ze cim viac mafianov mas tym si silnejsi v boji....uz som vela krat prehral suboj len preto lebo dotycny mal ovela vecsiu mafiu...ale ak chces ziskat ludi do mafie staci sa pripojit ku skupine s temou hry ako pise kolega hore....ja si za tie body kupujem tikety do loterie....

// ja ich mam okolo 35 a vôbec nepotrebujem viac...ked idem utocit tak len na hracov ktory maju priblizne rovnaky pocet mafianov....a to ze na mna sem tam niekto zautoci a okradne ma vobec neriesim...v NY mam za hodinu 11 milionov tak ked mi ukradne nejakych 100 tisic vobec neriesim...na kube tam pri sebe nikdy nemam nic....a v moskve podobne ako na kube
2Pacaveli
Addict
Addict

no ja mam tych bodov 8 momentalne :D
Napísať odpoveď