Odporucam, najlepsie hned po Charlie Wilson's War
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Obávaný bojovník
prave tie filmy, ktore vobec nepoznam su najlepsie... (väcsinou sa k nim dostanem listovanim v tejto teme, alebo listovanim na trackery)
tento urcite patri medzi ne... u mna je to jednoznacne najlepsi film Jeta Li-ho
konecne nejaky film ktory ma zaujal hned od zaciatku, az po uplny koniec...
urcite je to vyse 9/10..
prave tie filmy, ktore vobec nepoznam su najlepsie... (väcsinou sa k nim dostanem listovanim v tejto teme, alebo listovanim na trackery)
tento urcite patri medzi ne... u mna je to jednoznacne najlepsi film Jeta Li-ho
konecne nejaky film ktory ma zaujal hned od zaciatku, az po uplny koniec...
urcite je to vyse 9/10..
-
gabrielle13
Novice
-
Šu-Do
Redeemer
21
paradny filmik o hazarde.. i ked oni tomu tak nehovorili... len stale nechapem ako to pocitali.. vsetko je o matike.. ta mi teda urcite tak dobre ako im nejde.. a ze sa da takto od*bavat je aj naozaj... na Discovery chodi cez prestavky reklama o jednom matikarovy ktory vie tiez pocitat karty... hehe.. a moze navstevovat kasina.. ale nesmie hrat.. keby som to tak vedel aj ja
7/10
paradny filmik o hazarde.. i ked oni tomu tak nehovorili... len stale nechapem ako to pocitali.. vsetko je o matike.. ta mi teda urcite tak dobre ako im nejde.. a ze sa da takto od*bavat je aj naozaj... na Discovery chodi cez prestavky reklama o jednom matikarovy ktory vie tiez pocitat karty... hehe.. a moze navstevovat kasina.. ale nesmie hrat.. keby som to tak vedel aj ja
7/10
21 ma moc neoslovilo...som myslel ze to bude o dost lepsie...Šu-Do napísal:21
7/10
s priatelkou som pozeral starsiu komediu : sexualne praktiky pozemstanov ..celkom haluz film sme sa na tom dobre zasmiali
-
mirak2
Hardcore addict
Bill: - "Dáš mi svůj telefon?"masino napísal:s priatelkou som pozeral starsiu komediu : sexualne praktiky pozemstanov ..celkom haluz film sme sa na tom dobre zasmiali
Jenny Smithová: - "Už jsem si myslela, že se nezeptáš."
vypravěč: - "Samička naškrábe numerický symbol na plátek jemné bílé stromové kůry. Doufá, že její obrázek samečka uspokojí."
http://www.csfd.cz/film/28204-sexualni- ... human-the/#
-
Soviet
Darca
Untraceable 7/10
Ďalšia príjemná oddychovka. Ani nie dlhá ani nie krátka..
Taký akurátny film o tom čo v dnešnej dobe sa dá spraviť cez internet..Možno kus rýchly koniec a pár predvídavých vecí ale inak sa mi film celkovo páčil..
A hlavne sa mi páči reálnosť dnešných filmov kde fungujú jednotlivé internetové stránky. Ako aj tu: killwithme.com
Bližšie INFO:
IMDB / CSFD
Ďalšia príjemná oddychovka. Ani nie dlhá ani nie krátka..
A hlavne sa mi páči reálnosť dnešných filmov kde fungujú jednotlivé internetové stránky. Ako aj tu: killwithme.com
Bližšie INFO:
IMDB / CSFD
-
Soviet
Darca
Mala by sa téma premenovať nejak inak..Lebo najlepších filmov je len pár..Čiže by tu za rok možno 2 pribudli..Retne napísal:Inac vy ste si uz asi davno neprecitali nazov temy, fakt piste tu len naj filmy lebo potom tato vynikajuca tema straca opodstatnenie...
Novinky ako novinky, ja rad hladam aj 30 rocne filmy, hlavne nech su kvalitne a to ze tu pribudne menej filmov nie je az tak naskodu, aspon si budem isty ze su dobre, predsa len hodnotiti kazdy film a hladam v nom nieco dobre neznamena ze je to dobry film, ja tu napisem len filmy ktore ma nejako nadchli, oddychovky na vecer tu nemaju co robit...Soviet napísal:Mala by sa téma premenovať nejak inak..Lebo najlepších filmov je len pár..Čiže by tu za rok možno 2 pribudli..ja sem dávam také čo stoja za pozretie a človek nebude nadávať po tom keď ich dopozerá, že zbytočných X minút.. Malo by sa to premenovať..Novinky ktoré rozhodne stoja za pozretie
-
Soviet
Darca
Jasné aj ja si rád kuknem film ktorý je kvalitný aj keď je starší. Raz som sem ale jeden takí pridal a hneď bolo zle že či neviem čítať názov témy,lebo je tam v poslednej dobe..Tak človek pomaly nevie čo sem má pridávať..Najlepšie filmy sú približne tie čo sú v TOP rebríčkoch na imdb alebo csfd..Takže iné spomínať sem by sa takmer ani nemohli môj názor..btw: Tiež sem nepridávam všetky filmy čo pozriem..Veľa ich vynechám,lebo nestoja za pozretie..A tie čo pridám tak zas si myslím že by nemali byť zabudnuté..Tak asi treba vytvoriť ešte jednu podobnú tému kde budú nielen najlepšie filmyRetne napísal:Novinky ako novinky, ja rad hladam aj 30 rocne filmy, hlavne nech su kvalitne
-
Hulkm
Professional
trosku sa pridam ku tomuto vasmu OT pokecu... suhlasim ze sa tu v poslednej dobe ale uz aj dlksie to trva ze sa sem davali filmy ktore niekto videl a nie ze ci aj za neico stali....ale kolko ludi tolko nazorov a jeden film sa nemusi pacit druhemu takze tu nemusia byt len film Top imdb a csfd ale take ako dal Soviet Untraceable 7/10 a este aj Cleaner na strane pred tym nedosahuju hodnotenia najlepsieho filmu v poslednej dobe takze by sem nemali patrit potom ta tema straca vyznam a v porovnani s nazvom topicu je to OT