Faktura za pouzivanie stranky
faktura
zdravim tak aj mne dnes prisla faktura na uhradu,hned som im aj vynadal.Ani si nepametam,ze by ztam bolo nieco o plateni pisane,to tam dali asi az ked bolo naprihlasovanych dost ludi,ale co ma zaraza je ten freewear,ako ho mozu predavat,ked v kazdej zmluve o freeweare je napisane ze sa to nemoze a dalej,skumal som svoj email,mam tam maily odo dna,ked som sa takzvane registroval,ale nemam tam ziadny mail urceny na aktivaciu uctu,to ma zaktivovali bez mojho vedomia?Nejdem platit nic.
kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.hughito napísal:Akože ľudia, vy si aj prečítate tie príspevky pred vami než sem takéto hovadiny vovalíte ?
Utekajte to rýchlo zaplatiť, lebo vám vyrežú dvere aj zo zárubňami motorovou pílou a všetko vám zoberú.
Akurát mi zostal rozum stáť.playerSC napísal:kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
slovo sarkazmus ti je asi cudzie co?playerSC napísal:kamos ty si fakt myslis ze oni nieco take mozu spravit vacsinou je registracia robena tak ze regnes-zaplatis-aktivuju ti ucet to ako keby som kupil polku tesca a mal to zaplatit nie pri pokladni ale az o mesiac ja by som to urcite neplatil.
60 e
Ja som zivnostnik a v zivote som nezazil aby som uzavrel zmluvu s niekym a nemal to na papiery podpisane.Telefonom sa tiez dohodnem aj na podmienkach ,ale nie je to zavezne,zavezna je az zmluva podpisana oboma stranami.Uz ste si niekto objednaval sluzbu,naprikla od T... pausal F..,cez telefon to uavriete ale do 5 dni vam pride domov zmluva na podpis.A to je platne.Takto moze co,mne nedoslo ani len potvrdenie o aktivaciii,nemam doma ani ziadnu zmluvu a faturu mi posle v emaile cez program na rouosielanie faktur.Ako chlapec je slbo drzi a hlupy,za prve takato faktura nie je platnym dokladom pre financny urad ako je danovy urad,za dalsie elektronicka zmluva moze byt,ale nie pokial sa jedna o peniaze,vtedy musi byt zmluva zdokumentovana.A za tretie,co my vobec posiela nejake faktury ,ze som sa tu regol 2 mesiace dozadu,ja napriklad viem,ze vtedy tam nic o plateni nebolo.Clapec pockal az mal 5000 uzivatelov,zmenil stranku a podmienky a zacal posielat fatury.Co je kkt,stranky a to co je na nich sa da zmenit v pribehu niekolkych minut,a ked nemam na papiery na com som sa s nim dohodol,tak je to neplatne.To si tam teraz napise ze sme vsetci suhlasili s odovzdanim nasho majetku jemu ,a to mu mam dat ako svoje auto a byt?neplatte nic ak nemate zmluvy,elektronicka zmulva nie je dokazom a nie je pravne zakonna,teda nenaplna svoj ucel.Ani digitalna fotografia sa nemoze pouzit ako dokaz,pretoze sa da vzdy upravit a toto je to iste.
a čo to má kur*a spoločné s registráciou na ich stránku.To je úplne niečo inéplusminus napísal:pozrite sa. vyplnil som formular cez web. prisiel router, 20€, prisiel technik, zadarmo nahodil optiku, mam net, no este som fyzicky ani elektronicky nic nepodpisala uz ficiiiim
a taktiež nechápem joejoe "preto vyplnam mail kolonku : [email protected] Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy "
Pokus o vtip ?
-
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Neplať nič.
Keby niečo tak povieš , že si mal doma houseparty , že už si zabudol koho si si pozval , čiže ktokoľvek sa mohol dostať za tvoj PC a zneužiť IP adresu.
A ktokoľvek mohol napísať tvoj mail.
A kludne ak by provokovali s IP adresou tak sa niekto mohol napichnuť na tvoje wifi nie ?
Tá spoločnosť si je dobre vedomá , že nič proti "neplatičom" nezmôžu , je to ich trik koľko ludí sa nachytá a koľko ludí im dobrovolne zaplatí
.
Keby niečo tak povieš , že si mal doma houseparty , že už si zabudol koho si si pozval , čiže ktokoľvek sa mohol dostať za tvoj PC a zneužiť IP adresu.
A ktokoľvek mohol napísať tvoj mail.
A kludne ak by provokovali s IP adresou tak sa niekto mohol napichnuť na tvoje wifi nie ?
Tá spoločnosť si je dobre vedomá , že nič proti "neplatičom" nezmôžu , je to ich trik koľko ludí sa nachytá a koľko ludí im dobrovolne zaplatí