Faktura za pouzivanie stranky
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
www.markiza.sk a tam si nájdi niečo ako "som reportér" a tipy na reportáže... napíš im... dnes je jedinou možnou obranou občana medializácia prípadu...
//autoeditácia príspevku ( 16 Dec 2009, 18:15 )
včera ich spomínali tiežhttp://video.markiza.sk/archiv-tv-markiza/dnes/36322
-
Peter_Retep
VIP
hahaha...neplatte nic...aj ked ste dali udaje oni vam mozu jedno velke *****. nemaju sance tie peniaze od vas vymoct pretoze ste nepodpisalu ziadnu zmluvu. a podla obcianskeho zakonnika zmluva bez podpisu stran je neplatna
mozu vam chodit upomienky a blbosti ale tieto stranky su zlozene za ucelom klamania ludi...urcite sa najdu jednotlivci ktori im zaplatia a o tom takyto biznis je
ak by ste sa bali ze by vas dali na sud tak sa nebojte...na sude by sa pripadom ani nezaoberali + vo vas prospech hovori aj zakon o ochrane spotrebitela 
-
Peter_Retep
VIP
tie su platne...pretoze vsetky taketo hovory musia byt zo zakona monitorovane a tento monitoring sluzi na ochranu tychto osob
pri takomto telefonickom predaji osoba este musi uviest vyslovny suhlas ze rozumie a schvaluje predavanu sluzbu, tovar....pricom pri internetovom predaji akym je tento pripad musi byt prilozeny k zmluve aj elektronicky podpis, inak je zmluva neplatna
snad bola tvoja otazka zodpovedana...
-
axxis
Addict
http://www.dsl.sk/article.php?article=8566
nie som si celkom isty ci to tu patri, pripadne to tu uz nebolo. ak jedno alebo druhe sorry
nie som si celkom isty ci to tu patri, pripadne to tu uz nebolo. ak jedno alebo druhe sorry
-
weronyka
Light Star
Re: To si ... zo mňa robíte srandu?
Mne sa zdá, že "firma", ktorej patrí stránka downloads-portal.sk sa nevie nabažiť a má založených aj viacero stránok s podobným zameraním. V téme som zazrela, že niekomu prišla podobná faktúra po registrácii na basne-portal.sk, no taká faktúra vám príde, aj keď sa zaregistrujete na basnici.sk. A tie posledné stránky sa na seba nejak nápadne ponášajú. NEPLAŤTE, je jasné, že ide o podvodníkov!!!
Priložila som časť mojej faktúry.
A koniec koncov, faktúra je splatná do 31.3.2010, hlavne, že ma vyzývajú zaplatiť za obdobie od 12.12.2009 - 23.11.2010. Prečo by niekto mal platiť dopredu? Ak sa teraz rozhodnem, že zruším registráciu (zaň majú tiež pekný poplatok, vraj 40 €), vrátia mi pomernú časť z tých 55 €? Alebo ak nebodaj "firma" medzičasom skrachuje, vráti svojim zákazníkom peniaze za nevyužité služby???
Priložila som časť mojej faktúry.
A koniec koncov, faktúra je splatná do 31.3.2010, hlavne, že ma vyzývajú zaplatiť za obdobie od 12.12.2009 - 23.11.2010. Prečo by niekto mal platiť dopredu? Ak sa teraz rozhodnem, že zruším registráciu (zaň majú tiež pekný poplatok, vraj 40 €), vrátia mi pomernú časť z tých 55 €? Alebo ak nebodaj "firma" medzičasom skrachuje, vráti svojim zákazníkom peniaze za nevyužité služby???
-
hojko
Site Admin
weronyka: Pri registracii nebolo viditelne jasne napisane, ze registracia je za poplatok 55 ci 60 eur. V pripade, ze chces zrusit ucet a mas tam napisane, ze je to za 40 eur, tak to by mohol byt uz problem, pretoze si bola upozornena na tuto sumu a tak by ju teoreticky mohli od teba aj pravoplatne vymahat. Radsej nic neplat, nerus ziadny ucet a cakaj ako to pojde dalej. Na Facebooku mas o tom skupinu, kde sa zverejnuju kroky ohladom tejto kauzy.
-
weronyka
Light Star
ahaa, ďakujem za radu... každopádne sa im nebudem ozývať, ani ich nejak ináč kontaktovať... napokon, nemôžu mi dokázať, že sa v mojom mene neregistroval niekto iný... pozrela som aj link, čo mi ktosi posielal v téme, ktorú som založila ohľadom takejto faktúry a tam tiež riešili platby za registrácie na tú stránku, kde som sa regla ja... žeby ich parom vzal, hnusákov prešpekulovaných!!! a mňa tiež, že som taký tupec nepozorný...hojko napísal:weronyka: Pri registracii nebolo viditelne jasne napisane, ze registracia je za poplatok 55 ci 60 eur. V pripade, ze chces zrusit ucet a mas tam napisane, ze je to za 40 eur, tak to by mohol byt uz problem, pretoze si bola upozornena na tuto sumu a tak by ju teoreticky mohli od teba aj pravoplatne vymahat. Radsej nic neplat, nerus ziadny ucet a cakaj ako to pojde dalej. Na Facebooku mas o tom skupinu, kde sa zverejnuju kroky ohladom tejto kauzy.
Doteraz bolo na firmu podaných takmer 3 tisíc trestných oznámení lol, a to odmietli mimosudne riesenie...trufaju si...necudoval by som sa keby si ich niekto nasiel, a dal by som ruku do ohna, ze by pristali na vsetky riesenia ake by im boli navrhnute.
ja som si raz objednal jednu drobnost na nemenovanom eshope stalo to 230 Sk a vyzadovali platbu dopredu prevodom
samozrejme som zaplatil no nic mi neprislo.. tak ma kontaktovali ze vratia peniaze spat na ucet.
no akurat vtedy Slovensko prechadzalo na Euro tak sa tak zmylili ze namiesto 230 Sk mi prislo 230 Eur
zo strany eshopu bolo ticho nikto nic nereklamoval ze poslali o par tisicok Sk viac v prepocte
a teraz po 1,5 roku mi prisiel od nich list ze sa zmylili a ziadaju o vratenie penazi
no nechapem co robili 1,5 roka ze az teraz im to doslo
samozrejme som zaplatil no nic mi neprislo.. tak ma kontaktovali ze vratia peniaze spat na ucet.
no akurat vtedy Slovensko prechadzalo na Euro tak sa tak zmylili ze namiesto 230 Sk mi prislo 230 Eur
zo strany eshopu bolo ticho nikto nic nereklamoval ze poslali o par tisicok Sk viac v prepocte
a teraz po 1,5 roku mi prisiel od nich list ze sa zmylili a ziadaju o vratenie penazi
no nechapem co robili 1,5 roka ze az teraz im to doslo
-
hojko
Site Admin
Trussardi: To je uz tvoj problem, v tomto pripade je pravo na strane eshopu a tebe neostava nic ine ako tie peniaze vratit.
ale mohli na to prijst skor a ne po 1,5 roku sa ozvat trubky.. co uz premlcacia doba je az po 3 rokoch