Re: Facebook
Praveze mna vobec neprekvapuje, ze to zacalo v USA 
FB sa transformuje na pokec 
ale asi zacina nova hra. mal som rano 3 ziadosti o priatelstva, nejake 16tky pipky, dnes zase 2. snad nevyhrava kto bude mat do konca roka najviac priatelov....
ale asi zacina nova hra. mal som rano 3 ziadosti o priatelstva, nejake 16tky pipky, dnes zase 2. snad nevyhrava kto bude mat do konca roka najviac priatelov....
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ak su pekne preco nie?plusminus napísal:FB sa transformuje na pokec
ale aj tak... niekde som videl skupinu kamarati nie su pokemoni, nemusis ich mat vsetkych... alebo to iste zo znamkami
-
Old Dirty Bastard
Guru
ludia je mozne si pozriet historiu chatu na FB?
nemate niekto problem s FB ze vam vypadava ? vobec mi niekedy nefunguje akoby stranka neexistovala a trva to niekedy aj hodinu
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
wtf ?
.
A nezdá sa vám, že ide FCB čím ďalej pomalšie ?
Niewarham napísal:ludia je mozne si pozriet historiu chatu na FB?
A nezdá sa vám, že ide FCB čím ďalej pomalšie ?
-
Grim
Darca
...mne zase dosť často hádže stránku FB - stránka nebyla nalezena. Ale nieje to tá klasická stránka,ako keď vám nejde net, ale facebookovská....
ja mam zase problem zo skryvanim priatelov (myslim aby mi nezobrazovalo ich prispevky na stene) ked kliknem na hide v pravom hornom rohu tak mi skrije ich prispevok ale ak postnu dalsi tak ho uz zobrazi
A uplne na spodku News feedu das Edit options, mas ich v Hide liste? Skus ich pridat tam.
frcbook je pomaly už pekne dlho, ak to pojde takto dalej všetci sa vrátia na pokec medzi deti.
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Čau , chcem sa spýtať dá sa nejakó zamknúť
ta nástenka aby ostala čisto biela ?
Zatiaľ to pracne mažem ... 
-
audiotrack
VIP
ktorá nástenka? Myslíš wall? Nevidím dôvod v mazaní, ale tuším sa dá niekde nastaviť kto ti môže písať na stenu a kto nie, tak všetkým nastav aby nemohli
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Audio, myslím to, keď klikneš na profil (svoj) tak to ,či je to "wall" alebo "nástenka" neviem ...
Chcem aby tam nič nevypisovalo napr. X (ty) komentoval status Z a pod. A áno nastavil som aby nikto nemohol komentovať mojú "nástenku" ,dokonca tam vidím aj ten zámok ako svieti, ale jednoducha všetci to aj tak komentujú a ja to nestíham mazať preto sa pýtam či to ide nejako nastaviť. Čo by som za to dal ... :-/
-
dair
Guru wannabe
tak toto je drsna FB skupina: Stretne Rytmus Žitného, a poví mu: "Si zabil!"
fakt aj napriek smutnej podstaty tejto udalosti, 100 bodov tomu keketovi co to zalozil
fakt aj napriek smutnej podstaty tejto udalosti, 100 bodov tomu keketovi co to zalozil
-
hojko
Site Admin
dair: Sry, ale ten akoze vtip koluje po FB dobre tri mesiace. Jedinu zaujimavu skupinu som videl dnes, jej nazov si uz nepamatam presne, ale nieco v tvare: Dnes sme gynekologom vsetci, na niektore pi*e sa pozerame kazdy den 
Alebo "Bozkávanie je klopanie na dvere, či je dole otvorené" 
-
dair
Guru wannabe
ved samozrejme ze sa 4000 clenov nenazberalo pocas tohto tyzdnahojko napísal:dair: Sry, ale ten akoze vtip koluje po FB dobre tri mesiace. Jedinu zaujimavu skupinu som videl dnes, jej nazov si uz nepamatam presne, ale nieco v tvare: Dnes sme gynekologom vsetci, na niektore pi*e sa pozerame kazdy den
Ja nie som facebookfil takze na tom nevisim a nevypisujem...
To nechavam ludom s chudobnejsimi zivotmi
ja nechapem tie hlupe skupiny... ludia sa tam pridavaju a nic sa v nich nedeje ani nepise ..
-
DjBass
Darca
Niektorí si potrebujú vyhoniť na tom, že sa do ich skupiny pridalo 200 ľudí.