Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Faktura za pouzivanie stranky

Príspevok od používateľa Gothar »

seth: presunul som to ja, aj tento dalsi :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

THsasenka: Ignoruj to.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja sa cudujem, ako moze byt niekto tak neskuseny alebo hlupy...ze na hocijakej internetovej stranke pri registracii vyplni aj svoje skutocne meno a adresu ?! ...mne uz je velmi podozrive, ked odomna nejaka stranka ziada tieto osobne udaje (pretoze vacsina ich neziada, nemaju preco si pytat tieto udaje...a tie stranky ktore su platene, platbu za pouzivanie riesia hned, naprv musite zaplatit a az potom vam daju pristup k tomu za co platite)...no a pokial sa tam aj tak chcem zaregistrovat, tak si tam kompletne vsetky udaje vymyslim, dokonca mam aj 1 specialny email, ktory uvadzam...pretoze nechcem aby mi potom reklama a spam chodil na moj sukromny email...

dnesna mladez vie o nebezpecenstvach internetu naozaj malo...a nejaky drobny podvod je este to najmenej co sa vam tam moze stat, nehovorim este o sikane alebo sexualnom obtazovani a podobne...ale ani sa necudujem, ze o tom vedia malo...ked ich v skole ucia ludia, ktori o tychto problemoch vedia este menej ako tie deti...
to je prave problem sucasnej generacie...ze rodicia su menej pocitacovo gramotni ako ich deti...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ty brdo..vsade v mediach sla ta stranka sampionat.sk isto aj po FB a aj tak sa najdu ludia, ktory to prehliadnu a smelo sa registruju bez problemovo :D Sranda..A hlavne mlady, ktory chcu vsetko zdarma povyhravat. Asi pojdem do takeho biznisu tiez..
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Ignorovať faktúry a posunúť to na políciu je azda jediné rozumné riešenie.
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Jáj zas mať kvôli tomuto nervy. Môj mladší brat sa tam zaregistroval a faktúra došla teraz :D. Neviete či je na BIB-čku podané hromadné trestné oznámenie?
igelit
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa igelit »

Ignorovat, upomienky budu posielat stale, cakaju, ze nejaky blbec na to naleti a zaplati fakturu :D
senator8008
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa senator8008 »

Hej, veď to chápem, viem že aj nejaké HTO bolo podané a že sa tam prakticky nič nedeje. A stále to odročujú :D. Mňa hlavne mrzí že to spravil brat ktorý má 13 rokov. A rodičia sú z toho na nervy aj keď som ich upokojil, že za tie dva roky nedali nikoho na súd.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Napísať odpoveď