Re: Facebook
mam problemy s touto problemovou zoznamkou ... mam rychli intenrnet vsedko fici ako ma ... zapnem facebook ( chat mi ide normalne ) ale ako nahle klinem na moj profil alebo profil hocikoho druheho alebo fotku druheho tak sekne cely FB ( dokonca minihry na tom mi idu normalne ) a musim rst firefox aby mi znovu spustilo internet ... ale na druhom pocitaci mi ide normalne vsedko aj na notebooku ,proste tak ako ma ... lezie mi to na nervy a neviem si s tym rady mozem akurat tak napisat spravu ale ked som dlhzie na FB aj to seka ... ine stranky idu normalne ... kdo vie poradit pls ? dakujem
<x> Mám to rada rýchlo a postojačky 
<y> mam to vacsinou rada bezpecne a na vrchu
<z> MAM TO RADA NEZNE A POMALY...
To čo zas tie baby vymýšľajú, nevie dakto?
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
tak to dopadne ked si niekto nevie skryvat statusy

-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Neznášam keď mi niekto napíše do chatu kliknem na to aby som si to pozrel a hned to zmizne už ma to sere ak to neopravia mažem učet !

//
//
-
r3mus
Medium Star
ked dam zobrazit novinky tak "Žiadne príspevky na zobrazenie.Môžete pridať svoje vlastné." wtf?! aktualit mam klasicky 300+ ale nezaujima ma kto je s kym kamarat, kto je v akej skupine, a kto ma ake skore v mafia wars
a ked som si to dal vsetko poskryvat zrazu toto?? 
Zjavne to na chvilu zblblo. Ja som nic nerobil a chvilu mi to dnes tiez ukazovalo, potom to zas islo, potom zas nie. Asi s tym nieco robili.
-
hojko
Site Admin
Dalsia skupina do ktorej sa hromadne naivne pridavaju ludia: "Nepáči sa mi" (Dislike/Like This) je konečne tu!!! Pridaj si ho hneď!
Umyvanie riadu?Innocence napísal:<x> Mám to rada rýchlo a postojačky
-
r3mus
Medium Star
ked sme pri skupinach, urcite ste zaregistrovali tie na pomoc haiti...
Za každého člena této skupiny 10 Kč na pomoc Haiti
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 230&ref=nf
verite tomu?? podla mna je to odrb, aj ked v tomto pripade dost nechutny
Za každého člena této skupiny 10 Kč na pomoc Haiti
http://www.facebook.com/home.php#/group ... 230&ref=nf
verite tomu?? podla mna je to odrb, aj ked v tomto pripade dost nechutny
http://www.zive.sk/facebook-podvodna-sk ... fault.aspx
Doplnenie 18.1.2010 o 10:20: K manipulácii prišlo už po nazbieraní 130 tisíc členov skupiny. V tomto prípade sa zmenil popis skupiny, ktorý má značný rasistický tón. Zmenila sa aj správkyňa stránky, ani ona však veľa o svojej identite na sieti nehovorí.
V novom texte sú černosi označení za premnožený druh, ktorý nie je dôvod podporovať. Jeho autor okrem černochov nešetrí ani Arabov a Pakistancov, pričom má vychádzať z vlastných skúseností z Anglicka a Francúzska. Odporúča neprispievať do humanitárnych programov na Haiti a radšej sa venovať blízkej rodine. Pridáva aj radu neskočiť na každú hlúposť z médií a nevstupovať do hlúpych skupín na Facebooku ako je aj predmetná stránka. „Na tlachy o hyenismu, rasismu a podobných -ismech jsme připraveny,“ uvádza.
Používatelia už stránku nahlásili administrátorom Facebooku ako podvodnú. V prípade, že by sa podarilo odhaliť identitu údajných zakladateliek stránky, celá vec by pravdepodobne mohla mať aj trestnoprávnu dohru. Našim čitateľom odporúčame okamžite stránku opustiť.
-
r3mus
Medium Star
jezis nevravel som to??
vlastne
fakt by s tym mal fb nieco robit... to ze umoznil takto menit nazvy a popisi k skupine narobilo viac skody ako uzitku
//nahlasil som ju a napisal som im nech to konecne zrusia, tieto edity popisov a nazvov ked sa pridaju ludia
//nahlasil som ju a napisal som im nech to konecne zrusia, tieto edity popisov a nazvov ked sa pridaju ludia
-
Shark NX
Addict
Tu mate odpoved:GothaR napísal: Umyvanie riadu?
Ako rano chodis do skoly???..Ked chodis peso tak si napis do statusu ze MAM TO RADA RYCHLO A POSTOJACKY ked autom tak MAM TO RADA BEZPECNE A NA VRCHU a ked chodi rano do skoly busom/brikou tak si dostutusu napis MAM TO RADA NEZNE A POMALY...Skopiruj tuto spravu a posli ju vsetkym babam/zenam v tvojom chate... ZIADNYM MUZOM!!
-
Grim
Darca
...a prečo to robia?...
-
Shark NX
Addict
Netusim ... Vacsinou som to videl len u mladych bab v statuse. Starsie uz maju rozum. Nova forma zabavy, zamotanie hlavy chlapom.
-
r3mus
Medium Star
zamotanie hlavy chlapom?? nie je fb pre priatelov ktori sa uz dlhsie poznaju? och, takto to vyzera ked sa pokec komunita stahuje na fb
Inteligentne zmýšľajúci človek nebude ďalej šíriť takéto nezmysly, ale existuje možnosť skryť ak sa nájde v kontakt liste nejaký mudrlant ktorý nemá čo celý deň od vzrušenia robiť len spamovať plochu ľudom kvízmi a volovinami
EDIT: Ale s tým pokecom je to pravda, teraz hromadne presedlávajú na FB. Škoda už to nieje to čo to bolo..
EDIT: Ale s tým pokecom je to pravda, teraz hromadne presedlávajú na FB. Škoda už to nieje to čo to bolo..
-
kukiak
Addict
Od vcera mi neodosle ziadnu spravu cez chat na FB, prijmut ano, ale odoslat nie.. Skusal som to na 2 roznych PC.. su sice na jednej sieti, ale aj tak.. vyskusane v IE,Mozile aj Opere.. nechapem a dost ma to sere.
-
Old Dirty Bastard
Guru
zomg, to je riadne masove šialenstvo.. ja, že to vymysleli len tie naše znudene slovenske a česke kravy a ono to siaha až kdesi do zamoria
už ani p*čovinu nevedia vymyslieť tie naše znudene deťurence, aj tu musia skopčiť od niekoho
už ani p*čovinu nevedia vymyslieť tie naše znudene deťurence, aj tu musia skopčiť od niekoho