Far Cry 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
toňo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa toňo »

mARILYN mANSON napísal:tak to nvm,ja napr nemožem zohnat misiu na odomknutie zbrani dalsich čast už ich mam ale dalsie misie už nemam.a kde presne sa daju kupit tie kufri
sekcia MANUALS. secondary, primary a special weapon crates
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

jj tam som to niekde nasiel,mne sa páči že že niekedy vam zbran vybuchne alebo proste vyleti z ruky a je uplne znicena,a niektore efekty.
toňo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa toňo »

u mna jednoznacne vedie vytahovanie gulky z rany
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

nieco podobne bolo aj v Alone in the dark len tam si si ranu vydezinfikoval a potom obviazal ale tam ten spray sa dal pouzit ako plamenomet,to bolo tiez dobre
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

mARILYN mANSON napísal:tak to nvm,ja napr nemožem zohnat misiu na odomknutie zbrani dalsich čast už ich mam ale dalsie misie už nemam.a kde presne sa daju kupit tie kufri
to ze tam nemas dalsie misie na odomknutie zbrani je normalne - musis postupit v kampani a odomknu sa ti nove - ako ti postupuje pribeh v kampani tak sa odomykaju nove misie
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

ano to dava zmysel,ja som si chcel odomknut tie naj zbrane pockat na ne,

//autoeditácia príspevku ( 01 Sep 2009, 15:26 )
mam otazku,videl som video kde na aute bol gulomet M2 alebo nejakys granatomet,ale ja som nic take nikdi nevidel
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mANSON kks tieto tvoje jednoslovné otázky, odpovede sú fakt bombové. Do kedy chceš plniť tému kktinami? Nájdi si návody na nete, cheaty, tutoriály, videá či akú riť. Pýtaš sa na každú blbosť osobitne akoby si bol kľavý. Tu máš návod!!!
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

lekoklatik napísal:mANSON kks tieto tvoje jednoslovné otázky, odpovede sú fakt bombové. Do kedy chceš plniť tému kktinami? Nájdi si návody na nete, cheaty, tutoriály, videá či akú riť. Pýtaš sa na každú blbosť osobitne akoby si bol kľavý. Tu máš návod!!!
klatik klud, je to obycajny magor, netreba sa rozculovat...

Pocuvaj manson, ked to nevies tak si asi fakt sprosty. Ja som tu hru bezproblemov presiel za 20h gameplayu, na medium ako obvykle, vsetko som nasiel. Treba pouzivat rozum a mapu. That's all
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

ja mu rad pomozem :D vravel som ako budes postupovat v kariere bude okolo teba vsetko zaujimavejsie aj tie auta s raketami atd
p0s3r4_69
Medium Star
Medium Star

Re: Far Cry 2

Príspevok od používateľa p0s3r4_69 »

Ahojte, rád by som sa opýtal, čo to vlastne je FPS. Grafiku mám ATI Mobility Radeon A4330 512 MB, vygooglil som si nejaký hotfix, nainštaloval som to do priečinka, kde to chcelo (niekde do Cčka, ATI Technologies alebo čo) a chcel by som vedieť, či som to nainštaloval správne, resp. čo mi to v hre zlepší, čo mám sledovať. Ďakujem veľmi pekne

/// čo je FPS som si vygooglil, rád by som ale vedel, ako zistiť, či mi ten hotfix pomohol...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Far Cry 2

Stiahni si fraps a potom v hre ti bude ukazovat FPS, pocet snimkov za sekundu...
http://www.fraps.com/
Napísať odpoveď