Faktura za pouzivanie stranky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
obuk
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obuk »

fakt?aj ked si zadal zle osobne udaje fakturu ma uhradiť pan hgdg to ja niesom
smoke77
Novice
Novice

faktura

Príspevok od používateľa smoke77 »

zdravim tak aj mne dnes prisla faktura na uhradu,hned som im aj vynadal.Ani si nepametam,ze by ztam bolo nieco o plateni pisane,to tam dali asi az ked bolo naprihlasovanych dost ludi,ale co ma zaraza je ten freewear,ako ho mozu predavat,ked v kazdej zmluve o freeweare je napisane ze sa to nemoze a dalej,skumal som svoj email,mam tam maily odo dna,ked som sa takzvane registroval,ale nemam tam ziadny mail urceny na aktivaciu uctu,to ma zaktivovali bez mojho vedomia?Nejdem platit nic.
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Oni nepredavaju freeware, oni predavaju clenstov na stranke kde je freeware :).
playerSC
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa playerSC »

hughito napísal:Akože ľudia, vy si aj prečítate tie príspevky pred vami než sem takéto hovadiny vovalíte ?
Utekajte to rýchlo zaplatiť, lebo vám vyrežú dvere aj zo zárubňami motorovou pílou a všetko vám zoberú. :!:
kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Marklar »

boze jasne ze nic neplatit :D ved toto je celé na hlavu :D bez elektronickeho podpisu si mozu posielat aj 50 upomienok :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

playerSC napísal:kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.
Akurát mi zostal rozum stáť.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

playerSC napísal:kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.
slovo sarkazmus ti je asi cudzie co? :roll:
smoke77
Novice
Novice

60 e

Príspevok od používateľa smoke77 »

Ja som zivnostnik a v zivote som nezazil aby som uzavrel zmluvu s niekym a nemal to na papiery podpisane.Telefonom sa tiez dohodnem aj na podmienkach ,ale nie je to zavezne,zavezna je az zmluva podpisana oboma stranami.Uz ste si niekto objednaval sluzbu,naprikla od T... pausal F..,cez telefon to uavriete ale do 5 dni vam pride domov zmluva na podpis.A to je platne.Takto moze co,mne nedoslo ani len potvrdenie o aktivaciii,nemam doma ani ziadnu zmluvu a faturu mi posle v emaile cez program na rouosielanie faktur.Ako chlapec je slbo drzi a hlupy,za prve takato faktura nie je platnym dokladom pre financny urad ako je danovy urad,za dalsie elektronicka zmluva moze byt,ale nie pokial sa jedna o peniaze,vtedy musi byt zmluva zdokumentovana.A za tretie,co my vobec posiela nejake faktury ,ze som sa tu regol 2 mesiace dozadu,ja napriklad viem,ze vtedy tam nic o plateni nebolo.Clapec pockal az mal 5000 uzivatelov,zmenil stranku a podmienky a zacal posielat fatury.Co je kkt,stranky a to co je na nich sa da zmenit v pribehu niekolkych minut,a ked nemam na papiery na com som sa s nim dohodol,tak je to neplatne.To si tam teraz napise ze sme vsetci suhlasili s odovzdanim nasho majetku jemu ,a to mu mam dat ako svoje auto a byt?neplatte nic ak nemate zmluvy,elektronicka zmulva nie je dokazom a nie je pravne zakonna,teda nenaplna svoj ucel.Ani digitalna fotografia sa nemoze pouzit ako dokaz,pretoze sa da vzdy upravit a toto je to iste.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

preto vyplnam mail kolonku : [email protected] :D :D :D :D

:minus: :?: ........ :|
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

pozrite sa. vyplnil som formular cez web. prisiel router, 20€, prisiel technik, zadarmo nahodil optiku, mam net, no este som fyzicky ani elektronicky nic nepodpisal :D a uz ficiiiim :D
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

plusminus napísal:pozrite sa. vyplnil som formular cez web. prisiel router, 20€, prisiel technik, zadarmo nahodil optiku, mam net, no este som fyzicky ani elektronicky nic nepodpisal :D a uz ficiiiim :D
a čo to má kur*a spoločné s registráciou na ich stránku.To je úplne niečo iné :censored1:

a taktiež nechápem joejoe "preto vyplnam mail kolonku : [email protected] Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy "
Pokus o vtip ?
obuk
Light Expert
Light Expert

neviete mi niekto poradiť? môže sa 10 11 12 13 14 15 16 ročná osoba zaväzovať alebo také niečo bez prítomnosti rodičov prostredníctvom internetu ? dakujem
plusminus
King
King

Marklar napísal:a čo to má kur*a spoločné s registráciou na ich stránku.To je úplne niečo iné :censored1:
ja som nepisal ze som sa niekde regol pre boha.. len som objednal cez net optiku... bay the way, zmluvy su len na zlej adrese, to su lolovia.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

uz len sa registrovat na webe kde je freeware by mi prislo ako strata casu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kym ste nic nepodpisali tak sa z toho mozete tak akurat zasmiat.
plusminus
King
King

nechapem tej registracii, som lama :D

obuk: zavezovat sa voci comu/komu ?
obuk
Light Expert
Light Expert

tak neiem ako sa to volá,a ešte by som chcel vedieť či môžu mať moju IP a zisiť skutočnú adresu skrátka som neplnoletý na môj emai prišla faktúra aby nejaký pán hdfujf zaplatil 60 euro ale to ja niesom takže by som nemal nič platiť nie? chcem si byť len istý lebo úrok je dosť vysoký1,8p.na den
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Neplať nič.

Keby niečo tak povieš , že si mal doma houseparty , že už si zabudol koho si si pozval , čiže ktokoľvek sa mohol dostať za tvoj PC a zneužiť IP adresu.
A ktokoľvek mohol napísať tvoj mail.

A kludne ak by provokovali s IP adresou tak sa niekto mohol napichnuť na tvoje wifi nie ?

Tá spoločnosť si je dobre vedomá , že nič proti "neplatičom" nezmôžu , je to ich trik koľko ludí sa nachytá a koľko ludí im dobrovolne zaplatí :wink: .
obuk
Light Expert
Light Expert

VDAKA počkám ako sa to vyvinie potom uvidím a k tomu emailu tak to ho musíš aktivovať a to by potom musel vedieť heslo
Marklar
Zablokovaný
Zablokovaný

takze vec je takatako prva upomienka oa emailom druha mi teraz prisla postou velkym hrubym strasidelnym pismom :D tak toto je uz moc ze v tom pokracuju
Napísať odpoveď