Soviet napísal:Run Fatboy Run 7/10
Peckový film na oddych...Ak teda nemáte čo pozerať a chcete si pri nejakom filme oddýchnuť tak odporúčam tento Sem tam sa človek aj zasmeje a pritom je tam aj kus romantiky.. Mne osobne sa to páčilo..
Soviet: k tomu Shooterovi, na Boba Lee Swaggera nenaraficila vrazdu FBI,ale objednavatelia (senator + ex-plukovnik & company...)
Dost dobry film, u mna je na prvom mieste z tohto zanru filmov
Fuuh tak na noc som si nechal ešte jeden film. Príjemné ma prekvapil..Pekná "detektívka" ktorá sa pomaly rozuzľuje a vôbec nenudí..Aspoň mňa nie..Škoda že herec z LOSTu Sayid tam dlho nehral. A koniec ma milo prekvapil..Takí som vôbec nečakal..Rozhodne odporúčam,ale opäť radšej vo večerných hodinách aby to malo tie správne grády,keďže väčšina príbehu sa odohráva v noci..
Václav.
včera som pozeral tento film a bol som veľmi prekvapený(čakal som, že to bude dobré,ale bolo to fantastické). veľmi dobrý príbeh a ešte aj hudba ma príjemne prekvapila. Niektoré scény boli smutné, ale nechýbal tomu ani humor....
naši susedia točia skvelé filmy(niektoré)
Moje hodnotenie: 8/10
teraz mám voľno,tak filmy idú ako na bežiacom páse
dnes to bol The Bank Job...9/10 vynikajúci film (hlavný hrdina "Kuriér" tam neskutočne pasuje) herecké obsadenie dobré, podľa skutočných udalostí...mne sa to páčilo. ešte podotknem, že tam boli dobré zvraty v deji, vôbec som nečakal,že sa to tak skončí
určite sa oplatí pozrieť
Obávaný bojovník
prave tie filmy, ktore vobec nepoznam su najlepsie... (väcsinou sa k nim dostanem listovanim v tejto teme, alebo listovanim na trackery)
tento urcite patri medzi ne... u mna je to jednoznacne najlepsi film Jeta Li-ho
konecne nejaky film ktory ma zaujal hned od zaciatku, az po uplny koniec...
urcite je to vyse 9/10..
NuSuey napísal:Street Kings .. celkom dobry film..troska tvrdy..
ostatne ste uz stihli pospominat takze to nebudem opakovat
nj filmy kde su skorumpovany policajti su vzdy dobre
najviac sa mi pacila ta hlaska toho CIerneho Nacelnika ze ty policajti boli tak v utajeni ze z toho boli v P ( I ) c I